Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Başka beraberliklerden daha coşkulu ve içten bir ilişkiniz olmasını istiyorsunuz. Bunun için harcadığınız çabada yalnız kalıyorsunuz. Çünkü partneriniz ilişkinizin böyle bir çabayı gerektirmediğini düşünüyor.

İş hayatınız son günlerde büyük bir yoğunluk içinde. Bu yüzden kısa biryolculuğuna çıkabilirsiniz. Bugün bununla ilgili gelişmelere de olabilir. İş hayatınızda göz dolduran birisiniz.

Çok uzun zamandır sürüncemede olan satış işinde size bir para görünüyor. Önümüzdeki günlerde bunun haberini alacak ve hemen harekete geçeceksiniz.

Sizi pek sevmeyen birinin, sizinle ilgili görüşleri bir iki kişi tarafından çok önem taşıyor. Etrafınızı dikkatle incelerseniz bunları fark edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklentilerinizi açıkça ifade etmenize rağmen, göz ardı edildiğinize inanıyorsunuz. Ama bunun pek gerçekliği yok gibi. Hiçbir ilişki alanında göz ardı edilecek biri değilsiniz. Bazı beklentileriniz haksız ve abartılı olabilir. Çok önemsediğiniz özel biriyle önümüzdeki günlerde, gizli tutmaya çalışacağınız görüşmeleriniz olacak. Uzak bir yolculuğunuz olabilir.

26 Ekim 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 01:18 Ay-Mars görünümü, kendimizi güvende hissetmek istiyoruz. Gerek ilişkimizde gerekse hayatın her alanında bizi baskı altına alan her şeyden uzaklaşmak niyetindeyiz. Saat 03:15 Ay-Pluto görünümü, güven ve istikrarlı bir yaşam sürmek için öncelikle hayatınızı garanti altına alacak şekilde derinlemesine düşünmenin önemini işaret ediyor. Tabii ki maddi ve manevi anlamda sağlam olanı tercih etmemizi sağlayacak. Kafamızda soru işareti uyandıran hiçbir şeyden hoşlanmayacağız. Saat 11:46 Ay-Merkür karşıtlığı, işimize, ailemize, sorumluluklarımıza olan düşkünlüğümüzü işaret ediyor. Sahip olduğumuz her şeyin bizimle olmasını istiyoruz. Şartlar zorluyor, dış dünya üzerimize geliyor ve biz bu saatlerde, kendi sınırlarımız içindeki güzel bir hayatın özlemini duyacağız. Kaybetmek istemediğimiz için, engellere kıyasıya mücadele etmemiz ve ayakta kalmamız gerektiğini düşüneceğiz. Saat 17:16 itibariyle gerçekleşecek Güneş-Venüs kavuşumu, mevcut eviniz, yerleşim yeriniz, ailenizle ilgili konularda yaşanması muhtemel bir gelişmenin, paylaşımın, mal taksiminin işaretçisi olabilir. Bir mirasın taraflar arasındaki pay edilişi veya bu konuda artık bir karar verilmesi yönünde etkili olabilir. Aile içindeki her türlü mesele, karşılıklı çıkarların gözetilişi şeklinde yapılırsa tabii ki sorun çıkmayacaktır. Ancak uzun zamandır birbiriyle görüşmeyen, bir kayıp neticesinde bir araya gelerek miras bölüşmeyi düşünenler arasında sorun yaratabilir. Bu görünüm, ev içindeki problemlerin mutlak aşılması gerektiğini işaret eder. Eğer sevgi, tutku ve derin bağlılık varsa, her türlü sorun halledilir. Fakat tam tersine ben haklıyım-sen haksızsın tarzında bir çekişmeye dönüşürse zorlayıcı olabilir. Benim tavsiyem, ilişkilerinizde kıskançlık, kin, intikam veya birbirinizi kırıcı değil, anlaşma taraflısı olmaya çalışmanızdır. Bu görünüm, ailevi bir meselenin derinlikli şekilde ele alınması, araştırılması yönünde de önem taşır. Saat 17:49-22:41 arasında Ay-Boşluk etkisi, dikkatli olmayı gerektiriyor. Sıkıntı yaratabilecek en önemli sorun, kafanızın içindekileri uygulama olanağı bulamamanızdır. Bu süre içinde anlayışlı olmak ve mümkün olduğunca şartlara ayak uydurmak, esnek düşünmeye çalışmak en doğrusudur. Önemli bir karar verme durumunda iseniz, mümkünse beklemede kalınız. Enine boyuna düşününüz. Saat 22:41 sonrası Ay-İkizler burcunda seyrine başladığında, yenilikleri uygulama yönünde karşımıza fırsatlar çıkabilir. Daha kolay işlerimizi yoluna koyarız. Tanıdıklarımızla bir araya gelebiliriz, bir mesele üzerinde görüşmede bulunabiliriz. Uzun uzun konuşmayı tercih edebiliriz. Çünkü beklentilerimizi insanlara böyle daha iyi izah edeceğimizi düşünürüz. İkizler burcu iletişimle birebir alakalıdır. Bağlantılarda başarılı işler ortaya koyabilmek için, konuşmalarımız bir hayli önem kazanır. Hepimiz için olumlu gelişmelere işaret bir gün geçirmemiz dileğimle,

