Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal konularda şanslı olacaksınız ve sizin için güzel gelişmeler olabilir. Zevk alacağınız faaliyetlere katılabilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. Duygularınız dengeleniyor ve kendinizi duygusal anlamda iyi hissedeceksiniz. Sezgilerinizle hareket edebilirsiniz ancak bu sizi yanıltmayacaktır. Sevdiğiniz insana karşı son derece açık olacaksınız ve duygularınızı içinizden geldiği gibi yaşamak isteyeceksiniz. Sizin için ilginç olabilecek bazı yeni deneyimler yaşayabilirsiniz.

İş yaşamınızda yoğun bir gün geçirmeye hazır olun. Zihinsel olarak çok aktifsiniz aynı anda birden çok konuyu düşünebiliyorsunuz. Bir konuya konsantre olmakta zorluk çekebilirsiniz ancak çevrenizi iyi gözlemlemeniz sizin için faydalı sonuçlar doğuracaktır. Yaptığınız işlerden keyif alacaksınız ve çevrenizdeki insanların takdirini kazanacaksınız. Oldukça enerjik olacaksınız ve bu enerjinizi olumlu olarak kullanmak için çeşitli fırsatlar bulacaksınız. Yeni girişimlerde bulunmak için olumlu bir gündesiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve harcamalarınıza çok fazla dikkat etmeyeceğiniz bir gündesiniz. Özellikle kişisel zevkleriniz için rahatlıkla masraflar yapabilirsiniz.

Girişimde bulunmak için iyi bir gündesiniz ve zihniniz iyi çalışıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendirebilir. İlginç kişilikli biriyle birlikte gerçekleştireceğiniz derin sohbetten çok hoşnut kalacaksınız. Çevrenizdekilerle ilişkileriniz çok olumlu. Tek sorununuz çok meraklı davranıp çok yakınlaşmanız. Bu özelliğiniz insanların sizden kolay istemelerine yol açabiliyor.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 00:32 Ay-Aslan burcu seyriyle Perşembe  günümüz başlıyor. Hem hırslı çalışmanızı hem de inandığınız yolda ilerlemenizi sağlayan bu enerji,hayatınızla ilgili konularda yaşanabilecek gerginliğin, sağlığınızla ilgili mevzulardaki keyifsizliğin işareti olduğu gibi, çevrenizdeki insanların baskın tavırları ve her şeyde ben deme eğilimleri nedeniyle zorlanabilirsiniz. Ay-Aslan günlerinde genel olarak ya biz ya başkalarının egosu yüksek olabilir. O nedenle birilerine galip gelmek, alkış beklemek, aferin almak zor olabilir. Saat 09:50 Ay-Mars görünümü,hayatınızın günlük temposu içinde baskın tavırlı insanlarla çatışmanın işaretçisi olabilir. Böyle durumda olan Balıkların, sakin bir şekilde hareket etmelerinden yanayım. Bu görünüm, başarılı işler çıkarmak adına dökülen terin, mücadelenin göstergesidir. Birileri anlar veya anlamaz. Siz kendinizden eminseniz, kim ne söylüyor umursamayın. Yeter ki, gerçekten azimle çalışın ve farkınız olsun. Bu enerji, aşk hayatınız ve parasal konularda, ayrıca sağlığınızla ilgili işlerin halledilmesi yönünde de önem taşıyor. Biraz zorluklar söz konusu olabilir. Bunları ancak güven duygunuzla aşabilirsiniz. Bu görünüm, geçtiğimiz 22 Mart tarihinde,hayatımız veya bizi yakından ilgilendiren konularda verilmiş kararları, yaşanmış gelişmeleri tekrar gözden geçirmeniz yönünde önem taşıyor. O günden bu yana neler oldu, şu andaki mevcut durum nedir bir bakmakta yarar var. Günün şanslı gelişmeleri sizinle olsun. Kalben sevgilerimle,  

