Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyi öğrenmeye hakkı olduğunu biliyor, ama onu kaybederim korkusuyla bir şeyleri saklıyorsunuz. İyi ya da kötü her şeyi, sonuna kadar paylaşma kararınızı unutmuş görünüyor, ona fazla haksızlık yapıyorsunuz.

Bugünyaşamınızda önemli bir gün olabilir. Çok sorumluluk isteyen bir karar vermeniz gerekiyor. Sizden bekleneni yapacak, elinizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceksiniz.

Önümüzdeki günlerde büyükçe bir masrafa girebilirsiniz. Bunun hazırlığını yapmanız gerekiyor. Bütçenizi iyi dengeliyor genellikle para sıkıntısı çekmiyorsunuz.

Bir yolculuk ve bu yolculukta pahalı bir alışveriş, büyük masraf görünüyor. Önümüzdeki günlerde size çok yakın biriyle böyle bir yolculuğunuz olabilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde birtakım şans denemeleriniz, birtakım problemleri getirebilir. İstismara açık konulara eğilimli tarafınızı denetlemeniz yararlı olacak. Son zamanlarda cesaretinizi sınar gibi, fazla elemeden yaptığınız seçimler sizi zora sokabilir. Kendinizi yetersiz bulduğunuz konularda bir denge gibi görüp koruduğunuz ilişkiler size zarar veriyor.

7 Mayıs 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 06:21 Ay-Venüs karşıtlığında, popülerliğinizi girdiğiniz ortamlarda kabul ettirmeniz, planlarınız doğrultusunda kendinize yön verebilmeniz mümkündür. Bu görünüm altında dikkat edeceğiniz nokta, kararsızlıktan uzak durmaktır. Çünkü bu kararsızlık yaşamınızla alakalı düzgün bir rota belirlemenin önüne geçebilir. Saat 18:56 Ay-Mars görünümü, yakınlarınızla olan iletişiminiz veya aşk hayatınızla ilgili konularda, herhangi bir sorun çıkmasına izin vermeden sakin bir şekilde paylaşımdan yana olacağınızı gösteriyor. Niyeti güzel, yüreği sevgi dolu insanlarla karşılaşmamız dileğimle,

7 Mayıs 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalbi boş bir Aslan burcuysan, bugün ortak bir tanıdık vesilesiyle senin için özel olacak birisiyle tanışabilirsin.

7 Mayıs 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde aniden sarf edeceğiniz ön sözler kırgınlıklara yol açabilir. Duygusal sorunlarınızı büyütmemeye dikkat edin. Deniz kenarı iyi gelebilir.

7 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar ve eğlenceli konular gündeme geliyor. Ortaklaşa konularda çok daha paylaşımcı olabilirsiniz.

7 Mayıs 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün iletişime geçeceğiniz her kişi hayatınızda köklü ve başarılı kararlar vermenize sebep olabilir. Doğanın sesini dinleyin ve mesajları kaçırmayın.

7 Mayıs 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim, haberleşme, yakın çevre ilişkileri ve görüşmeler açısından fırsatlar elde edeceğiniz bugün, plan proje ve hedeflerinizin desteklendiği, kariyeriniz açısından pozitif fırsatlar elde edip, görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, arkadaş çevreniz ve ikili ilişkilerinizin desteğini alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

7 Mayıs 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızdan bir organizasyon, seyahat veya grupsal işleriniz konusunda destek göreceksiniz. Önemli bir konuşma gündeme gelebilir. Yakın çevrenizle güzel planlar içinde olacaksınız.

7 Mayıs 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son iki gün olduğu gibi Ay yine Başak burcunda olacak. Ancak bugün gece saatlerine kadar daha çok Ay boşluğu meydana gelecek. Eldeki işleri tamamlamakta fayda var. Finansal anlamda plan yapmak ve önünüzdeki süreçte ihtiyacınız olan para hesabını detaylı bir şekilde değerlendirmek için bugün doğru enerjilere sahipsiniz. İhtiyacı olanlara yardım elinizi uzatacağınız bir etkiyle karşı karşıyasınız. Maddi ve manevi değer yarattığınız alanlarda irdeleme, alışveriş dengeleriniz ve bu yoldaki ilişkilerinizi mercek altına alabilirsiniz.

7 Mayıs 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

7 Mayıs 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 52' 16" R
Ay
Terazi
11° 05' 47"
Merkür
Boğa
04° 49' 14"
Venüs
Boğa
24° 29' 03"
Mars
Koç
14° 20' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 41"
Satürn
Balık
18° 02' 31"
Uranüs
Boğa
23° 27' 03"
Neptün
Balık
29° 24' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 24"
Chiron
Koç
21° 40' 34"
Lilith
Başak
25° 27' 12"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>