Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde karşınıza çıkacak olası gelişmeler, aşk yaşamınıza yön verecek. Bu aralar moral durumunuz aşka elverişli değil gibiyse de bu, onun size çıkan yolunu kesmeye yetmeyebilir.

Bir çalışma arkadaşınıza karşı güven dolusunuz. Arkadaşınız bu anlamda biraz ağır bir sorumluluk hissi içersinde. Sıkı çalışmalarınız devam ediyor. Ama bir sonuç elde edebilmek için biraz zamana ihtiyacınız olacak.

Bir yakınınızla ortak yatırımınızdan umduğunuz kazancı sağlayamayacağınız fikri sizi korkutuyor. Ama umutsuzluğa kapılmayın, içinde bulunduğunuz sıkışıklık uzun süreli değil. İhtiyaçların sınırlanması gerekiyor.

İlkelerinizi yaşam biçimi haline getirir gibi yaşamanız sizi kimi durumlarda sıkıntıya sokabiliyor. İlkesizlikle, ilkeleri sürekli dayatmanın aynı şey olmadığını bilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça enerjik olacağınız bir gündesiniz ve zihinsel olarak da fazlasıyla aktif olacaksınız. Alacağınız haberler yada içine gireceğiniz iletişimler sizin için heyecan verici nitelikte olacaktır. Duygusal olarak iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz ve bunlar kararlarınızı netleştirememenize neden olacaktır. Halletmeniz gereken küçük işleri bugün halledebilirsiniz ve küçük bazı değişiklikler yapabilirsiniz.Kendinize olan güveniniz artıyor ve yeni girişimler yapabilirsiniz.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, yeni haftaya saat 10:58 Ay-Merkür görünümüyle yeni haftaya adım atıyoruz. Başkalarının hayatımızdaki önemini, ilişkilerimizi, ortaklaşa her türlü konuyu yeniden ele alacağız. Kredi çekmek, borçlanmak, borç vermek, kefil olmaktan kaçınacağız. Durumları derinlemesine gözden geçirmeden, tamam demeyeceğiz. Saat 12:11 Ay-Venüs olumlu görünümü, ortak değerlere, toplumsal konulara, paylaşımlara özel önem verdiğinizin göstergesidir. Kimsenin kimse üzerinde baskı kurmaya, görüşlerini değiştirmesi için telkinde bulunmaya hakkı olmadığını düşüneceksiniz. Benim fikrim bana, başkasınınki başkasına aittir diyerek tepkinizi ortaya koyabilirsiniz. Mali konularda sıkışıklığınız için çözümler bulmaya çalışırsınız. 12 Ocak saat 12:20-20 Şubat saat 02:11 tarihleri arasında Mars, burcunuz üzerinde ilerleyecek. Sizler bu süreçte, iç huzurunuzu önemseme, engelleri, zorlukları inancınızla aşabilme, mistik faaliyetlerde bulunma, çevrenizdeki insanları derinlikli olarak gözlemleme, amacınıza ulaşmak için olumlu düşünme, bardağın dolu tarafını görebilme gücüne sahipsiniz. Ancak bu demek değildir ki, gerçekleri göz ardı edeceksiniz veya problemleri görmezden geleceksiniz. Hayır. Gerektiğinde yanlışları sineye çekmek yerine, bunları nasıl çözüme kavuştururuz bir bakacağız. 12-18 Ocak haftailişkilerde bir hayli dikkatli olmamız gerekiyor. Ani başlayan ilişkiler söz konusu olabilir. Ancak bunların adı pek konmaz. Bir anda hayatımıza giren kişi, girdiği gibi çıkabilir de. Elinde valizi var gibidir. Biz de pek karar veremeyiz, doğru mudur yanlış mıdır diye. İş hayatınızla ilgili konularda da  derinlemesine düşünmek lazım. Size göre doğru olan bir başkasına yanlış gelebilir. Sizi zorlayan her ne ise, aslında o nokta,  geliştirmeniz gereken yanınızdır. Bunu kabul edip, o eksiği giderirseniz başarılı olabilirsiniz. Saat 15:41 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, paranıza sahip çıkınız ve ne olursa olsun riskli harcamalardan uzak durmamız iyi olacaktır. Hesabınızı iyi bilmekte yarar var. Bütçemiz çerçevesinde hareket edelim. Saat 17:17 Ay-Pluto görünümü, hedeflerinizi gerçekleştirmek için birilerine boyun eğmemeniz gerektiğini, isterseniz her türlü işin altından kalkarak güce kavuşacağınızı gösteriyor. Saat 18:47 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunda ilişkilerimiz üzerinde duracağız. Temeli sağlam olmayan beraberliklere şans tanıyıp tanımayacağımız yönünde düşüneceğiz. Gelişimden yana olacağız. Karşılıklı paylaşım veyabirliğine dayanmayanları devre dışı bırakmak isteyebiliriz. Mutlu gülümseyişlerle dolu bir hafta diliyorum. Hayat devam ediyor. Nefes aldığımız sürece umut daima vardır.Gönülden sevgilerimle,

