Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşamı gönül almak için değerlendirebilirsiniz. Ona yaşadığınızyoğunluğunu, gerginliklerinizi anlatarak ilişkinizi yeniden yumuşatabilirsiniz. Bazı suçlarınız olduğunu biliyorsunuz.

Son günlerdehayatınızın gerginliklerini dışarıya taşır oldunuz. Kısa da olsa birkaç günlük dinlenme, size çok yararlı gelebilir. Önümüzdeki haftanın yarısında biraz rahatlama olabilir.

Kendini çok hissettirmiyor, ama belli bir ferahlama dönemine giriyorsunuz. Geride bıraktığınız ödemeler sizi epeyce rahatlatmış görünüyor. Bir para beklentiniz var. Bu konuda ümitlenebilirsiniz.

Tanığı olduğunuz bir gelişme sizi yanlış değerlendirmelere sevk edebiliyor. Daha derinlemesine değerlendirmeniz, bambaşka sonuçlara varmanızı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır yaşadığınız özlem bugünlerde sona erebilir. Bu kavuşmayla birlikte gelen yeni yaşam önerileri olabilir. Doğru zamanlama yapamadığınız bir konuda biraz sıkıntılarınız olacak. Üstüne gitmekten çekindiğiniz bir konu, siz çekingen davrandıkça gündemde kalıyor. Bununla ilgili yapabileceğiniz fazla bir şey olmadığına inanmaya çalışıyorsunuz.

29 Aralık 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 29 Aralık saat 09:53 itibariyle Oğlak burcunda doğacak Yeniay, Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için bizim de buna uygun şekilde çalışma hayatımız, sağlığımız, parasal ilişkilerimiz, haklarımız konusunda daha ciddi düşünmemiz gerekiyor. Eğer bu konularda sıkıntılarımız varsa, sözgelimiortamı veya sürekli bulunduğumuz yerde sorunlarımız varsa bunlar bizi yoruyorsa, verimsiz çalışmamıza neden oluyorsa, tabii ki gözden geçirmek lazım. Yeniden bakmak, daha önce görmediğimiz bir şeyi fark etmek olur ki, hakikaten faydalıdır. Böylece gereksiz ufak tefek sorunlar ile gerçekten kayda değer önemli problemler arasındaki farkı anlamış oluruz. Bu Yeniay, bizim günlük hayatta en fazla uğraştığımız konuları, bunların yaşantımızdaki önemine göre ayırt etmemizde yardımcıdır. Böylece zamanımızı faydalı mı yoksa gereksiz yere alan uğraşılar mı, anlamış oluruz. Sağlığımız önemli. Aşırı sorumluluk,problemleri, duygusal çıkmazlar, mecburiyetler, insanı nasıl da yorar, stres altına sokar. O zaman, yıllık kontrollerimizi yaptıralım, şikayetlerimizi doktorumuza gösterelim. Yarım kalan işleri bitirelim, bir proje üzerinde çalışıyorsak, eksikler var mı diye bakalım. Öğrenmek, bir alanda bilgilenmek, yetkin kişi haline gelmek için bu Yeniay bize hazırlık dönemi gibidir. Biz işi sıkı tutarsak, başarılı oluruz. İşlerimizi kolaylıkla halledebilmemiz, zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilmemiz dileğimle,

29 Aralık 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatındaki kişiyle ilgili önemli bir karar alabilirsin. Harcamalarına dikkat etmen gereken bir gündesin.

29 Aralık 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu bir gidişat söz konusu olabilir. Olayları akışına bırakmak doğru bir yaklaşım olmayabilir. Kontrol daima sizde olmalı. Yeni yıla sağlam bir başlangıç için, doğru bir planlama şart... Günün Atmosferi:OĞLAK BURCUNDA YENİ AY

29 Aralık 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili koşullar sizi biraz yorabilir. İşlerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları net görmekte zorlanabilirsiniz. Sizi yıpratan olaylara karşı dikkatli olmalı ve tavrınızı koymalısınız. Beraber çalıştığınız arkadaşlarınızın sorunlarına ortak olmanız gerekebilir.

29 Aralık 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizin yarattığı gerilim ve sabırsızlığa rağmen mantıklı davranacak ve duygularınızı denetlemeyi başaracaksınız. Maddi ihtiyaçlarınız artmış olabilir. Yapabileceğinizden daha büyük sorumluluklar aldınız veya almak üzeresiniz. Korkularınız uyanmış olabilir. Sabırlı olun ve kendinizi çok fazla zorlamaktan kaçının. Önem verdiğiniz kişiler disiplinli davranmanızı sağlayacak.

29 Aralık 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınıza odaklanarak işlerinizi tamamlayabilir, günlük yaşamınızda ailenize zaman ayırabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde sevip, değer verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi sorgulamak yerine daha sakin ve sevginizi belli eden taraf olmayı tercih etmelisiniz.

29 Aralık 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda sıkıntı yaşadığınız konular üzerine kafa patlatabilirsiniz. Akşam saatlerinde detaycı yapınız daha fazla öne çıkacak.

29 Aralık 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dış etkenlerle ilgili cilt sorunları veya ufak tefek ortopedik kazalara karşı dikkatli ve tetikte olmalısınız. Herhangi bir konuda sağlık probleminiz mevcutsa bugün buna şifa bulmanız olasıdır.İş ve hizmet alanınızda öne süreceğiniz bir fikir takdir toplayabilir. Kemik, dişler ve cilt ile ilgili oluşabilecek sorunlardan dolayı kendinizi duygusal baskı altında hissetmeniz doğaldır. Bu konularda operasyon ve tedavi süreci de başlayabilir. Sizden tecrübe olarak daha olgun birisinden tavsiyeler almak için uygun etkilere sahipsiniz.

29 Aralık 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

29 Aralık 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 12' 26" R
Ay
Aslan
13° 27' 37" R
Merkür
Koç
28° 33' 36"
Venüs
Boğa
18° 31' 49"
Mars
Koç
10° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
27° 18' 10"
Satürn
Balık
17° 42' 48"
Uranüs
Boğa
23° 10' 12"
Neptün
Balık
29° 18' 05"
Plüton
Kova
02° 04' 18"
Chiron
Koç
21° 25' 52"
Lilith
Başak
24° 54' 60"
True Node
Koç
14° 53' 05"
Son Güncelleme : 14/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>