Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay, iyimser bir ruh halini vurguluyor. Hevesli yaklaşımlarınız olumlu yorumlanabilir, aşk konusunda istediğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün kendinize güvensiz görünebilir ve sevdiğinize karşı hislerinizi bastırma eğilimi de gösterebilirsiniz. Aslında sevgilinize gereken özeni gösterirseniz duygusal paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz.

Özellikle mesleğiniz konusunda çevrenizle çatışabileceğiniz bir gün. Biraz daha esnek davranmanızda fayda var. Burcunuzdaki Ay ın durumu size her konuda girişimci ama ayakları yere basan bir tavır getiriyor. Aşırı duyarlı yapınız duygusal karmaşaya neden olabilir fakat sakin görünebilirsiniz.

Maddi konuların ön planda olacağı bugün fazla para harcamaktan rahatsız olabilir ve bu yüzden huzursuzluk duyabilirsiniz. Beklemediğiniz ve ani masrafların bütçenizi dengelemekte güçlük yaratabilir.

Dikkatli olmakta fayda var. İş ve evle ilgili konular akşam saatlerinden itibaren gündeme gelebilir. Çaresizlik duygusu yaşamadan hareket etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Görünürde sevindirici haberler var, ama kuşkuculuğunuz haberlerin bir kısmını endişeli karşılamanıza yol açacak. Beyninizdeki içtenlik, yapmacıklık tartışmalarında doğru sonuçlara varmanız bugünlerde pek mümkün görünmüyor. Tartışmaları yaşadığınız alan, sağduyuya çok uygun değil gibi. Bilgi alışverişlerinizde kopukluklar söz konusu.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 31 Ocak saat 16:30 itibariyle oluşacak Aslan burcunda oluşacak Tam Ay tutulması, kendi öz kimliğinizi kabul ettirme, kişisel kararlarınızı kendinize göre alma ve ihtiyaçlarınızı elde etme arzunuzun işaretçisidir. Bu ilişki konularında da önem taşıyor. Sadece kendine göre düşünen, özgürce karar veren, keseri kendinden yana yontan bir kişiye tahammül etmeyiz. Böyle bir durumda kendimizi merkeze koyarak bir tavır belirleriz. Tabii ki olumlu, paylaşıma dönük bir ilişki ise, taraflar olarak bunu sürdürürüz. Bekar bir Aslan bu tutulmada, tercihlerini kendine göre yapacaktır. Yılların ona kattığı tecrübeyi unutmadan karar verecektir. Bu tutulmada önemli olan, ilişkinin niteliğidir. Biraz önce belirttiğim gibi karşılıklı sevgi, saygı, güven sorgulamasında Aslanlar asla taviz vermeyecekler. Bu tutulmanın görünümleri, sizin kendi ilkelerinizi, hayata bakış açınızı, kendinize verdiğiniz önemin göstergesi olduğundan, fiziki anlamda da değişiklik mümkündür. Farklı bir imaj, çekici bir görünüm, başkalarını etkileme isteğiniz yükselir. Eğer siz, ilişkinizde yanlış bir tutum içindeyseniz, bu durumda kendinize bir ayna tutulacağını biliniz. Sorgulanırsınız, yanlışlar söylenir, düzeltmeniz beklenir. Eğer bir çift olarak sevgi birliğiniz kuvvetliyse, hiçbir sorun çıkmayacaktır. 31 Ocak saat:16:39-18 Şubat saat:07:28 tarihleri arasında Merkür-Kova burcunda ilerleyecek. İlişkilerde iletişimin, karşılıklı fikir paylaşımının, konuşmanın, birbirinizle bilginizi bölüşmenin, endişeli, huzursuz, tutarsız şekilde hareket etmemenin önemli olduğunu söylemeliyim. Partneriniz ne söylüyor, birbirinizi dinliyor musunuz, anlaşıyor musunuz? Bunların tümü çok önemlidir. Kazanç anlamında eşimiz,ortağımız veya birileriyle olan ilişkimize önem vereceğiz. Merkür, bilgilenmenin işaretçisidir. Buna göre finansal konularda işi şansa bırakmayalım. Başkaları ne düşünüyor, nasıl bir yol öneriyor, piyasanın durumuna göre yeni bir yön belirlemeye çalışalım. Eğer birilerine mali yönde ihtiyacımız varsa, gergin konuşmamak, ortaklaşa düşünmeye çalışmak yararlı olur. İlişkilerde farklı hedefler olup olmadığı ele alınmalıdır. Tutulmanın hepimizin yaşamında farkındalık yaratması dileğimle,

31 Ocak 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşına çıkacak olan olaylara karşı sabırsız davranabilir, ani yükselişler yaşayabilirsin.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tutulma günü kendinizi biraz daha duygusal ve hassas hissedebilirsiniz. Bu gayet normal bir durumdur. Hayatınıza dair bazı yanlışlıkların artık farkına varıp yeni kararlar alabilir ve bazı süreçlerinizi sonlandırma yoluna gidebilirsiniz. Bildiğiniz gibi zararın neresinden dönersek kârdır. İnsan bazen yaptığı yanlışların farkına varmaz, bazısı da varır ama yapmaya devam eder. Astroloji ise bu noktada devreye girip bunun yanlışlığını size tekrar tekrar hatırlatır. Önemli olan sizin bunu görüp görmediğinizdir. İnanın bana sevgili Aslanlar, içinde kilitli olduğunuzu sandığınız odanın kapısının anahtarı hemen önünüzde.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizle ilgili konularda gelişmeler olabilir. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda ısrarcı olabilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Tartışmalara açık bir gündesiniz. Kişisel konularda ani değişiklikler gündeme gelebilir. Beslenmenize dikkat edin.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün burcunuzda gerçekleşen Ay tutulması kendinize dair farkındalıkları su yüzüne çıkarıyor. Duygusal yönünüzü gösterebilir, merhamet, vicdan, şefkat duygularınızı cömertçe sergileyebilirsiniz.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınıza odaklanarak işlerinizi tamamlayabilir, günlük yaşamınızda ailenize zaman ayırabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde sevip, değer verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi sorgulamak yerine daha sakin ve sevginizi belli eden taraf olmayı tercih etmelisiniz.

31 Ocak 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Alacağınız kararların hayatınızı hızlı olaylarla şekillendirdiğini görebilirsiniz. Tutulma size ilişkilerinizde ve ortaklaşa adımlarınızda açılımlar sunabilir.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün burcunuzda Ay Tutulması meydana gelecek. Bir ilişkinin sizin için ne ifade ettiği hakkında karar alma aşamasında olabilirsiniz. İkili ilişkilerde birbirinize ne kadar sevgi ve ilgi gösterdiğinizle, ne kadar karşılık aldığınızla ilgili konuşmalar yapabilirsiniz. Doğrusu takdir ve övgüyü hak ediyorsunuz.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyatla, özellikle de önceden planlanmış giderlerinizle ilgili beklenmedik gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Yine de harcamalarınızda hiç hesapta olmayan artışlara sebep olabilecek bu etki, ani gelir artışlarını veya ekstra para kaynaklarını da beraberinde getirebilir.

31 Ocak 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 44' 35" R
Ay
Aslan
20° 13' 02" R
Merkür
Koç
29° 13' 41"
Venüs
Boğa
19° 12' 49"
Mars
Koç
11° 04' 30"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 02"
Satürn
Balık
17° 45' 09"
Uranüs
Boğa
23° 12' 08"
Neptün
Balık
29° 18' 54"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
21° 27' 35"
Lilith
Başak
24° 58' 42"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 15/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>