Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyulan özlem, birtakım çabalarla, kavuşma gününü yaklaştırabilir. Kimi ortak dostlarınıza karşı biraz önyargılısınız. İlişkinizle ilgili bazı bakışları, çekemezlik olarak değerlendirmeniz gerekmiyor.

İşinizle ilgili yeni arayışlar içinde olmanız, daha çaplıilişkilerini gerektiriyor. Bugünlerde arayışlarınızı erteleyebilir, yeni doyumlarla daha huzurlu bir ortama kavuşabilirsiniz.

Öte yanda küçük bir umudunuzda da biraz hayal kırıklığı söz konusu olabilir. Özenli harcamalarla yakın bir zamanda düze çıkacaksınız gibi görünüyor.

Size yapılan uyarıları dikkate almalısınız. Çekingen davrandığınız bir oluşumda, aldığınız uyarılar size daha atak yapabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında sevineceğiniz bazı haberleriniz var. Dikkatli adımlar atmalı, bütün dikkatinizi toplayıp ikili ilişkiler içine öyle girmelisiniz. Anıların sizin için fazlaca değer taşımadığı yönündeki suçlamalar, dönüp bakmaya ve ciddiye alınmaya değer gibi görünüyor. Gelecekle ilgili planlarınız arasından biri, yakında bir umut olarak ilk ışıklarını verebilir.

13 Haziran 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 02:45 Ay-Kova burcu seyri başladığında, değişim, yenilenme, özgür olma, sosyal ilişkilerinize önem verme ihtiyacınız yoğunlaşır. Bunların tümünü arzu etmeniz hakkınızdır. Zaten bu etki altında üzerinizde hiçbir durumun baskı kurmasına izin vermezsiniz. Yenilikler yapmak, şöyle bir kendinizi toparlamak için gerekenleri tespit edersiniz. Bazı meseleleribirliğinde bulunarak çözümleyebilirsiniz. Karşı taraf olarak gördüğümüz ve bizden farklı düşünen kişilerle bağlantılarda gerekiyorsa politik tarzda hareket edebilirsiniz. Saat 17:07 Ay-Venüs görünüm etkisinde, soyut çalışmalar ve zihinsel anlamda dinlendirici aktiviteler gönlümüzü rahatlatır. Bu saatlerde hassasız. Şartları değiştirmek, güvende olmak ve mutluluk bizim için her anlamda önemlidir. Saat 18:45 Merkür-Jüpiter görünümü, kiralama-satın alma, taşınma, yerleşme gibi ailemizi veya direkt olarak bizi ilgilendiren konuların işaretçisidir. Bu yöndeki işlerin iyi analiz edilmesi, araştırılması gerekir. Önemli olan huzur ve güvendir. Geleceğe dönük düşünülmesinde yarar vardır. Keyifli bir güne adım atmanız, beklediğiniz güzelliklere kavuşmanız dileğimle,

13 Haziran 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş açısından kritik bir gün. Düşünerek karar almak ve ilerlemek istiyorsun. Hobilerine zaman ayırmak isteyebilirsin.

13 Haziran 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ya da anneniz ile ilgili sorumluluklar size kalabilir. Evinize zaman ayırmak isteyeceğiniz bir gün. Hürriyet Aile /

13 Haziran 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Bazı konuları kabullenme içine girebilirsiniz. Fikir sahibi olduğunuz konularda fazla ısrarcı olmamaya çalışın. Sorumlu olduğunuz işlerinizde engeller çıkabilir. Ticari konularda gelişmeler olabilir. Teknik işlerinize önem verin.

13 Haziran 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İŞİNİZE daha fazla önem vermeniz gereken dönemdesiniz. Farklı konularda çıkış noktası arıyorsunuz ama bildiğiniz işi yapmanız daha hayırlı.

13 Haziran 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

13 Haziran 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızdaki parasal işlerinizde iyimser ve şanslı etkilerle yolunuzda ilerleyeceksiniz. Kar- şınıza gelecek olan bir teklif sizi mutlu edebilir. Bugün, eviniz için harcamalar yapabilirsiniz.

13 Haziran 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şans, fırsat, bolluk dağıtan yönetici gezegeniniz Jüpiter, aylardan beri devam eden geri hareketini tamamlayıp, Terazi burcundaki normal seyahatine devam ediyor. Bu sizin ortak paylaşımlar alanında artık rahat bir nefes almanızı sağlayacak. Aile ilearasında kurmak istediğiniz dengede kafanızı karıştıran konular ya da engeller yavaş yavaş son bulur.

13 Haziran 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın. Yavaş yavaş yemekleri azaltın.

13 Haziran 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 59' 37" R
Ay
Terazi
00° 17' 04"
Merkür
Boğa
03° 34' 01"
Venüs
Boğa
23° 21' 46"
Mars
Koç
13° 38' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 47"
Satürn
Balık
17° 58' 57"
Uranüs
Boğa
23° 23' 53"
Neptün
Balık
29° 23' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 51"
Lilith
Başak
25° 21' 08"
True Node
Koç
14° 55' 51"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>