Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzellikler içindesiniz, ama görmeniz gerekiyor. Hareketli kişiliğinizin aradığı kişi, çok yakın çevrenizde olabilir. Bugünlerde bu konudaki ataletten kurtulmanız gerekiyor.

Haftanın başında bir görüşmeniz var. Çok önemli olabilir. İş hayatınızın aksamalarını, yığılmalarını, yorgunluğunu beyninizde taşımadan geçireceğiniz iki gün, size direnç kazandırabilir.

Bir alacak verecek meselesinde taraflardan biri olacaksınız. Gelişmeler sizin çıkarınıza. Para sıkıntısı içine düşmekten çok çekiniyorsunuz. Bu nedenle harcamalarınıza azami ölçüde dikkat ediyorsunuz.

Duygusallıklar içinde girdiğiniz tartışmalarda savunmasız oluyorsunuz. Küskün tavırlarınız kimi sorunlara teslim olmanıza yol açabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde biraz daha programlı yaşam için birtakım çabalar size yarar getirebilir. Ev düzeninde birtakım değişiklikler için bir miktar paraya ihtiyacınız olacak. Yararınıza gördüğünüz gelişmeler, bugünlerde yön değiştirebilir. Daha isabetli tespitlerle yeni yönelimlere girebilirsiniz. Tavırsız kaldığınız bir konu, bugün yine gündeminize gelecek.

1 Nisan 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın günün büyük kısmında Kova burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Erken saatlerde düşük enerjili hissedebilirsiniz. Açıkçası haftaya biraz keyifsiz başladığınızı düşünebilirsiniz. Gün içerisinde Ay 06:01-17:47 saatlerinde boşlukta ilerleyecek. Eski işleri tamamlamak için bu zaman dilimini tercih edebilirsiniz. 17:47'de ise Ay sizlerin burcuna geçiş yapıyor. Enerjinizin arttığı bir zaman dilimine girseniz de bunu hemen hissedemeyebilirsiniz. Çünkü Ay-Mars arasındaki stresli açı sebebiyle akşam saatlerinde gergin olmanıza neden olacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sakin kalmaya özen gösterin.

1 Nisan 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklediğin haberleri alıyorsun!Nisan ayının ilk gününde Ay, saat 17:47'ye kadar boşlukta hareket edecek. Kuralları artık kendin koymak isteyeceksin. İşlerin konusunda bildiğini okumaya niyetlisin. Belki de düzene girmenin tam zamanı. İşle alakalı bağlantıların ve yılmaman seni yeniden küllerimden doğuyorum psikolojisine çekecektir. Ortak toprak sahibi olduğun miras olarak kalan arazi ya da bir mülkün satış işlemleri gerçekleşebilir. Evliliğinde sorunlar yaşayan bir Balık burcuysan, sorunların üçüncü kişilerden kaynaklandığını fark edebilirsin. Bu durum hatalarından ders çıkarmanı sağlarken, alacağın kararlar evliliğini eski haline döndürebilir.

1 Nisan 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal anlamda kendinize vakit ayırmanız ve geçmişin yaralarından kurtulmanız gereken bir gün. Bazı şeyleri her ne kadar kabullenemiyor olsanız da kendinizi suçlamaktan vazgeçmelisiniz.

1 Nisan 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili içsel süreçler yaşayacağınız bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıp yaşayabilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Uğraştığınız işlerde daha fazla yoğunlaşmanız gerekebilir. Maddi konularda hoşgörüsüz davranabilirsiniz. Sorumluluklarınız sizi sıkıştırabilir. Akışta kalmayan özen gösterin.

1 Nisan 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ve diğer her konuda sevginizi verdiğiniz konu adeta su verilmiş gibi büyüyor. Bu aşk hayatınızda partnerinizin sizden vazgeçememesine vesile oluyor.

1 Nisan 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Balık; son günlerde biraz arka planda kalmayı tercih etmiş olabilirsin. Ancak bugünve sosyal hayatındaki gelişmelere ayak uydurmak ve harekete geçmek durumunda kalabilirsin. Akşam saatlerinde burcunda hareket etmeye başlayan Ay; duygularını ifade etme ve kontrolü ele alma enerjisini verebilir.

1 Nisan 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişi ve hassasiyetleri tetikleyen olaylar yaşanabilir. Manevi değerlerin öne çıktığı kendinizi bir gruba ait hissetme arzunuzun yoğun olduğu bir gündesiniz. İç rehberliğinize ve doğrularınıza kulak verin.

1 Nisan 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün her türlü aşırılıktan kaçının. Kalbinizi, sanata, meditasyona, spiritüel konulara, duaya açın. Üçüncü gözünüzün gücünü derinden hissedin. Depresif konulardan uzak durun. Ayak masajı yaptırın. Deniz kenarında yürüyüş yapın. Bir çay molası verin. Moralinizi yüksek tutun. Sevdiğiniz arkadaşlarınızı arayın.

1 Nisan 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

1 Nisan 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 17' 16" R
Ay
Terazi
28° 47' 06" R
Merkür
Boğa
06° 54' 56"
Venüs
Boğa
26° 17' 40"
Mars
Koç
15° 27' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 31"
Satürn
Balık
18° 08' 09"
Uranüs
Boğa
23° 32' 09"
Neptün
Balık
29° 26' 57"
Plüton
Kova
02° 01' 42"
Chiron
Koç
21° 44' 55"
Lilith
Başak
25° 36' 59"
True Node
Koç
14° 55' 41"
Son Güncelleme : 20/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>