12 Ocak 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün inatçı tavırlarınızla çevrenizi bazı konularda bezdirebilirsiniz. Güneş sabit düşünceler içinde bocalamanıza neden oluyor. İnsanın her ortamda adapte olabilmesi için yapacağı tek şey; çevresine karşı iletişim düzeyi yüksek seviyelerde tutmasıdır. Bu konuya özen gösterin. Yakınlarınızın size olan davranışlarını, tenkit etmeden çözüm bulmalısınız.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki 6 hafta boyunca sağlığınızı ihmal etmemeli ve ufak tefek sakarlıklara ya da kazalara karşı tedbirli olmalısınız. Bazı kişiler bazı konularda sizin hızınızı yakalamakta zorlanıyor olabilir. Ancak, bu aslında onların yavaş olduğunun değil, birazda, sizin fazla hızlı gittiğinizin göstergesi olabilir mi? Ne dersiniz? Tüm burçlar için gün geneli: Bugün itibariyle Balık burcuna geçecek ve 20 Şubat'a kadar bu burçta kalacak olan Mars, bu burçta saldırgan ve agresif tutumunu hafifletebilir, ama rekabet içeren ortamlar veya pasif agresif kişiler ya da gruplar yine de devrede olacaktır. Bu sefer mücadelelerimiz haksızlığa uğramış veya zayıf kişiler veya daha onurlu nedenler için olabilir. Mars'ın Balık burcunda olduğu süreçte psikolojik ve ruhsal anlamda iniş çıkışlı günlerimiz olabileceği gibi, bu ruh durumunda kişilerle de karşılaşabiliriz. Sıvı tüketimine veya sıvılara bağlı problemlere karşı tedbirli olmak gerekebilir. Konsantrasyon bozuklukları, kendini işe verememe gibi durumlarla karşılaşırsanız nedeni Balık'taki Mars olacaktır. Hemen Alzheimer testine koşmaya gerek yok, 20 Şubat sonrası kendinize dönebilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇEVRENİZDEKİ herkesin sorumluluğunu yüklenerek onları ikna atmak için büyük çaba sarf etmek zorunda kalabilirsiniz.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde duygusal paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Eskiden tanıdığınız insanlar veya hayatınızda yarım kalan bir olaya dair bir haber almanız ve sevinmeniz sözkonusu. İletişim konusunda beklentilerinizin karşılanacağı bugün,hayatında keyifli bir ortamda olacaksınız.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiklerinize sürprizler yapın.Çünkü bugün sizde bu potansiyel fazlasıyla var. Maddi durumunuz da gayet iyi. Bu sizin için çok büyük bir destek. İstediklerinizi gerçekleştirmek için iyi bir gün bugün. Tüm bunların yanında tabiki sağlığınızın da iyi olması gerekiyor.

12 Ocak 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 16' 35" R
Ay
Terazi
03° 45' 35"
Merkür
Boğa
03° 58' 02"
Venüs
Boğa
23° 43' 27"
Mars
Koç
13° 52' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 57"
Satürn
Balık
18° 00' 07"
Uranüs
Boğa
23° 24' 54"
Neptün
Balık
29° 24' 08"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
21° 38' 43"
Lilith
Başak
25° 23' 05"
True Node
Koç
14° 56' 13"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>