Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok seviyor, ama sanki taktik bir davranışmış gibi bunu belli etmemeye çalışıyorsunuz. Aşkta bunun iyi bir tarz olmadığını söyleyen deneyimli arkadaşınıza kulak vermeniz gerekiyor.

İş yaşamınız tamamen kontrolünüz altında. Ama birçok şeyin tek odaktan kontrolü, kaçınılmaz olarak sorunlar çıkartıyor. İnisiyatif tutkunuzu biraz törpülemek, sorumlulukları yaymak durumundasınız.

Para sıkıntınızı en aza indirmiş durumdasınız. Fakat paranızın, temel gereksinimleriniz dışında dağıldığı birçok yer var. Siz bunların lüks değil, gerekli harcamalar olduğunu düşünüyorsunuz, içiniz rahat.

İşinizin genel durumlardan özel olarak bir etkilenişimi var gibi görünüyor. Son ülke ve dünya sorunlarına karşı, farklı bir tedbirlilik içinde olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün serinkanlı, belki de biraz politik olmanız gereken bir gün. Çözümsüz gibi görünen bir sorunun görüşülmesinde alacağınız tavır oldukça önemli. Takıntılarınızla tartışma çıkartabilir ya da kıvrak zekanızla esnek bir şekilde sonuca ulaşabilirsiniz. Birkaç güne kalmadan bir özleminizi gidermek için, uzun bir yolculuğunuz olacak.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, yeni haftamız Ay-Kova burcu geçişiyle başlıyor. Özgürlüğümüzü kısıtlayan durumları kendi içimizde değerlendireceğiz. Her konuda  sadece durumunuzu değil, tüm olasılıkları da gözden geçirmeyi tercih ederek, bizi baskı altına alan ne varsa ondan uzaklaşmak isteyeceğiz. İşimizi şansa bırakmak istemeyeceğiz. Saat 03:59 Ay-Satürn görünümü, bazı kişilerle aranızdaki sorunların düzelebileceğine, onların gerçekten iyi niyetli olduklarına inanmıyorsunuz. Bazen iyi niyetinizin gereksiz olduğunun artık farkındasınız. Benden uzak olsun, insansa başımın tacı olsun diye düşüneceksiniz.Saat 12:43 Ay-Mars görünümü, duygusal anlamda bir şeylerin bizi kolayca etki altına almasına neden olabilir. Özgürlüğümüzü kısıtlayan her ne varsa ondan uzak durmaya çalışırız. Bir yanımız her şey yolunda gidecek derken, diğer bir yanımız beklenmedik bir şeyler olur diye tedirgindir. Bu tedirginlik bazen yanlışlar yapmamıza neden olabilir. Biraz sakin olmamızda, fiziksel ve ruhsal anlamda sağlığımızı gözetmemizde yarar var. Saat 18:15 Ay-Jüpiter karşıtlığı duygularımızı özgürce ifade etmemiz, kendimize yetmemiz, iradeli davranmamız pek kolay değil. İş hayatında veya özel yaşantımızda, tarafsız düşünmek ve bütünün hayrını gözetmek gerekiyor.Birbirimizi sevgiyle kucaklayacağımız, huzur bulacağımız bir hafta geçirmemiz dileğimle,

13 Nisan 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnatçı yapınızı bilenler, yenilikler konusunda sizi ikna edemiyorlar. Çevrenizin desteğini reddediyor, bildiğiniz konulardan şaşmıyorsunuz. Bugün, yanlış konularda ısrarcı davranmanız yüzünden, hatalara neden olabilirsiniz. Ailenizle ilgili ters giden bazı olayların, düzelmesine yardımcı olmanız gerekecektir.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elinize ender görülür nitelikte bilgiler geçebilir veya ortaya çıkan haberlere yorum getirmeniz gerekebilir. Ancak, alelacele bazı çıkarımlarda bulunmadan önce, gerçekten neler olup bittiğini veya bu bilgilerin neyin habercisi olduğunu anlamanızı sağlayacak diğer verilere de ulaşmanız gerekiyor olabilir, dikkat! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sıra dışı veya insanlık yararına fikirlerimizin ön plana çıkabileceği, sosyalleşme arzumuzun artacağı bir gündeyiz. Kova burcundaki Ay'ın Mars ve Jüpiter'le olumsuz açıları ufak tefek gerilimlere, inanç ya da ideolojilerle ilgili fikir çatışmalarına veya ‘' ben bilirim ve ben en iyisiyim'' tarzı eğilimlere neden olsa da, akşam saatlerinde sıra dışı sayılabilecek ufak tefek hoş gelişme hoşumuza gidebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi çok mutsuz hissediyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey rahat olmak aksi halde sinirlerinize zarar verebilirsiniz.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTA başından itibaren, bazı ekstra kazançlar sağlamanızı mümkün kılacak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu kazançları, beklenmedik bir hizmet veya küçük biryoluyla sağlayabileceğiniz gibi, hiç hesapta yokken, düzenli birve maaş sahibi bile olabilirsiniz. Yeteneklerinizi çok etkin biçimde kullanacağınız bir dönemde olduğunuzu unutmayın. Kendinizi işlerinize ve uğraşlarınıza verin. BÖYLECE, hem gelecekte fayda sağlayabileceğiniz ilerlemeler kaydedebilecek, hem de dikkatinizi olumlu bir alana yoğunlaştırmış olacaksınız. Ancak; tüm ay boyunca sizi etkileyecek olan harcama artışı, elinize geçen ekstra geliri kısmen de olsa kullanmanıza, biriktirememenize yol açabilir. Ayın tüm diğer haftalarında olduğu gibi, bu hafta içerisinde de masraflarınızı sıkı kontrol altında tutmanız, harcamalarınızı kısmanız gerekecektir. Eeğer kiralamış olduğunuz bir mülk varsa yenileme talebiniz geri çevrilebilir.

13 Nisan 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 25' 45" R
Ay
Boğa
08° 07' 25" R
Merkür
Başak
19° 58' 58" R
Venüs
Terazi
27° 20' 15" R
Mars
Yengeç
09° 22' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 55"
Satürn
Balık
15° 03' 57"
Uranüs
Boğa
27° 06' 08"
Neptün
Balık
28° 31' 03"
Plüton
Oğlak
29° 44' 47"
Chiron
Koç
22° 15' 48"
Lilith
Terazi
09° 15' 08"
True Node
Koç
06° 37' 42"
Son Güncelleme : 21/09/2024 01:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>