Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hala neyi, niçin beklediğiniz hiç anlaşılmıyor. İlk hareketi sizin yapmanız bekleniyor olabilir. Onun henüz, ilgisini belli etmekten yana olmadığı açık. Bunun nedenini sonradan da arayabilirsiniz.

Son günlerde biraz hırs yapıyorsunuz. Yükselme planlarınız, sizi bazen doyumsuz yapabiliyor. Fırsatçı birisiniz, fırsatları değerlendirmeyi biliyorsunuz. Bugünler ise, yeni fırsatlara oldukça açık.

Tutumlusunuz, fakat tutumlu davranmanın koşullarını bulamıyorsunuz. Birikim yapamamaktan şikayetçisiniz. Çok sayıda insanı içine alan bir para tartışması içinde olacaksınız.

Çok özel bir konuyla ilgili size dönük düşüncelerin değişmesi, sizin konuya bakışınızda bazı değişiklikler göstermenize bağlı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilgi ve deneyim aktarıp elde edeceğiniz yararlı ilişkiler söz konusu. Ufkunuzu genişletmenizi sağlayacak açılımlar, ilgi alanlarınızdaki tercih sıralamanızı değiştirebilir. Bazı güçlüklerinizin üstesinden gelebilmeniz için danışmanız gerekecek kişiler var. Yüklendiğiniz sorumluluklar, sizi bugünlerde alışılmışın dışında birtakım yoğunluklara sokabilir.

5 Nisan 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 03:50 Ay-Merkür görünümü, yolculuklarda güvenli firmaları tercih etmek gerektiğini gösteriyor. Merkür gerilediği için aldığımız haberlere, internet yoluyla tanıştığımız kişilere, kurulan bağlantılara daha dikkat etmek gerekiyor. Saat 09:02 Ay-Kuzey düğüm görünümü, aşkta sizi ışıklandıran, geliştiren, büyüten bir etki olup, hayatın keyifli yanlarını, özgürce yaşamın güzelliğini hissetmemizde sizi destekleyicidir. Saat 11:23 Merkür-Satürn görünümü, çevremizdeki insanlar, olaylar ve durumlar hakkında pek olumlu düşünmeyiz. Sanki herkes bize karşıymış gibi gelir. Söylediklerimizi anlamamakta ısrar eden kişiler gerginliğe neden olabilir. Hepimizden bu etkiden nasibimizi aldığımız için, herkes kendini haklı görebilir. Benim tavsiyem bu saatlerde biraz dinlenin, sakinleşin. Sonra tekrar duruma bakarsınız. Saat 15:19 Ay-Neptün görünümü, aşkta romantizm ve bağımlılık duygusu, gerçekleri göz ardı etmenize sebep olabilir. Ayrıca mali konularda dikkatli olmakta fayda vardır. Saat 16:30 Ay-Güneş görünüm etkisinde hem hevesliyiz hem enerjik ve hem de umutluyuz. Özgür hareket edebileceğimiz her alanda kendimizi gayet güçlü ifade edebiliriz. Kıymet bilen gönüllerle karşılaşmamız dileğimle,

5 Nisan 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, ateş burcunda. Bitmek bilmeyenyoğunluğuyla, ilgi ve yeteneklerini geri plana attığını fark edeceksin. Bu durum yeniarayışlarına girmene neden olabilir. Kırgın olduğun, geçmişte bıraktığın bir arkadaşın, senden habersiz sosyal medya üzerinden seni takip ediyor olabilir. Yeni tanışacağın kişilere cesur sözler sarf edebilirsin. Kendini daha iyi ifade edeceğin ve gösterebileceğin organizasyonlara katılmak isteyebilirsin.

5 Nisan 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bekar aslanlar için şanslarının oldukça parladığı ve çekiciliklerinin artacağı çok güzel etkilerle donatılmış bir gün. Bugünü dolu dolu değerlendirirseniz karşınızda harika fırsatların çıktığını görebilirsiniz. Bu anlamda size verilen davetleri geri çevirmemek ve bazı arkadaş toplantılarına katılmak keyifli sonuçlar doğurabilir.

5 Nisan 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farklı bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz ve yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek istediğiniz konulara yönelebilirsiniz. Harcamalar konusunda dikkatli olmanızda fayda var. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Geçmişte kaldığını düşündüğünüz konuları tekrar hareketlendirebilirsiniz. Finansal konularda riskli girişimlerden kaçınmalısınız.

5 Nisan 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz insanla aranızda ki problemleri çözüme kavuşturmak için harika bir gündesiniz. Kendinizi çok tutkulu ifade edeceğiniz için; başka insanlar tarafından dikkat çeker ve itibar görürsünüz. Yaratıcı enerjilerinizi işinizle ilgili alanlarda etkili olarak kullanmaya çalışın. Hangi alanda göstermek istiyorsanız, o alanın içindeki kişilerle ilişkilerinizi güçlü tutarak; desteklerini almayı başarmalısınız.

5 Nisan 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, alım satım ve para akışı konusunda problemler yaşayabilir, ilişkilerde fazla kaygılarınızı partnerinize yansıtabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek finansal problemlerinize çözüm üretebilir, aile ve özel hayatınızda dengeyi sağlayabilir, ilişkilerde daha rahat bir tavır sergileyebilirsiniz.

5 Nisan 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş sorumluluklarınız, seyahat halindeyseniz sizi yorabilir. Önemli işlerinizde bazı olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmaya özen göstermelisiniz.

5 Nisan 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı karıştırabilecek olaylar olabilir. Büyük beklentiler içine girebilir, heyecanlı ve sabırsız davranabilirsiniz. Parasal konulara yönelik yeni yatırımlar yapabilir, farklı istekler duyabilirsiniz.

5 Nisan 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

5 Nisan 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 24' 37" R
Ay
Başak
10° 52' 18"
Merkür
Boğa
01° 23' 34"
Venüs
Boğa
21° 20' 28"
Mars
Koç
12° 23' 35"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 31"
Satürn
Balık
17° 52' 20"
Uranüs
Boğa
23° 18' 10"
Neptün
Balık
29° 21' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 29"
Chiron
Koç
21° 32' 53"
Lilith
Başak
25° 10' 12"
True Node
Koç
14° 53' 24"
Son Güncelleme : 16/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>