Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi çok fazla sorguluyorsunuz. Sevgilinizin kendini size karşı suçlu gibi hissetmesine neden oluyorsunuz. İlişkiniz kötü bir yerlere varırsa sorumlusu siz olacaksınız, dikkat etmeniz gerekiyor.

İşyerinizde en yetkili, en çok tecrübe sahibi sizmişsiniz gibi bir tavır sergiliyorsunuz. Bugün bu davranışınızdan rahatsızlık duyan biri size düşüncesini söylemeye çalışacak, hazımlı olmalı, onu dinlemelisiniz.

Aile bireylerinizin paranızı çoğaltmakla ilgili fikirleri size biraz riskli geliyor. Para konularında fikir almaktan da pek hoşlanmıyorsunuz. Ama yakında bu bireylerden birinin size bir para desteği olacak gibi görünüyor.

Yanlış bir kararı vermek üzeresiniz. Tekrar düşünmelisiniz. Bu karar, size çok yakın genç birinin yurtdışına çıkma isteğine müdahalenizle ilgili görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapmayı düşündüğünüz şeyler biraz düşsel görünse de, taşıdığınız umut sizi sonuca yaklaştıracak. Sizi çok düşünen, sorun eden birileri bu konuyla ilgili olarak bugün ziyaretinize gelecek. Onlardan alacağınız haberler bir iki hafta düşler kurmanıza neden olacak. Geçen günlerde yaşadığınız canınızı sıkan olay üzerinizdeki etkisini sürdürüyor.

4 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 00:12 burcunuzda ilerleyen Ay etkisinde, çevrenizdeki kişileri gayet kolaylıkla kendi yönünüze çekebilirsiniz. Neye inanıyor ve neyi önemsiyorsanız ona göre hareket etmek istersiniz. Saat 02:29 Ay-Uranüs görünümü, size özgüven aşılıyor. İş hayatı, toplumsal yaşam ve ailenizle olan bağınızın güçlenmesini istiyorsunuz. Daha iyi şartlarda yaşamaktan yanasınız. Bu konuda bazen endişeleniyor, hayatım bundan sonra nasıl geçecek diye içinizden geçiriyorsunuz. Olumlu düşünün. Yenilikler açık olun. Saat 04:02 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, güven duygunuzu yükselticidir. Hayata farklı bir pencereden bakarsınız. Kendinizi merkeze alarak, herkesin dikkatini çekebilecek adımlar atmayı, başarılı olmayı hedeflersiniz. Bu kavuşum size güç vericidir. Saat 12:31 Ay-Mars karşıtlığı, arzu ve isteklerimize göre hareket etmenin işaretçisidir. İlişkide karşı tarafın hal ve tavırlarına dikkat ederiz. Ancak bizim üstümüzdeki etkili olmasına izin vermeyiz. Baskıdan hoşlanmayız. Bizi dikkate almayan veya değer vermeyen kişilere tolerans göstermeyiz. Saat 18:22 Ay-Venüs görünüm etkisinde, bizden bir şeyler saklanıyor mu diye meraklanırız. O nedenle biraz gizemli davranırız. Kafamızda hangi mesele soru işareti uyandırıyorsa, onu anlamak, bilmek isteriz. Saat 19:19 Ay-Güneş görünümü, insanları kolaylıkla ikna etmemizi sağlar. Çevremizle ilişkimizde kontrolü elimizde tutan taraf oluruz. Günün tüm güzelliklerinin sizden yana olması dileğimle,

4 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Affetme ve bağışlama günü? Haber beklediğin konularda bugün net sonuçlar alabilirsin. Hayatında zorunda kaldığın ya da severek ve isteyerek aldığın bazı sorumluluklar bugün üstüne üstüne gelebilir. Ancak öğle saatlerinden sonra alacağın haberler, seni büyük oranda motive edecek. Uzun zamandır ihmal ettiğin aile ve sosyal çevrene zaman ayırabileceksin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgilinin kariyeri ile ilgili alacağı kararlar ilişkinize yeni bir yön çizebilir. Bugün aynı zamanda etrafındaki sorunlara çözüm odaklı yaklaşımların artacak. Gerek etrafındaki insanların tecrübeleri gerek senin yaşayacakların doğrultusunda hayattan yeni dersler almaya açık hissetmen de mümkün.

4 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Artan ilgi ihtiyacınız sonucu dikkat çekmek için farklı yollara başvurabilirsiniz. Öte yandan duygusal olarak hassas olabileceğiniz bugün de hissiyatınızı yüksek tutarak ego içeren davranışlarınızın önüne geçmelisiniz.

4 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken geleceğe yönelik konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Aynıçevresinde olduğunuz kişilerden fikir alabilir, sorumlu olduğunuz konulara başkalarıyla çalışabilirsiniz. Şahsi alanda daha kararlısınız. İlerleyen saatlerde yoğunluğunuz artabilir. Sağlık, düzen ve ailenizle ilgili konularla da ilgilenmeniz mümkün.

4 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

FARKLI çevrelerden kişilerle tanışabilir ve yabancı ülkeden gelen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Maddi fırsatları değerlendirmek için saygı duyduğunuz kişilerin görüşlerinden faydalanacaksınız. Güzel yatırım fırsatları karşınıza çıkarsa değerlendirmekten çekinmeyin. Evinizde rahat vakit geçirmek isteseniz de içinizden yükselen enerji sizi evinizin dışına çıkartacak.

4 Ekim 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal alanda aktif olacaksınız. Cömertsiniz ve etrafınız için harcama yapmaktan çekinmeyeceksiniz. Bugün ürettiğiniz fikirler hafta boyu işlerliğini koruyacaktır. Günü bedeni rahatlatacak faliyetlerle tamamlamak önemli.

4 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün burcunuzda seyahat ederken herkesin gözleri üzerinizde olacak. Aşkı doludizgin yaşayacağınız bir gündesiniz. Bir serenat eşliğinde partnerinizin ilan-ı aşkını dinleyebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki sevgi gösterişi sizin yaptıklarınızın yanında az bile. Günün keyfini sürün.

4 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

4 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 23' 28" R
Ay
Balık
08° 01' 51"
Merkür
Koç
18° 22' 38"
Venüs
Boğa
04° 45' 53"
Mars
Koç
02° 04' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 18"
Satürn
Balık
16° 50' 23"
Uranüs
Boğa
22° 31' 20"
Neptün
Balık
28° 59' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 48"
Lilith
Başak
23° 40' 36"
True Node
Koç
15° 22' 06"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>