Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Garip duygular içindesiniz. Biliyorsunuz, izin verdiğiniz anda aşka dönüşecek. Ama bu izni vermeyi asla düşünmüyorsunuz. O kadar ilkesiz biri olamayacağınızı biliyorsunuz.

İşinizi geliştireceksiniz, ama elinizi kolunuzu bağlayan engeller var. Bu engelleri kolayca aşamıyorsunuz. İki gün içinde bir ziyaretçiniz olacak. Onunla birlikte bazı çıkışlar arayacaksınız.

Para konusunda bir ürkeklik gelişti sizde. Bunda geçenlerde karşılaştığınız bir dost istismarının payı olabilir. Uzak bir kentte bir satış işiniz var, ama yeterince ilgilenmiyorsunuz.

Para işlerinde küçük düşünüyorsunuz. Çok ufak kayıplarınızla yatağa düşüyor, fakat çevrenizde gezinen büyük bir paranın peşine düşmüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağduyu sahibi birisi epey zamandır gölgeniz gibi peşinizde dolanıyor. Bu izlenmeden pek hoşlanmıyor ve bunu da ona belli ediyorsunuz. Siz bu kişi için, sonraları öğreneceğiniz bir nedenle ayrı bir önem taşıyorsunuz. Ondan hep yarar göreceksiniz. Bugün akşam saatlerinde biraz canınızı sıkacak bir telefonunuz olabilir.

8 Ekim 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 01:40 Ay-Merkür görünümü, bazı meselelere bir hayli kafamızı takmamızın işaretçisidir.  Bu sağlık, para,veya ilişkimizle ilgili konularda olabilir.  İyi bir plan yaparsak, dengeli düşünürsek, rahatlıkla üstesinden gelebiliriz. Saat 11:55 Ay-Jüpiter görünümü, hafta arası yorulan beden ve zihnin tekrar şarj olması için insanın kendisine ayırdığı zamanı işaret ediyor. Günlük rutinden uzaklaşıp, dışarı çıkmak, sevdiklerinizle sohbet etmek size iyi gelecektir. Bugünü en iyi şekilde değerlendirin. Karamsar düşünmeyin, zamanı en güzel şekilde geçirin. Saat 14:17 Ay-Mars kavuşum etkisi altında, siz kendi istekleriniz doğrultusunda ilerlemek isterken, dışarıdaki dünya buna dur diyebilir. Disiplin içinde hareket etme zorunluluğunuz var. Siz bunu gönüllü olarak kabul eder, kimseyle çatışmadan hareket etmeye çalışırsanız, bu enerjiyi olumlu yönde değerlendirmiş olursunuz. Saat 18:45 Ay-Neptün görünümü, bilinmeyen konulara, soyut kavramlara olan ilginizi yükseltir. Hissedişleriniz oldukça derinleşir. Yaşadığınız tecrübelerin aslında gelişiminiz adına ne kadar önemli olduğunu anlamanız kolaylaşır. Burada dikkat edeceğiniz husus, arzularınızla inancınız arasında bir çatışmaya izin vermemenizdir. Bunun yolu, kendinizle gerçekçi bir şekilde yüzleşmenizle mümkün olur. Keyif dolu geçecek bir Cumartesi dileğimle,

8 Ekim 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizin sorunları ile ilgileneceğiniz bir gün içindesiniz. Onlarla yapacağınız ortak çalışmalar gündeme gelebilir. Sevdiklerinizin desteğini üzerinizde hissettiğiniz zamanbaşarınızın temposu artıyor. İletişim konusunda zorluklar yaşama istemediğiniz için, gerekli ortamı sağlamaya çalışıyorsunuz.

8 Ekim 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni şeyler denemenizi veya ufkunuzu genişletmenizi sağlayacak aktivitelere ya da işlere katılımda bulunmanız size farklı kazanımlar getirebilir. Sezgilerinize ve topladığınız gerçekçi bilgilere güvenebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısında kafalar karışık, dikkat dağınık, yanlış değerlendirmelere ve yanılmaya açığız ve ilerlemek kolay olmayabilir. Sert ifadeler kullanmamaya da dikkat edelim. Öğle üzeri saatlerinde kasvetli duygular ve ruhen baskı altında, engellenmiş hissetme olasılığı ön plana çıkıyor. Öğle sonrası saatler ve akşam ise, hafta başında yazdığımız olumlu etkiler devrede. Yüksek motivasyonla hedeflerimize ilerleyebilir, kalıcı veya gelecek vaat eden işlerle uğraşabiliriz. Hayatımızı değiştirebilecek olumlu ilişkiler kurabileceğimiz, önemli pozisyondaki kişileri etkileyebileceğimiz zamanlar. Ev veya aileyle ilgili görevler de zaman alabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

7 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonun eğer tamamlanması gereken işler varsa hiç durmayın harekete geçin. Bu arada kendi sağlığınıza da önem vermelisiniz.

8 Ekim 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keyifli bir sohbet ortamı haftanın bütün yorgunluğunu alacak. Hoşlanmadığınız birinin ters davranması sizi biraz tedirgin etse bile kafanızı takmayın. Zararı dokunmayacaktır.

8 Ekim 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir,görüşmeleri yapabilir veyaşamınız için yeni çıkış yolları arayabilirsiniz. Strese bağlı olarak sırt ve eklem ağrıları yaşayabileceğiniz bugün iletişimde çatışmaya açık bir enerjide olduğunuz için ilişkilerinizde daha sakin iletişim kurmayı tercih etmelisiniz.

8 Ekim 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önünüzdeki 2 hafta yakın çevrenizle iletişiminiz artıyor. Satış, pazarlama ve ticaret alanınızda becerileriniz artabilir. Akraba veya kardeşlerinizin sorunlarına çözümler bulabilirsiniz.

8 Ekim 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamınızda ve hizmet alanınızda öne süreceğiniz bir fikir takdir toplayabilir. Herhangi bir konuda sağlık probleminiz mevcutsa bugün buna şifa bulmanız olasıdır.Kemik, dişler ve cilt ile ilgili oluşabilecek sorunlardan dolayı kendinizi duygusal baskı altında hissetmeniz doğaldır. Bu konularda operasyon ve tedavi süreci de başlayabilir. Ayrıca cilt, diş ve ortopedik sağlık konuları ile ilgilenmeyi de uygun görebilirsiniz. Ciltle ilgili alerjik sorunlar yahut ufak tefek ortopedik kazalara karşı dikkatli ve tetikte olmalısınız.

8 Ekim 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta aceleci davranmanız hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir. Düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

8 Ekim 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 17' 08" R
Ay
Terazi
16° 14' 01" R
Merkür
Boğa
05° 25' 28"
Venüs
Boğa
25° 00' 49"
Mars
Koç
14° 39' 53"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 47"
Satürn
Balık
18° 04' 11"
Uranüs
Boğa
23° 28' 33"
Neptün
Balık
29° 25' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 12"
Chiron
Koç
21° 41' 50"
Lilith
Başak
25° 30' 03"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>