Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişle alakalı bir ilgi yoğunluğunuz var. Bu ilgi, netlik olarak ortaya koyduğunuz birçok şeyin hala kafanızda sorulara açık olduğunu gösteriyor. Akılcılık ve duygusallık gelgitleriniz pişmanlıklara açık.

Kimsenin talip olmadığı uzun vadeli biryolculuğuna siz istekli olacaksınız. Bu, şu günlerdeki duygusal yorgunluğunuza çok iyi gelebilir. Yapmayı düşündüğünüz birçok şey, koşullar tarafından erteleniyor.

İkiye bölünmüşlük içindesiniz. Bu yüzden masraflarınız biraz daha artmış görünüyor. Aile içinde birilerini, bir satış işi için ikna etme çabalarına gireceksiniz. Fakat bu, kısa zamanda çözümlenecek bir işe benzemiyor.

Önemli dostlarla para konulu diyaloglara dikkat. Çevrenizi daha iyi kollayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında neşeli ortamlarda mutlu saatler geçirebilirsiniz. Şu günlerde duygusallık ve sağduyuyu bir arada dengelemeniz gerekecek. Gerçekçi dostların öğütlerine açık olmalısınız. Önümüzdeki günlerde yoğun duygusallıklar içinde, yaşamsal önem taşıyan tercihlere zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Yeniliğe yönelik seçimlerde hayal kırıklığı yaşama olasılığınız oldukça fazla.

9 Nisan 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşluktaki hareketine devam eden Ay günün başında 00:14 itibariyle İkizler burcuna geçiyor. Bugün kendinizi şanslı hissedeceğiniz bir gündesiniz. Enerjinizin yüksek, kendine güveninizin arttığı bir zaman dilimindesiniz. Bugün dostlarınıza vaktinizi ayırabilirsiniz. Sosyal ortamlarda vakit geçirmek size iyi gelecektir. Bazılarınız da bulunduğu çevrede elde ettiği başarılarla kendinden söz ettirecektir. Şansa ihtiyacım var diyorsanız bugünü atlamayın.

9 Nisan 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygıların hafifliyor!Ay, değişken burçta hareket ediyor. Beklemekten sabır taşına döndün belki ama artık şans senden yana. Uzun zamandır sonuçlanmasını beklediğin işlerin aynı anda çözüme kavuştuğunu görebilirsin. Maddi anlamda kaygılarını hafifletecekbağlantıları kapında. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, geçmişte bıraktığın ilişkine dair özlem duyabilirsin. Akşamüzeri, ortak sosyal gruba ait olduğun bir kişi ile tanışman bazı gerçekleri öğrenmene neden olabilir. Gün sonunda biraz kendi içine dönmek ve hayatın için olumlu düşüncelere yönelmek ruhuna iyi gelecek. Kilo problemi olan bir Aslan burcuysan, hazır gıdalardan uzak durman gerekiyor.

9 Nisan 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınız ya da sosyal çevreniz ile ilgili size daha önce söz verilmiş bir konu bugün gerçekleşmiyor gibi gelebilir. Buna zaman tanımalı ve olayları uzun bir süreç içinde değerlendirmelisiniz.

9 Nisan 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirmek size iyi gelecektir. Gün içinde abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Sosyal konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. İşten gelen destekler var. Akşam saatlerinde kendinizi duygusal karmaşa içinde bulabilirsiniz.

9 Nisan 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostluk ilişkilerinizde aldığınız bazı darbeler sendelemenize sebep olabilir ancak en çok kendinize güvenen bir grup olduğunuz

9 Nisan 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Değişik çevreler içinde bulunmak size iyi geliyor. Ne kadar sosyalleşirseniz o kadar mutlu olan bir burçsunuz. Duygularınızı dengelemekte zorlandınız ama önümüzdeki 1-2 gün daha iyi olacaksınız. Kariyer hayatınızda daha emin adımlar atmaya başlıyorsunuz. Bu arada aşk hayatınızda teptiğiniz fırsatlar, ileride sizi üzebilir.

9 Nisan 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bireysel hedeflerinize yoğunlaştığınız bir gündesiniz. Olgunlaşma ve sabır konuları gündem olurken gün içinde gelişen fırsatlar sizi umutlandıracaktır. Gün boyu sadeleşmenin önemine vurgu artıyor.

9 Nisan 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neptün ile Venüs?ün birlikte seyahati size aşk filmlerindeki kadar romantik bir aşk taşır. Birlikte olduğunuz kişiyle kendinizi adeta bir bütün gibi hissedersiniz. Fakat onun da size karşı duygularının böyle olduğundan emin olmalısınız. Zira daha sonra tek taraflı aşk yaşamak size pişmanlık hissettirir.

9 Nisan 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

9 Nisan 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 44' 24" R
Ay
Terazi
21° 53' 59" R
Merkür
Boğa
06° 05' 42"
Venüs
Boğa
25° 35' 39"
Mars
Koç
15° 01' 24"
Jüpiter
Boğa
28° 39' 28"
Satürn
Balık
18° 05' 60"
Uranüs
Boğa
23° 30' 11"
Neptün
Balık
29° 26' 11"
Plüton
Kova
02° 01' 59"
Chiron
Koç
21° 43' 14"
Lilith
Başak
25° 33' 12"
True Node
Koç
14° 56' 31"
Son Güncelleme : 20/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>