Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çocuk sevginiz çocukları yanınızdan kaçırtacak ölçüde. Herhalde bu yüzden sevgili seçimlerinizde hep çocukluları seçiyorsunuz. Ama sevgiliniz gerçekten göz dolduruyor. Ne söylenebilir, huyu iyi olsun.

Size yol görünüyor. Yöneticilerle bozuk olduğunuzdan işten çıkartma diye anlayabilirsiniz, ama değil. Yalnız da değilsiniz, bir ekip içinde görünüyorsunuz. Dönüşünüz çok mutlu olacak gibi. Bugün yöneticilerde biraz yakınlaşma isteği görebilirsiniz.

Ödediğiniz trafik cezaları sayılmazsa yüklü harcamalar içinde değilsiniz. Parayı elde tutma eğitimini bizzat paradan alıyorsunuz. Bu yüzden savurganlar sınıfından artık çıkartılabilirsiniz.

Bugün duygularınızı yansıtırken aşırıya kaçabilir ve yakınlarınızı şaşırtabilirsiniz. Biraz daha kontrollü davranmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınıza arşı davranışlarınızda kırıcı olmamalısınız. Kendinizi kontrol etmenizde fayda var. Yakındaiçin yolculuğa çıkabilirsiniz. Çok fazla yakınınızdaki yaşlı birinde sizden yana yakınma var. Kırıcılıkla ilgili değil. Sizin ünlü bir zaafınızla ilgili. Tabi sonuç yine kırıcılığa gelip dayanıyor. Siz sevenlerinizi üzme konusunda bir kompetansınız. Sitemlere karşı da bağışıklısınız. Ama yine de sonradan derin üzüntüler yaşamak istemiyorsanız, bu haklı yakınmayı bitirin.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Çarşamba gününe, saat 02:14-05:14 arasında Ay-Boşluk etkisi altında adım atacağız. Saat 05:14 itibariyle Ay-Aslan burcunda ilerleyecek. Hayata yaklaşım biçimimiz, ya olanı olduğu haliyle kabul etmek veya  zorlukların üstesinden gelebilmek şeklindedir. Benim tavsiyem kendinize güvenmenizdir. Bu sizi başkalarının ezmesinden, iyi niyetinizi kullanmasından korur. 10 Aralık saat 18:42-3 Ocak saat 16:48 tarihleri arasında Venüs-Oğlak burcunda ilerleyecek. Başarılı olmak,  takdir edilmek, saygınlık kazanmak, dikkat çekmek istersiniz. Garantili işleri tercih edersiniz. Gerçekçi düşünürsünüz.  Bastığımız yerin güvenli olmasına dikkat ederiz.  Bu enerji sizi rahatlatır. Dağılan tüm zihniniz toparlanır. Gerçek ile yalan arasındaki farkı net şekilde tespit edersiniz. Toplumsal ilişkilerde, işiniz gereği yapılacak görüşmelerde, projelerde ciddiyetinizi muhafaza edersiniz. İşleriniz bu tarihlerde sağlamlaşır ve başkaları tarafından da takdirle karşılanır. Güçlü, işinde başarılı, sadık, istikrarlı kişileri partner olarak tercih edersiniz. Gün boyunca huzur sizden yana olsun. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz dileğimle,

10 Aralık 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerinizi gerçekleştirmek için, işbirliğine ihtiyacınız olmasına rağmen, çevrenize karşı önleyemediğiniz bir güvensizlik sergiliyorsunuz. Aslında kişiselliğinizi ortaya koymak için ekstra bir çabaya ihtiyacınız yok. Bugün enerjinizi doğru kullanarak, istediğiniz başarıya yaklaşabilirsiniz. Özellikle içinde bulunduğunuz koşulları istediğiniz gibi yönlendireceksiniz.

9 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgili Balıklar, bugün bir kez daha bir konuya dikkat çekmem gerekiyor. . Her gün günlük burç yorumlarınızı okurken mutlaka ve mutlaka yükselen burcunuzun yorumunu ve tüm burçlar için gün genelini ele aldığım bölümü de okumanız gerekiyor. Aksi takdirde yorumlardan fayda sağlamak çok mümkün olmayacaktır. Teşekkürler zaman ayırdığınız için. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda sabrımız sınanıyor veya dayanacak gücümüz kalmamış olabilir. Planların, hedeflerin ya da bazı yapıların düşünmediğimiz şekilde veya belli aralıklarla sürekli değişiyor olması işlerimizi aksattırsa da yola devam etmemiz ve sabırlı olmamız gerekiyor. Öğle saatleri civarında, ufak tefek sakarlıklara, kazalara, tartışmalara veya gerilime açığız. Aynı zamanda bugün Venüs Oğlak burcuna geçiyor. Aşk hayatımızda veya sevgi temalı ilişkilerimizde daha temkinli ve düşünerek adım atacağımız ve ciddiyeti ön planda tutacağımız bir sürece giriyoruz. Bugün burçlarınızda her gün yazdığımız bu kısmın(tüm burçlar için gün geneli) ve yükseleninizin yorumunu okumanın önemini belirtmek için farklı bir konuya değindim. Umarım faydalı olur.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşte ya da aile içerisinde zıtlaşabilirsiniz. Her şeye olumsuz yaklaşmaktan kaçının. Karşınızdaki insanların da haklı olabileceğini düşünün.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çalışma ortamınızda ve günlük rutininizi ilgilendiren işlerinizde daha sabırlı ve sakin yaklaşımlarda bulunmayı tercih ederek, kimsenin sizin motivasyonunuzu düşürmesine izin vermeden, bireysel enerjinizi korumayı tercih edin. İş hayatınız ve ikili ilişkilerinizdeki önemli görüşmeler için bir sonraki günü tercih etmeniz faydalı olacaktır.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

10 Aralık 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 07" R
Ay
Başak
29° 58' 51"
Merkür
Boğa
03° 31' 56"
Venüs
Boğa
23° 19' 52"
Mars
Koç
13° 37' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 26"
Satürn
Balık
17° 58' 51"
Uranüs
Boğa
23° 23' 47"
Neptün
Balık
29° 23' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 46"
Lilith
Başak
25° 20' 58"
True Node
Koç
14° 55' 49"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>