Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatiniz ufak bir çıkmaza giriyor. İkinizi de tanıyan bir arkadaşınız ikili oynuyor ve aranızda daha büyük çıkmazlara neden oluyor. İlişkinizin detaylarını arkadaşlara bile açmayın.

Çok hızlı birtemposundan sonra şimdi bir dinlenme dönemi içerisine girdiniz. Eski hareketli ve yoğungünlerinize karşı içinizde derin bir özlem var. Ama bu yeni işler yapmanıza engel değil.

Ortak yatırımlara girmek için iyi bir gün değil. Birlikte yatırım yapacağınız kişiyi iyi tanısanız bile, para söz konusu olunca davranışlarını önceden kestiremeyebilirsiniz.

Kendinizi bir süredir hazırladığınız bir konuşma esnasında, hesapta olmayan yüzleşmelerle karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etkisini arada bir gösteren geçmiş sancıların, bugüne kadar gelen etkilerini en aza indirmeye çalışmalısınız. Birkaç güne kalmadan alacağınız bir sorumluluğun hazırlığına bugünden girişmeniz gerekebilir. Özel ilişkilerdeki duyarlılığınızda gizli bir samimiyetsizlik sezenler var. Kendinizi daha iyi ifade etmenin başka yolları olabilir. Bu konuda değişime açık olmanızda yarar var.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:58 Ay-Merkür görünümü, ifadeyi güçlendirici, iletişimi kolaylaştırıcı, söylemek istediğiniz her ne ise, özgürce konuşmanızda yardımcıdır. Kurulan bağlantılar, medya, yayın veya internet yoluyla yapılan görüşmeler başarılı şekilde gerçekleşir. Saat 01:10 Ay-Neptün görünümü, ilişkide bağımlılık olgusu, gerçekleri göz ardı etmenize sebep olabilir. Ayrıca mali konularda dikkatli olmakta fayda vardır. Saat 09:46 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, ileriyi hedef alarak ilişkiler kurmanın ve bu yönde ilerlemenin kişisel gelişiminiz yönünde önemini vurguluyor. Bizler de bunu merkez alarak sosyal hayatımızı ele alacağız. Boş işler yerine, gerçekten yararlı olana yöneleceğiz.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hırslı oluşun çevren tarafından farklı yorumlansa da kimseye aldırış etmeyeceksin. Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan, gücünü arttıracak anlaşmalara imza atabilirsin. Ailede çözümlenemeyen miras konuları tekrar gündeme gelebilir. Hukuki yollara başvurmak için bazı adımlar atabilirsin. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, hoşlandığın kişinin mesajına cevapsız kalamayacaksın. Sanatla ilgilenen bir Aslan burcuysan, çalışmalarına engel oluşturan durumları iyileştirebilirsin. Günün yorgunluğunu evde dinlenerek geçirmek isteyebilirsin.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun süredir yürüttüğünüz bir ilişki söz konusu ise artık ciddi kararlar alma yolunda ilk adımı atan taraf siz olabilirsiniz. Karşı taraftan da onay verici hareketler görmek sizi daha da cesaretlendirebilir. Aile büyüklerinize bu durumu danışmak ve onların da fikirlerini almak isteyebilirsiniz. İletişim için gayet akıcı bir gün.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşk hayatınızda kararsızlık içinde kalabilirsiniz. Bu durum bitişlere neden olabilir. Bugün uğraştığınız işlerde kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Kafanızı dağıtmak için keyif aldığınız şeyler için para harcamak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak için uygun koşullar oluşabilir. Hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeyin en iyisini yaşamak, en iyisine sahip olmak istiyorsunuz. Böyle olmayıncada isyan ediyorsunuz. Hataları hep çevrenizde aramayın.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızı güzelleştirecek alanlara yönelmeniz sizi biraz rahatlatabilir. Aşk hayatınız veya yaratıcılığa dayalı işleriniz bu aralar ön planda olacak.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizden çalışmaya vakit kalmaz. Grup etkinliklerinde öne çıkacağınız bir gündesiniz. Eğitim programlarına katılmak, öğrenmek ve öğretmek temel gündeminizi oluşturacak.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizle iletişim kurma ve etkileşim içine girme isteğinizde yoğun bir artış olabilir. Herhangi bir konuyu insanlarla uzun uzun konuşmak veya tartışmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Birçok meseleyi onlarla birlikte derinlemesine ele almanız da mümkündür.

3 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 20' 59" R
Ay
Terazi
04° 39' 53"
Merkür
Boğa
04° 04' 19"
Venüs
Boğa
23° 49' 05"
Mars
Koç
13° 55' 33"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 02"
Satürn
Balık
18° 00' 25"
Uranüs
Boğa
23° 25' 10"
Neptün
Balık
29° 24' 14"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 57"
Lilith
Başak
25° 23' 35"
True Node
Koç
14° 56' 18"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>