26 Ekim 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay akşam saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Yakın çevren bugün söylediklerine karşı duyarlı davranabilir; sana sürpriz jestler yapabilirler. Çalışma hayatına dair gündemdeki bazı projelerde yeni kararlar alacaksın. Kendine güvendiğinde ve kaygılarını kontrol ettiğinde her şeyin üstesinden gelebileceğini sana gösteren bir gün... Önümüzdeki günlerde ise sadece kendin değil, çevrende sana ve yapabileceklerine inanan insanların desteğiyle de kendini daha iyi hissedeceksin. İlişkisinde sorunları olan bir Aslan burcuysan, geçmiş ilişkinle şimdiki ilişkini istemden de olsa kıyaslayabilirsin. Akşam saatlerinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla keyifli saatler geçirebilirsin.

26 Ekim 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yöneticileriniz sizi bazı konularda baskılıyor ya da siz kariyerinizde kendinizi manipüle ediyor olabilirsiniz. Biraz daha esnek ve değişime açık olmanız bazı gerçekleri anlamanıza yardımcı olacaktır.

26 Ekim 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindeyoğunluğunuz artabilir. Sabah saatlerinde üstlerinizle toplantı yapabilirsiniz. Hedeflediğiniz düzeye ulaşabilmek için işlerinizi daha iyi hale getireceksiniz. Öğle saatlerinde kadınlardan gelen sıkıntılar olabilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda bürokratik konularla uğraşabilirsiniz.

26 Ekim 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özel hayatınızda bağlarınız kuvvetli. Hayatın size sunacağı sevgi dolu romantik fırsatları yakalayın.

26 Ekim 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedeflerinize, planlarınıza odaklı olabileceğiniz bir gün. Düzen ve organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Zamanlamaya dikkat etmelisiniz.

26 Ekim 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konforuna düşkün Aslanlar, işler planlandığı gibi ilerlediyse, kutlama zamanı. Yatırımlardan sonuç alabilirsiniz. Alışageldiğiniz zevklerinizi biraz kenara bırakıp, yeni yerler ve tatlar deneyebilirsiniz.

26 Ekim 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün kariyerinizi anlatan 10. evinizi ziyaret edecek. Ortaklıklar, kariyer ile ilgili gelecek planları ve özel hayatınızdaki insanla aranızdaki ilişkinin nasıl ilerlediğine büyüteç tutacaksınız. Duygudan ziyade akıl ve sağduyu ile kararlar almalısınız. Hem sizi hem karşınızdakileri mutlu kılacak ortak çözümler bulmalısınız. Aksi takdirde ilişkilerde gerilme meydana gelir.

26 Ekim 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak.

26 Ekim 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 38' 14" R
Ay
Terazi
08° 12' 23"
Merkür
Boğa
04° 28' 59"
Venüs
Boğa
24° 11' 07"
Mars
Koç
14° 09' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 15"
Satürn
Balık
18° 01' 35"
Uranüs
Boğa
23° 26' 12"
Neptün
Balık
29° 24' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 31"
Chiron
Koç
21° 39' 50"
Lilith
Başak
25° 25' 35"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>