Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan kendinizi son derece sakin hissedeceğiniz ve duygusal güvence ihtiyacınızın ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum son derece güzel olacaktır ve kendinizi iyimser hissedeceksiniz. Duygularınız olumlu ve kendinizi duygusal açıdan iyi hissediyorsunuz. Bazı sorunlarınız var ancak bugün bunlardan uzaklaşıp rahatlamaya imkan bulacaksınız. Ufak bir aksilik yaşasanız da bunu fazla önemsemeyeceksiniz. Aşk yaşamınızda bir yenilik yapmak için uygun bir günde değilsiniz.

Disiplini bir şekilde işinize konsantre olabileceğiniz bir gündesiniz. Üzerinize aldığınız bir işi bugün sonuçlandırabilirsiniz. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz. Çalıştığınız konunun üzerine yoğunlaşacaksınız ve bu anlamda bir hareketlenme olacaktır. Çevrenize karşı her zamankinden ciddi davranabilirsiniz. Çalıştığınız konuları iyi değerlendireceksiniz ve doğru kararlar verebileceksiniz.

Maddi konularda oldukça başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Alacağınız kararlar yerinde olacaktır ve yeteneklerinizi olumlu olarak kullanmayı başaracaksınız. Maddi konularda olumlu girişimlerde bulunabilirsiniz.

Planlarınız sizin istediğiniz şekilde yürüyecektir. Ancak inatçı yaklaşımlarda bulunmaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel anlamda olumlu bir gün geçireceksiniz ve gelişmeler karşısında soğukkanlı davranmayı başaracaksınız. Düşünceleriniz pratik ve verimli olarak çalışacaktır. Daha çok realist bir şekilde düşüneceksiniz ve planlarınızda detaycı davranacaksınız. Çevrenizde sizin dışınızda gelişen bazı olayları kontrol altına almayı başaracaksınız. Bir süreden beri canınızı sıkan bazı gelişmeleri düşünmeye fırsat bulabileceksiniz ancak işinizle de gerektiği şekilde ilgileneceksiniz. Genel anlamda kendinizi keyifli hissedeceğiniz bir gündesiniz.

6 Aralık 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar cumartesi günümüz saat 14:27 itibariyle İkizler burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında başlıyor. Bu Dolunayın neleri içerdiğini anlamamız için, Dolunay ile örtüşen tüm görünümleri hesaba katmalıyız. Şimdi birlikte gözden geçirelim. Saat 05:44 Merkür-Uranüs görünümü, bu Dolunayın bizi, yaydan fırlamış ok misali hızlıca değişimde bulunmaya sevk ettiğini hissediyoruz. İçimizden geleni, geldiği gibi ifade edebiliriz. Ne olacaksa olsun diyebiliriz. Yenilenme ihtiyacımız nedeniyle yaptıklarımızı birileri onaylamasa da umurumuzda olmayabilir. Bu hayat benim ve istediğim gibi yaşamak da hakkım diyerek yola devran olabiliriz. Saat 11:28 Ay-Uranüs olumlu görünümü, bu Dolunayda dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlıyor. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilir, aşk hayatınız ve yaşamsal alanlarda aktif bir gün geçirebilirsiniz. Bu enerji sizin özellikle yaşıtlarınızla aranızda güçlü bir diyalog kurmanızı sağlayıcıdır. Saat 12:16 sonrası etkili olacak Ay-Merkür karşıtlığı, bu Dolunayda, hızlı düşünmemizi sağlıyor özellikle  aşk hayatımızla ilgili konularda epeyce düşünceliyiz. Saat 13:18 Merkür-Chiron arasındaki görünümü, bizi konuşmaya, içimizdekileri dökmeye zorluyor. Artık acı çekmek, korku duvarlarının arasına sinip kalmak, gereksiz ilişkiler içinde kaybolup gitmek istemiyoruz. Saat 14:27 itibariyle gerçekleşen İkizler burcundaki Dolunay geçtiğimiz iki hafta önceki Yeniayda aşk hayatımızla ilgili meseleleri ele almıştık. Şimdi ise, bireysel yeteneklerimizi ve ifade gücümüzü nasıl etkili kullanabiliriz buna bir bakacağız. Aktif bir Dolunaydır. İki yönlü düşünmeye de neden olabilir. Hızlı bir çevre değişikliği olabilir, arkadaşlıklar ve sosyal yaşam değişebilir. Birkaç proje karşımıza çıkabilir. Sürpriz haberler alabilirsiniz. Gün boyunca mutluluk sizinle olsun. İşlerinizde kolaylıklar ve hayatınızda güzellikler dileğimle,

6 Aralık 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mars karşıt burcunuz Kova'da ilerlemektedir. Kişisel becerilerinizi çevrenizle paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz. Fikir üretebileceğiniz ve çeşitli faaliyetler de boy göstereceğiniz, bir gün içindesiniz. Bilgilerinizi belli bir potada toplayarak, depolamayı seviyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızla paylaşım içinde olacaksınız.

6 Aralık 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünden itibaren önümüzdeki hafta boyunca, diğerleri sizin kadar ilgi göstermese bile, elinize geçen bilgileri, bazı gerçekleri ya da haberleri arkadaşlarınızla veya ailenizden kişilerle paylaşabilirsiniz. Ya da geçmişteki yanlışlarınızı(?) düzeltmek isteyebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün İkizler burcunda meydana gelecek dolunay tüm hafta haber akışını hızlandırabilir. Duygusal yönümüzü saklı tutmakla birlikte mantıkla hareket etme ihtiyacı duyabiliriz. İletişime bağlı işlerimizi tamamlayabilir veya bu alanlarda anlaşmalar imzalayabiliriz. Elimize geçecek bilgiler veya ortaya çıkacak haberler ya da olası gelişmeler veya değişiklikler bazı konulara bakış açımızı değiştirmemize neden olabilir. Yaratıcılığımız yüksek ve farklı şeyler denemek istiyoruz. Haberleşme, eğitim, medya, yayıncılık, seyahatler, farklı inançlar, felsefeler v.b başlıklı konularda sonuç almak veya başlanılan işleri tamamlamak kolaylaşabilir. Basın yayın, iletişimle ilgili (veya haber alma kanalı olarak neyi görüyorsanız onu da buraya ekleyebilirsiniz) konularda yeni bilgilerin ortaya çıkabileceği ya da değişikliklerin olabileceği günler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

6 Aralık 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

yanlış anlaşılmaktan dolayı bir yakınınızla kırgınlık yaşayabilirsiniz. Alınganlık yapmak yerine konuşarak sorunu ortadan kaldırabilirsiniz..

6 Aralık 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

6 Aralık 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 57" R
Ay
Terazi
02° 11' 53"
Merkür
Boğa
03° 47' 13"
Venüs
Boğa
23° 33' 42"
Mars
Koç
13° 46' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 05"
Satürn
Balık
17° 59' 35"
Uranüs
Boğa
23° 24' 27"
Neptün
Balık
29° 23' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 20"
Lilith
Başak
25° 22' 12"
True Node
Koç
14° 56' 04"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>