Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürekliliği vadeden bir beraberlik ile gidebileceği yere kadar gitmesine razı olacağınız bir ilişki arasında sıkışmış gibisiniz. Duygularınızın geldiği nokta, ilk başlarda düşünmediğiniz şeyleri düşünmenize neden oluyor.

Eskisinden daha başarılı olduğunuzu biliyorsunuz ve bu kişisel endişelerinizi biraz olsun gideriyor. İş arkadaşlarınız genel durumla ilgili umutlarını sizinle paylaşmak isteyebilirler.

Elinize nakit olarak geçmese de sağlam teminatları olan bir paranın, sizi kapsamlı planlara sevk etmesi söz konusu. Bugünlerde, küçük pay sahibi olduğunuz bir yatırımda bazı düş kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda dikkatli adımlar gerekiyor. Bunalım gibi yaşadığınız duyguları birileriyle paylaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru alacağınız bir öneri, yaptığınız bir programı değiştirmenize neden olabilir. Size küçük bir sürpriz var. Uzlaşmaya açık bir gününüzdesiniz. Bu yüzden de sabahtan itibaren yoğun ama gerilimsiz ve huzurlu bir gün geçireceksiniz. Uzlaşmaya açık olmanız kararsız olmanız anlamına gelmiyor, son noktada kendi kararlarınızı uygulayacaksınız.

1 Ocak 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 09:53 itibariyle etkili olacak Mars-Neptün kavuşumuyla, yaratıcı çalışmalar, sanatsal konular, hızlı bir seziş kabiliyeti, projelerin gözden geçirilmesi, ancak detayların da gözden kaçırılmaması yönünde olumlu bulduğumu belirtmek isterim. Ancak mali konular, eğitim veanlamındaki yeni girişimler, kişisel anlamdaki kararlar, değer verdiğiniz varlıkların hayatınızdaki önemi yönünde biraz daha hassasiyet yaratabileceğini söylemeliyim. Fedakarlıklarımız veya özverimiz, eğer maddi ve manevi anlamda değer bulmuyorsa, birileri yaptıklarımızı hafife alıyor, bizi üzüyorsa, biz de kaybetmemek adına kendimizden ödün veriyorsak, doğru bir şey yapmıyoruz demektir. Aynı şekilde ortada bir şey yokken, pasif tepkilerde bulunuyor, kendi kendimize bir şeyleri kuruyor, öfkeleniyorsak bu da yanlıştır. Kimse görmese de, emin olunuz ki, bu iyiliklerin mutlak size bir başka yolla geri dönüşü vardır. Bunu da unutmayalım, üzülmeyelim boşuna. Saat 19:23 Ay-Uranüs olumlu görünümü, sezgilerinizi aktif hale getiren ve empatide bulunmanızda yardımcıdır. Diğerlerinden ne kadar farklı düşündüğünüzü, hissettiğinizi ifade edebilirsiniz. Ancak dedikodulara karşı dikkatli olunuz. Kiminle konuşacağınızı iyi biliniz. Saat 20:38 Ay-Jüpiter görünümü, içimizde saklı olanları kimse bilmez, anlamaz ama biz yine de ayakta durmaya çalışırız. Bu görünüm de bunun işaretçisidir. Kendi dünyamıza çekilip mutluluk yaratırız. Tarafsız, iyi niyetli kişiler olarak, anlaşılmadığımızı düşünürüz. Oysaki bizim arzumuz maddi-manevi rahatlamak, özgür olmaktır. Bütün bunlara rağmen, yine de sevdiklerimize yardımcı olmayı düşünürüz. Saat 21:04 Ay-Satürn görünümüyle, bazı kişilerle aranızdaki sorunların düzelebileceğine, onların gerçekten iyi niyetli olduklarına inanmıyorsunuz. Bazen iyi niyetinizin gereksiz olduğunun artık farkındasınız. Benden uzak olsun, insansa başımın tacı olsun diye düşüneceksiniz. 2017 Yılının sizlere hayırlı mutluluk, sağlık, başarı ve şans getirmesini dilerim.

1 Ocak 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki kişilerin sana ihtiyacın olan her konuda, arka çıktığı bir gün. Uzun zamandır içini dökmek istediğin bir konu varsa, bugün güvendiğin birine açabilirsin.

1 Ocak 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Balıklar için temposu yüksek, sosyal bir ay olacak. Teklifler, davetler, fırsatlar artsa da, hepsini Merkür konumunu değiştirdikten sonraya, yani 8 Ocak sonrasına bırakmalısınız. Günün Atmosferi:Yeni yıla dinamik ve enerji dolu bir başlangıç yapıyoruz. Bugün yıllık burç yorumlarınızı da yayına aldık; okumanızı öneririm Niobe'ce. 2017'nin ülkemize huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle, hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte iyi yıllar dilerim. Sağlık ve sevgi ile kalın...

1 Ocak 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal açıdan biraz iniş çıkışlı olabilir. Sezgilerinizi güvenebilirsiniz ancak olayları iyice kontrol etmeden bir karara varmamalısınız.

1 Ocak 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz. Yaşamın tüm hoş etkenleri çevrenizi sarmış gibi görünebilir. Günün tadını çıkartın ve sizi sıkıntıya sokacak eylemlerden kaçının.

1 Ocak 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken yakın çevrenizle keyifli görüşmeler yapabilir, etkinliklere katılabilir, düşüncelerinizi ve niyetlerinizi yazılı olarak hazırlayabilir ve hayallerinize daha fazla yer verebilirsiniz. Mutlu yıllar.

31 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün meydana gelen bazı olaylar hem duygularınızı hem kafanızı karıştırabilir. Fakat bunların üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Çünkü kendinize olan güveninizin giderek yükseldiği bir döneme giriyorsunuz.

1 Ocak 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün herhangi bir önemli adım atmaktan veya girişimde bulunmaktansa sakin ve sabırlı bir gün geçirmeniz gerekebilir. Özellikle ikili ilişkiler konusunda daha dikkatli olmalısınız.

1 Ocak 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması.

1 Ocak 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 02' 56" R
Ay
Terazi
00° 57' 58"
Merkür
Boğa
03° 38' 43"
Venüs
Boğa
23° 26' 01"
Mars
Koç
13° 41' 17"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 36"
Satürn
Balık
17° 59' 11"
Uranüs
Boğa
23° 24' 05"
Neptün
Balık
29° 23' 48"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 38' 01"
Lilith
Başak
25° 21' 31"
True Node
Koç
14° 55' 56"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>