12 Mayıs 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli kişilerle bir araya gelme planları içindesiniz. Bu büyük buluşmalar için, kendinizi şimdiden güçlü ve sorumluluklarınızın bilincinde hissetmeniz, değişik kulvarlarda da önemli adımlar atmanızı sağlayacak. Dikkatinizi sadece yapacağınız işlerde odaklaştırmalısınız. Duygusal yaşantınızda önleyemeyeceğiniz bir hareketlilik mevcut.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelecekte olacakların izini geçmişte yaşananlarda bulabilirsiniz. Geçmişten ders çıkartmalı ve o dönem sizin için en faydalı olan yöntemleri hatırlamalısınız. Bazı ilişki, ortaklık veyabirliklerinin faydasını görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hedeflerimizi (günlük hedefler dahil)gerçekleştirme konusunda istekli ve enerjik bir gündeyiz. Fikirlerimizi açıkça ortaya koyabilir, karşı tarafı kolayca ikna edebilir ya da etkileyebiliriz. Olumlu görüşmeler, yazışmalar, fikir paylaşımları, toplantılar ve yazılı ve sözlü sunumlar için olumlu günlerdeyiz. Başarılıbirlikleri, ortaklıklar veya ilişkiler kurabileceğimiz on gün. Derin bağlar kurabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

12 Mayıs 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde tüm ilişkileriniz oldukça zorlaşır. Çünkü iyiliğinizi, yüreğinizden ve aklınızdan geçenleri dışarıya tam yansıtamazsınız. Özellikle mantığı ile hareket eden, detaycı kişiler ile iletişim sorunları yaşayabilirsiniz.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her insanı yakın dost bilerek tüm projelerinizi anlatıyorsunuz. Bu kadarı çok fazla. Ağzınızdan sözleri alıp engel olmak isteyenleri hesabınıza katın.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

12 Mayıs 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapılması gereken işleriniz ve günlük koşturmalarınız devrede olacak. Hızlı birkaç gün geçirebilirsiniz. Aile hayatınızda huzurunuz yüksek olurken, dış ortamlarda biraz zorlanabilirsiniz.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız insanlara karşı biraz kibirli olmanız mümkündür.Aslında son derece cömert ve yönlendirici bir tutum içinde olabilirsiniz. Enerjiyi olumlu yönde kullanmak elinizdedir. Hizmet verdiğiniz kişi ve kuruluşlara karşı cömert, sevecen ve coşkulu davranışlar sergilemeniz ve olumlu enerjilerle tepkilerinizi aktarmanız beklenebilir.Genel olarak ise; bugün Ay tüm gün Aslan burcunda olacak. Yengeç burcunun duygulu, sakin ve evcimen atmosferinden çıkıyoruz ve Aslan'ın sıcak, neşeli, eğlenceli ve karizmatik enerjilerine açılıyoruz. Gününüzü keyif aldığınız, yapmaktan hoşlandığınız aktivitelere ayırın.Sevdiklerinizle bir arada eğlenceli mekanlara gitmek için plan yapabilir, çocuklarınızla oyun parklarına gidebilirsiniz. Sinema, tiyatro, müzikaller, gösteriler, fuar ve defileler gibi yerlere gidebilir, buralara gitmek için rezervasyon yaptırabilirsiniz. Parti veya her hangi bir organizasyon yapmak veya planlamak için harika bir gündür. Eğlence ve hareket garanti olacağı için arkadaşları, misafirleri ağırlamak, sevdiğinizle romantik bir program yapmak için enfes bir fırsattır.Bugün gökyüzünde Merkür ve Plüton arasında bir açı oluşacak. Yüksek konsantrasyon gücünüzden yararlanabileceğiniz, bir konuya rahatlıkla odaklanıp, enine boyuna inceleyebileceğiniz bu özel transitte, psikolojik konularla ilgilenmek, terapi almak veya gizemli konulara yönelmek için iyi bir fırsattır. Merkür'ün de geri gittiği düşünülürse kayıp bir şeyi arayıp bulmak veya bir sırrı ortaya çıkarmak daha kolay olacaktır. Düşünce gücünüzle etkilemek ve başkalarının görüşlerini değiştirmek için etkili olabilirsiniz.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiklerinize sürprizler yapın. Eğlenceli bir gün geçirmeye hazır olun. Çünkü bugün sizde bu potansiyel fazlasıyla var. Maddi durumunuz da gayet iyi. Bu sizin için çok büyük bir destek. İstediklerinizi gerçekleştirmek için iyi bir gün bugün.

12 Mayıs 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>