Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendi duygularınıza ve karşı cinse olan güveniniz, sizi aşk ilişkilerinde idealleştiriyor. Duyguları esas alıyor, ilişkide göremediğinize inanılan birçok şeyi ayrıntı olarak değerlendiriyorsunuz.

Bugün aradaki buzları eritmek için yeni adımlar atılabilir. Kolektif çalışma yürütmek zorunda olduğunuz insanlarla aranızdaki gerilimleri bir an evvel yok etmelisiniz.

Bundan sonraki süreçte harcamalarınızın biteceği ve rahat bir nefes alacağınız şeklindeki umutlarınız biraz fazla iyimserlik taşıyor gibi. Yapmak zorunda kalacağınız bazı masraflarla bütçenizdeki delik bir süre daha açık kalacak.

Biraz yan sorumluluklarınızdan arınmanız ve kendinizle ilgilenmeniz gerekebilir. Kendinizi yorgun ve halsiz hissetmenizin arkasında esas olarak, almakta zorlandığınız kararlar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınıza verdiğiniz bir sözü yerine getirememenin telaşını yaşıyorsunuz. O sizin çabalarınızın farkında, sizi aşan bazı durumları da biliyor. Bugün önceden aldığınız bir kararı uygulamak isteyeceksiniz. Karar aşamasına birlikte geldiğiniz insanları çok iyi tanıyorsunuz. Bu yüzden kafanız biraz karışık. Güvensizlikler kararınızı geciktiriyor.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 05:19 Ay-Neptün kavuşumu, borçlarınızı ödeme ve parasal konulardaki sıkıntılarınıza bir an önce çözüm bulma anlamında pozitif düşünmenizi sağlar. Her meselenin derinliklerine sızabilir, psikolojik ve fiziksel anlamda kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz. Saat 08:52 Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, burcunuzda gerçekleşiyor. Bu şans anlamına geliyor. Kişisel olarak kendinizi gayet iyi, moral olarak güçlü,anlamında başarılı, ilişki yönünde çekici hissedeceğinizi söylemeliyim. Bu kavuşum geleceğe dair inancınızı olumlu yönde yükselticidir. İş hayatı, toplumsal yaşam yönünde bu kavuşum bir girişimin, bir gelişmenin sizi memnun edeceğini gösteriyor. Cesur ve güvenli şekilde kararınızı verebilir, uygulayabilirsiniz. Şartlar sizin lehinize gelişebilir. Saat 12:46-5 Temmuz saat 07:49 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Parasal konularda ani kararlar almamalı, harcamalarınızı belirli bir sınırda tutmaya çalışmalısınız. Önemli konularda, beklediğiniz sonuçları görmediğinizde olumsuz düşünmeyin. Satın alma- kiralama, borç verme-alma gibi durumlarda dikkatli olun. Hesabınızı bilin. Gün boyunca sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün işe odaklanmak isteyeceksin. Rekabete dayalıortamında, üstlerinin desteğini görebilirsin.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel ilişkilerde kendinizi ifade etmekte zorlanıyor oluşunuz duygusal dünyanızda bazı baskılanmalara neden olabilir ve kendinizi içsel bir huzursuzluk içinde hissedebilirsiniz. Özel hayatınızda ise istediklerinizin umduğunuz yönde ilerlememesi sizlerde hayal kırıklığı yaşatabilir.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar bugün sizi kısıtlayabilir. Detaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Çalıştığınız ortamda kendinizi ön plana çıkartmak bugün sizin için önemli olacaktır. İş hayatınızda beraber çalıştığınız kişilerle iletişiminizin keyifli olması mümkündür. Çalışma arkadaşlarınızdan destek isteyebilirsiniz.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MADDİ manevi sürprizler, hediyeler, anlaşmalar, alışverişler veya seyahatler hayatınızı renklendirebilir. Sosyalleşmek çekiciliğinizi ve popülaritenizi arttıracaktır.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hırslı, azimli, mücadeleci yönlerinizi ortaya çıkarabileceğiniz bir gün. Güçlü kişilerle ve kadınlarla bir araya gelebilirsiniz. Maddi konularda ortak paylaşım ve harcamalara dikkat etmelisiniz.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz kişinin para durumuyla uğraşabilirsiniz. İster istemez kendinizi başkası için bir şeyler yapar bulabilirsiniz. İş hayatınızda verdiğiniz hizmetlerin kalitesi takdir görecek.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun bir duygusallık içine girebilirsiniz. Çok hareketli olayların içinde kendinizi bulmanız mümkün. Duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor. Aslında son derece olumlu davranabilirsiniz. Anlayışlı dönemde bulunuyorsunuz.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir güngeçireceksiniz. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

4 Temmuz 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 15' 47" R
Ay
Balık
06° 08' 14"
Merkür
Koç
18° 17' 59"
Venüs
Boğa
04° 36' 07"
Mars
Koç
01° 58' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 26"
Satürn
Balık
16° 49' 43"
Uranüs
Boğa
22° 30' 53"
Neptün
Balık
28° 59' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 22"
Lilith
Başak
23° 39' 43"
True Node
Koç
15° 21' 55"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>