Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyin mükemmel gitmesi zaman, zaman sizi korkutuyor. Oysa daha uzun bir süre bu mükemmel durum sürecek gibi gözüküyor. Sonunda aradığınızı bulduğunuzu düşünmeniz. aşırı iyimserlik gibi görünmüyor.

Zam söylentilerinin gerçekleşme ihtimali biraz güç. Bunun dışındaki yeni birtakım gelişmelerden en çok siz memnun olacaksınız. Ara sıra işleri aksatmanız maddi doyumsuzluğunuzdan kaynaklanıyor.

Önümüzdeki günlerde kısmen rahatlayabilirsiniz. Genel giderleri karşılama çabalarınız nedeniyle, yapmak istediğiniz çok özel şeylere para ayıramamanız canınızı bu kadar sıkmamalı.

Sık, sık düşündüğünüz, ama bir türlü aramadığınız biri var. Bugünlerde onunla diyaloğu bir görev gibi ele almanızda yarar olacak. Bu vefasızlık başka ilişkilerinizi de olumsuz etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde küçük bir grupla geçmiş bir sorun üzerinde yeniden konuşmalarınız olabilir. Bütün bu konuşmaların sonucunda üzerinde düşünmekte olduğunuz konular hakkında karalara varabilirsiniz. Öğlene doğru alacağınız haberler yarın akşam için yaptığınız programı sekteye uğratabilir. Görüşmekten kaçındığınız biriyle görüşmek zorunda kalacaksınız, sürpriz bir uzlaşma söz konusu.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 02:17 Güneş-Jüpiter görünümüyle cumartesi günümüz başlayacak. İki konu üzerinde bir hayli duracağız. İş ortamımızdaki ilişkiler ve mali ortaklıklar. Şimdi bu konuya bilinçli bir şekilde bakmamız yararlı olur. Yetenekli olduğumuz alanda, kendimizi rahatça ifade edebiliyor muyuz? Keyif alıyor muyuz? Yaptığımız işin getirisi bizi tatmin ediyor mu yoksa geçici olarak mı katlanıyoruz. Bu görünüm, artı ve eksi yanlarıyla mali açıdan durumun ele alınmasını gerektirdiği gibi, sağlığımızı da düşünmemiz anlamında kıymetli. Kilo aldırıcı bir tesiri olabilir. Beslenmemize tabii ki önem verilir. Mevcut tedavilerimizin olumlu yönde şifalanması için, üstümüze düşenleri yapalım. Pozitif düşünmeyi de bilelim. Her şeyi kafa takmak kadar umursamamak da yanlış olur. Saat 03:49-18:51 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun süre içinde, dikkat edilmesi gereken en önemli husus,  etrafınızdaki insanlara karşı anlayışlı  olmaya çalışmaktır.  Bu saatlerde güvendiğiniz insanlarla bir arada olmayı tercih edersiniz. Yeni tanıştığınız insanlar hakkında hemen bir fikir yürütmeyiniz. Saat 12:10 itibariyle Venüs-Uranüs karşıtlık etkisi altındayız. Bu görünüm, 2011 yılında Uranüs Koç burcunda ilerlemeye başladığından bu yana etkili. Her sene, Venüs Terazi burcuna girdiğinde, bu karşıtlık gerçekleşiyor. Doğum haritamızdaki Terazi-Koç burcu düzlemindeki noktalar hareketleniyor. Doğal olarak bireysel kazanç ile ortaklaşa elde edilecek gelirler anlamında dikkatli olmamız gerekiyor. Çünkü bazen yanlış bir ilişki veyaortaklığı bize maddi-manevi anlamda zarar verebilir. Doğru ilişki tercihinde bulunmak lazım. Verdiğiniz kadar almalı, aldığınız kadar vermelisiniz. Bu tarihte dengesiz davranmayacağız.  Yoksa kazanç elde edeyim derken kaybetme riskimiz var. Bütçemizi aşacak alışverişlerden kaçınalım.  Çünkü bu bizi, mecburen başka yollara itekleyebilir. Saat 19:07 Mars-Kuzey düğüm görünümü, mesleki konuların veortaklıkların geleceğe  dönük bir şekilde ele alınması gerektiğini bir kez daha işaret ediyor. Abartmadan bir yön tayininde bulunmak, amacınız her ne ise ona göre hareket etmek, gelişimi önemsemek gerekiyor. Daldan dala atmadan, belli bir hedefimiz olmalı ki, doğru tercihlerde bulunalım. Dost, dostun gelişmesini ister, Düşman ise güçsüzleşip zayıf düşmesini.... Gerçek dostlarla, doğru insanlarla karşılaşmamız, mutlu olmamız dileğimle,

11 Ekim 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olumlu bir etkileşim onları bekliyor. Hayallerini gerçekleştirecekler. Finansal konularda yenilenme söz konusu. Hayatın akışı içinde sürpriz oluşumlar onları bekliyor. Toplantılar ve organizasyonlar onları bekliyor. Karşılıklı ilişkilerinizde güç savaşı var.. Bugün kararlarınız verirken, iyi düşünmelisiniz.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi açıdan mantıksız ilerliyor veya bazı konularda aklıselim davranmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Bu konuda ikna yöntemleri geliştirmiş olsanız da, bu, bu durumu telafi etmeyecektir. Mantıklı ve gerçekçi olmanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Son dönemlerde yaptığınız planları veya verdiğiniz kararları bir kez daha gözden geçirmelisiniz. Önemli bir detayı atlamış veya yanlış düzenlemiş olabilirsiniz.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAŞADIĞINIZ problemlerle ilgili destek bulabilirsiniz. Moraliniz zirve yapacak. Şans yüzünüze gülmüşken her konuda atak ve kararlı olun.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

11 Ekim 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 46" R
Ay
Terazi
03° 11' 04"
Merkür
Boğa
03° 54' 02"
Venüs
Boğa
23° 39' 51"
Mars
Koç
13° 49' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 16"
Satürn
Balık
17° 59' 55"
Uranüs
Boğa
23° 24' 44"
Neptün
Balık
29° 24' 04"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 35"
Lilith
Başak
25° 22' 46"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>