Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizle uzlaşmayı sağlamak yerine geriye çekiliyorsunuz. İkiniz de sorunlarınızı çözmek yerine böyle soğuk bakmayı sürdürdükçe mutluluğu da burnunuzun ucuyla itmek zorunda kalacaksınız.

Son derece hareketli ve çeşitli konulara yöneldiğiniz bir dönemdesiniz. Bugün daha çok kişisel çalışmalarınıza önem verecek, kendinizi geliştirmek isteyeceksiniz.

Maddi konulardaki başarılarınızın meyvesini toplamaya başladınız. Bugünlerde mali konularda epey rahatlayacaksınız. Bir yakınınızla ilgilenmeniz, onun mali sorunlarına eğilmeniz gerekebilir.

Dikkatinizin dağınık olacağı bir dönemde bulunuyorsunuz. Beklenmedik gelişmeler yüzünden huzursuzluk duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olaylar karşısında en normal davranış biçimini siz gösteriyorsunuz. Heyecana kapılmak yerine sakin bir tavırla çevrenizdeki insanların yatışmasını bekliyorsunuz. Bu akilci davranışlarınızla hedeflediğiniz şeylere ulaşabilirsiniz. Bazı işlerinizi vaktinde gerçekleştirebilmek için biraz daha planlı hareket etmek zorundasınız. Bugün sizden bir yakınınızın duygusal yönden yardımını görmek keyfinizi yerine getirecek.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Pazar günümüz, saat 00:39  Ay-Yengeç burcu geçişiyle başlıyoruz. Güven duygusu hayatın her alanında önemli hale geliyor. Ruhsal ve fiziksel anlamda huzur arayacağız. Emin olmak isteyeceğiz. Yarınımız nelere gebe, bugün uyandığımızda bizi hangi zorluk bekliyor diye endişelenmek istemiyoruz.  Bugün Ay ışığı, koruyucu ve kollayıcı bir şekilde şifalandırdığı için, endişelerimizden kurtulmamız kolay olacaktır. Ailemizle ilişkimizden ülkemizle ilgili konulara kadar geniş bir alanda her türlü gelişmeyi önemseyeceğiz. Saat 00:46 Ay-Venüs olumlu görünüm, sevdiklerinize olan düşkünlüğünüzün işaretidir. Onların kılına zarar gelmesini istemezsiniz. Eskiye ait anılar aklınıza gelebilir. Bir durumun olumlu yönde sonuçlanması için dilekte bulunabilirsiniz. Saat 13:37 Ay-Neptün görünümü, hayallerinizin peşinden gitme arzunuzu işaret eder. Kişi sorunlardan uzak yaşamak ister. Bu saatlerde geçmiş gözünüzde canlanır. Düşündüğünüz, hayalini kurduklarınızın hepsini gerçekleştirmekten yanasınızdır. Pazar günümüzün arzu ettiğimiz gibi huzur içinde geçmesi dileğimle,  

6 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız siz, bulunduğunuz ortama mantıklı çözümler getirebilirsiniz. Fakat uygulamaya geçtiğiniz anda, hata üstüne hata yapıyorsunuz. Benlik egonuz çok güçlü. Planladığınız işleri, iyi bir örgütlemeyle başarabilirsiniz. Çevrenize de şans verin. Enerjinizin yüksek oluşu, aşk ilişkilerinizi yanlış etkileyebiliyor. Olaylara mantıklı yaklaşmalısınız.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hoş olmayan değişiklikler belirsizliklere veya kararsızlıklara neden oluyor. Artı eksi dengesini kurup gerçekçi olarak fark yaratabilirsiniz. Seyahat planlarında değişiklikler ya da aksilikler söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: İş, aşk, sağlık, ticaret v.b her tür konuya alışılmadık açılarda yaklaşmanın faydasını görebileceğimiz bir gün. Biz kendi yolumuzda giderken meydana gelebilecek olaylara karışmamanın faydasını görebiliriz. Olayların dışında kalmayı başarabilirsek olaylar yararımıza sonuçlanabilir. Soğukkanlı olmalı.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel gelişim konularında hareketlilik gözüküyor. Karşılaşacağınız olaylar başlangıçta sizi bir parça huzursuz edebilir. Geçmişte kalmış bazı konular tekrar açılabilir. O zaman hayata geçiremediğiniz fikirlerinizi şimdi hayata geçirebilir veya daha olgun çözümler bulabilirsiniz. Tabi her şeyi kontrol etmeye kalkışmamalısınız. Akışta kalmaya bakın.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sonlandırmak istediğiniz işleriniz için bazı teklifler alacaksınız. İnsanlara güven duymazsanız hayalleriniz yıkılabilir. Aldığınız teklifler denemeye değer.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

7 Nisan 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 54' 43" R
Ay
Başak
17° 01' 39"
Merkür
Boğa
02° 04' 10"
Venüs
Boğa
21° 58' 54"
Mars
Koç
12° 47' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 54"
Satürn
Balık
17° 54' 28"
Uranüs
Boğa
23° 19' 59"
Neptün
Balık
29° 22' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 28"
Lilith
Başak
25° 13' 40"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>