Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kıskanılmaktan bu kadar nefret edebileceğinizi hiç beklemiyordunuz. Sevgilinizle değil de, sanki bir gizli servis ajanıyla birlikte olduğunuz duygusu içindesiniz. İzlenmenin, gözlenmenin bu kadarına daha ne kadar direnebileceğinizi bilemiyorsunuz.

Hafta içinde sizlerle tek, tek konuşma yoluna gidilecek. Bir mesai arkadaşınızla ısrarla sürdürdüğünüz çekişme, ikinizden birininakdini tehlikeye sokacak şekilde büyüyor. Sağduyulu olmanızda yarar var.

Bugünlerde sıkışıksınız. Yarın şehir dışındaki bir arkadaşınıza para yetiştirmek gibi de bir somluluğunuz var. Zor koşullarda kazanıyorsunuz. Bu nedenle paranızın kıymetini yeterince biliyorsunuz.

Bir arkadaşınız sizi istismar ediyor. Size hoşlanacağınız biçimde tavır alıp ilişkinizden çıkar sağlıyor. Esasında bir şeylerin farkındasınız, ama onu bu konuda eleştirmek, uyarmaktan hicap duyuyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önsezilerinizin güçlü olduğunu düşünüyorsunuz. Çıkabilecek problemleri önceden gördüğünüzü savunuyorsunuz. Bu güvenle de potansiyel problemler üretiyorsunuz. Bugün ilerleyen saatlerde keyfinizi kaçıracak bir olaya karşı hazırlıklı olun. Belki de iyi bir hafta sonu geçirmemiş olacaksınız. Çünkü yanınızda keyfinizi kaçırmaya kararlı biri var.

29 Eylül 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, saat 01:34 Ay-Mars etkisinde sağlam ve güvenli yatırımlar anlamında gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz. Ne durumda olursanız olun, ekonomik şekilde hareket etmeye özen göstermenizde yarar var. Saat 05:26 Ay-Pluto kavuşumu, hoşlanmadığımız işleri mutlaka yapmamız için bize baskıda bulunabilirler veya biz böyle hissedebiliriz. İstemediğiniz halde bazı işlerle uğraşmak zorunda kalabiliriz. Bu durum pek hoşumuza gitmeyebilir. Gün boyunca gülümseme yüzünüzden eksik olmasın. Her şey içinizden geldiği gibi, gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

29 Eylül 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olanakları güzel fırsatlara çevirebileceğin bir gün. Duydukların sorunlarına çözüm üretmek adına yardımcı olabilir.

29 Eylül 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde mücadele etmeniz gereken konulara ve kişilere dikkat etmenizde fayda var. Her zamanki uzlaşmacı kimliğinizi ortaya koyun.

29 Eylül 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. Daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Bugün teknik konuları sağlamlaştırmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi toparlayıp ilerleteceğiniz bir gündesiniz. Ticari konularda dikkatli olmalısınız. Kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelebilir. Hizmet aldığınız kişiler gündeme gelebilir.

29 Eylül 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Korkularınız ve güvensizlikleriniz ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara dalıp dalıp gidiceksiniz. Geçmişten gelen sorunlu bazı konular odak noktanız olamamalı.

29 Eylül 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi bulunduğunuz her ortamda ışığınız, yetenekleriniz ve yüksek enerjinizle gösterecek ve ön plana çıkacaksınız. Ani gelişen güzel haberler alabilir, seyahat edebilir ve sevdiklerinizle olumlu ve keyifli diyaloglar geliştirebilirsiniz. Gün içinde aile ilişkilerinde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

29 Eylül 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın ilişkide olduğunuz kişilerle yapılan planlar ve yapılması gereken işler çatışabilir. Önceliğinizi hangi alana vereceğinizi belirlemekte zorlanabilirsiniz. İş yaşamınızdaki yoğunluklarınız sebebiyle, aşkı ikinci plana atmamaya özen göstermelisiniz.

29 Eylül 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Oğlak burcunda seyahat ederken mesai arkadaşlarınızın arasındaki konu sizin de dikkatinizi çeker. Başarı odaklı tavırları birbirleri arasında oluşan rekabet artırır. Bu durum sizi gerebilir. Ayrıca sağlığınıza özen göstermelisiniz. Dişler, kemikler problem çıkarabilir. Cilt hassaslaşır. Döküntüler meydana gelir. Akne oluşabilir.

29 Eylül 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

29 Eylül 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 38' 38" R
Ay
Terazi
08° 17' 20"
Merkür
Boğa
04° 29' 34"
Venüs
Boğa
24° 11' 38"
Mars
Koç
14° 09' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 21"
Satürn
Balık
18° 01' 36"
Uranüs
Boğa
23° 26' 14"
Neptün
Balık
29° 24' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
21° 39' 52"
Lilith
Başak
25° 25' 37"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>