Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bakımdan oldukça hassas olabileceğiniz bugün, partnerinizle duygularınızı paylaşmaktan kaçınmanız mümkün. Mars tan aldığınız destekle cesaretiniz artabilir, fakat egemenlik kurma isteğinizin ilişkilerinizde bocalamalar yaratabileceği görülüyor.

Ay ın konumu, kendinizi cesurca ortaya koyabileceğinizi ve yaptığınız işlerle ön plana çıkmak isteyebileceğinizi belirtiyor. İşbirliklerinde ani ve duygusal kararların etkisinde kalmamaya dikkat etmelisiniz.

Bugün maddi konular gündeminizde önemli yer tutabilir. Ay, enerjinizi bu konuya kanalize ederek yatırım yapma isteğinizi arttırıyor. Hareketli yapınızla birçok yolculuk yapabilir ve çevresel şartları lehinize çevirebilirsiniz.

Gün bir miktar yorucu geçse de çok şey başarabilirsiniz. Sorumluluklarınıza özellikle dikkat etmeniz gerekiyor. Bunların haricinde sağlığınızla ilgilenmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostluğu son derece verici bir şekilde ve ilişkilere keyif katarak yaşayabiliyorsunuz. Önümüzdeki günlerdeyaşamınızda, dengelerinizi altüst edebilecek gelişmeler yaşanabilir. Her şeyi paylaştığınız dostunuzla aranıza bugünlerde geçici bir uzaklaşma girebilir. Yaşanan birçok şeyin anlamını bir anda yitirmesine izin vermemelisiniz.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 04:51-26 Ocak saat 05:46 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında haftayı karşılıyoruz.  Bazı kişilere anlayış göstermekte zorlanırız.  Kendimizden yana düşünebilir, başkalarına veya haksızlıklara karşı tepkili davranabiliriz. Bir meseleyi inatçı bir şekilde savunabiliriz. Esnek düşünmediğimiz için, farklı görüşlere tahammül göstermeyiz. Ben boşluk etkisi altında kişisel bakımınızla ilgili işlemleri uygun görüyorum. Ancak yenilik, değişim anlamındaki kararlar için uygun görmemekteyim. Fiziksel açıdan enerjiniz düşük olabilir. Ay burcunuz üzerinde boşlukta olacağı için,  hangi konuda kendimizi daha güçlü ifade etmek istiyorsak, o konular hakkında bilgilenelim, okuyalım, öğrenelim. İlişkilerimizde baskın tavırlar sergilemeyelim. Ters bir durumla karşılaşırsak, beklemede kalıp üzerinde düşünelim. 25 Ocak - 14 Şubat tarihleri arasında Oğlak burcunda düz seyredecek Merkür, disiplinli düşünmenin, işlerinize odaklanmanın, genelde başarıya endeksli düşünmenin, kurallara uyarak yaşamanın işaretçisi olarak Aslanları bir miktar zorlayıcı olabilir. Merkür, kazanç sağlayan işlere yönelmenin, hedeflerinizi gerçekleştirmek üzere sıkı çalışmanın gerektiğini gösteriyor. Tabii ki ciddi bir şekilde planlamada bulunmanız lazım. Çünkü eğer işlerinizi üstünkörü yaparsanız başarıya ulaşmanız kolay olmayabilir. Eksiklerinizi tamamlamanızda yarar var. Gölgeli günleri hesaba katarak, 1 Şubat tarihine kadar yine dikkatimizi elden bırakmayalım. Yeni haftanın hepimiz için güzel gelişmelere vesile olması dileğimle,

25 Ocak 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz mutsuz olduğunuz zaman eşiniz kontrolü ele alarak aslında size destek oluyor. Onun duygusuz olduğunu düşünerek soğuk tavırlar sergilememelisiniz. Siz kavga etmekten hoşlanmazsınız, tartışma yaratmaktan özenle uzak durursunuz ama kızdığınız veya kırıldığınız zaman suratınız öyle bir asılır ki kimse yanınıza yaklaşamaz.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin kararsızlıklarına veya belirsizliklere rağmen planlarınızı uygulamayı sürdürmelisiniz. Hiçkimsenin size ne yapacağınızı söylemesine izin vermemelisiniz. Öfkelenmeyi bırakmalı, stresli durumlara sakin yaklaşmalı ve sevdiğiniz şeylerle vakit geçirmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün genelinde boşlukta ilerleyen Ay, gün içerisinde, ne yapacağımıza karar vermekte zorlanacağımıza veya belirsizlik, isteksizlik ya da kararsızlık hislerinin hakim olabileceğine işaret ediyor. İlişkilerimizde sorumluluk sahibi olmamız ve gerektiği durumlarda sakinliği korumamız, mantıklı çözümler üretmemiz daha doğru olacaktır. Bugün Oğlak burcuna geçecek olan Venüs ise, birkaç hafta boyunca, aşk hayatımıza daha ciddi yaklaşma ihtiyacı duyacağımıza, eğlenceli ve uçarı değil, ayağı yere basan ilişkilerin ve ilişkilerde sorumlulukların ön plana çıkacağına işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Ocak 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni farkındalıklar içinde olabilirsiniz. İşlerinizi tamamlama fırsatı yakalayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha sakin yaklaşmanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Olaylara karşı hassaslaşabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güç mücadelesi gerektiren ortamlardan uzak durmalısınız. Ayrıca çevrenizin kıskançlığını çekecek davranışlarda bulunmamaya özen gösterin.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler, dostluklar ve yakın çevrenizle iletişiminiz ön plana çıkıyor. Onların hayatındaki kariyer vekonuları size yansıyabilir ve sizin duygusal desteğinize ihtiyaçları olabilir. Bu sebeple hayatınızdaki insanları biraz daha anlayışla karşılamanız gereken bir gündesiniz. Akşam saatlerinde ilişkilerde gerilim yaşanabileceği için, bugün önemli konularda kişilerin üzerine gitmemek ve mümkünse paylaşacağınız konuyu bir başka güne ertelemek fayda sağlayacaktır.

25 Ocak 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hafta sizi büyütecek, geliştirecek konulara fazlasıyla ilgili olabilirsiniz. İşinizle ve sağlıkla ilgili konularda yaşadığınız iletişim sorunları bugün itibarıyla geride kalmaya başlıyor.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizin yaratacağı gerilimi sevdiğinize yansıtmaktan kaçınmalısınız. Parasal konulara yönelik yatırımlarda bulunurken tedbirli olun. Uzun zamandır beklediğiniz bir haberi alacak ve hemen harekete geçeceksiniz.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal yönünüzün ikinci plana çekileceği ve dikkatinizi maddi meselelere vermenizin sağlanacağı bir gündesiniz. Bütçenizi iyi değerlendirmeli, maddi planlamalarınızı buna göre yapmalısınız. Planınız dışında yapacağınız harcamalar veya bu sonucu getirecek planlar olabilir.

25 Ocak 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 49' 06" R
Ay
Başak
15° 52' 46"
Merkür
Boğa
01° 56' 32"
Venüs
Boğa
21° 51' 43"
Mars
Koç
12° 42' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 31"
Satürn
Balık
17° 54' 04"
Uranüs
Boğa
23° 19' 38"
Neptün
Balık
29° 22' 01"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 10"
Lilith
Başak
25° 13' 01"
True Node
Koç
14° 54' 01"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>