Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hoş talepkarlığınız, daha henüz işin başındayken biraz baskılama gibi algılanabilir. Birlikte geçen hafta sonundan sonra, bugün de birlikte olma isteğiniz biraz fazla gibi.

Daha sağlıklı ilişkiler kurma eğilimindesiniz. Bu değişim size mesleki kazanımlar da getirecek. Bir süredir gergin ilişkiniz olan biriyle aranızda hafif bir yumuşama yaşanabilir.

En temel ihtiyaçlarınızı birer, birer lüks kapsamına almanız, gelecek adına korkular yaratıyor. Satın alma niyetlerinizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Bugünlerde biraz daha gerçekçi yaklaşımlarla daha olumlu sonuçlar elde edebileceksiniz. Varsayımlarla hareket ettiğiniz konularda hüsran yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enteresan yaşam değerlendirmeleriniz sizi sadece ilginç yapıyor. Çekici de olabilmeniz için, bu değerlendirmelerinizi enteresanlıktan biraz kurtarmanız gerekebilir. Her konuda verici olma özelliğiniz yakınınızdaki bazı kişiler tarafından kötüye kullanılıyor. Çevrenizdekilerin isteklerini körükleme huyunuz, bugün size bazı şaşkınlıklar yaşatacak.

5 Eylül 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 03:41 Ay-Uranüs mücadeleci görünümü, baskı altına alınmaktan, ne yapacağınızın söylenmesinden,  kararlarınıza karışılmasından hoşlanmadığınızı gösteriyor.  Zorunlu işler, görevler, kurallar özgürce hareket etmenizin önüne geçtiğinden bir hayli öfkelenirsiniz. Saat 07:57 Ay-Satürn olumlu görünümü, sağlığınızla alakalı kaygılarınızın, sıkıntılardan bir an önce kurtulmak arzunuzun ve önünüzdeki her pürüzü temizleme ihtiyacınızın göstergesidir. Saat 18:09- 6 Eylül saat 02:59 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bazı engeller ve tersliklerle karşılaşabiliriz. Bunlar bizim  elinizde olmayan sorunlardır ve uğraştırıcıdır.  Sakin ve bilinçli hareket etmek lazım. Tersliklerin neden olabileceği  strese karşı dikkatli olalım. 5 Eylül saat 20:07-29 Eylül saat 23:52 tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda seyredecek. Bu süreçte paraya bakış açımız, kazancımızla alakalı konular ve bu yönde  kurulan ilişkilerin  hayatımızdaki yeri bir hayli önem kazanır.  Gelirimiz  yeterli mi, geçimimizi sağlıyor muyuz, eğer yatırım düşünüyorsak ne yönde bir karar almalıyız? Bütün bunları iyice ölçüp biçmekte yarar vardır. Gelir sağlayan, ufak tefek işler yapabiliriz veya elimizdeki miktara göre ihtiyaçlarımızı karşılarız. Hesabımızı biliriz.  Yetenekli olduğumuz konularda başkalarına faydalı olarak özverili çalışabiliriz. Bunun karşılığı da görebiliriz. Güzellik, estetik, sağlıkla alakalı konulara para harcayabiliriz veya bu yolla kazanç elde edebiliriz. Bu süreçte bir yatırım düşünüyorsak, piyasanın durumuna iyice bakmalı ona göre hareket edilmelidir. Bu dönemde hem yeni ilişkiler kurarak mali anlamda getirilere önem vereceğiz, hem de daha fazla titiz biçimde gözlemde bulunarak bütçemizi ele alacağız. Bu geçiş, ortaklaşa işlerde birlikte çalışmanın, bir ekip, grup içinde görev almanın da göstergesidir. Venüs-Başak geçişinin sizlere arzu ettiğiniz her alanda seçkin güzellikler yaşatması dileğimle,

5 Eylül 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel enerjinizi kullanmadığınız zaman motivasyonunuz çok çabuk bozulabiliyor. Bugün, arkadaşlarınızla ortak bir girişimcilik örneği sergileyebilirsiniz.Yapacağınız organizasyonlarda, kendinizi farklı bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Başkalarının yaptığı işi beğenmediğiniz zaman potansiyeliniz düşüyor.

5 Eylül 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuların farklı yöntemlerle üstesinden gelme ya da farklı konulardan fayda sağlama şansına sahipsiniz veya bu tür fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hiçbirşey bu durumdan yararlanmanızı engellememeli. Tüm burçlar için gün geneli: Fikir çatışmalarıyla başlayabilecek gün, akşam saatlerinde önemli işlerimizi halledebilmemiz için uygun olabilir. Gün içerisinde, bir taraftan bazı konulara derinlemesine dahil olmak, bazı olayları en son noktasına kadar ele almak ya da ortaya bazı şeyler çıkartabilmek için tüm yeteneklerinizi seferber etmek isterken, diğer taraftan hiçbirşeyle uğraşmama, boş verme veya ihmal etme isteği ağır basabilir.

4 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün üretim ve emeğe dair konular öne çıkıyor. Çalışkan ve hırslı bir gününüzdesiniz. İşinize dört elle sarılacak, sorumluluklarınıza yerine getirmek için başınızı kaldırmadan çalışacaksınız. Ara ara bunalsanız bile çalışma temponuzu düşürmek istemeyeceksiniz. Akşam yemeğinden sonra gözlerinizi açık tutmakta zorlanacaksınız.

5 Eylül 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ilk bakışta kendinizi yetersiz görüyorsunuz. Ama bunu kısa süre içinde atlatıp ne kadar değerli işler çıkardığınızı göreceksiniz. Bugünlerde duygusal hayatınız oldukça karmaşık gözüküyor.

5 Eylül 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

5 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 20' 11" R
Ay
Terazi
04° 30' 00"
Merkür
Boğa
04° 03' 10"
Venüs
Boğa
23° 48' 03"
Mars
Koç
13° 54' 55"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 50"
Satürn
Balık
18° 00' 21"
Uranüs
Boğa
23° 25' 07"
Neptün
Balık
29° 24' 13"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 55"
Lilith
Başak
25° 23' 30"
True Node
Koç
14° 56' 17"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>