Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ilişkinizde bir takım gerginlikler yaşayacaksınız. Sevgilinizle karşılıklı duygusal problemler yaşayacak ve bunu aşmak için çok çaba harcamak zorunda kalacaksınız.

Bugün işyerinizde farklı konulara el atmak için zaman bulacaksınız ve fiziksel enerjinizi değişik alanlara taşımak isteyeceksiniz. İş yerinizde başarılı bir gün geçireceksiniz.

İşyerinizdeki gelişmeler para durumunuza da yansıyacak ve finansal açıdan çok rahatlayacaksınız. Bu durum sizde para harcama isteği uyandırabilir. Dikkatli ve bilinçli davranmalısınız.

Her şey sizin istediğiniz gibi olsun istiyorsunuz. Beklentilerinizin yanıtını alamadığınız zaman kırıcı olabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine yol açıyorsunuz. Bu özelliğiniz, dostluğunuzdan çıkarcı biçimde yararlanılmasına neden oluyor. Bugün ya da yarın kalabalık bir grup içinde olabilirsiniz. Ruh haliniz çok iyi, son derece neşelisiniz. çevrenizde bu neşenizi paylaştığınız pek çok yakınınız var.

14 Nisan 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 03:04 Ay-Mars karşıtlık etkisi altında, her türlü iletişimde ağzımızdan çıkana dikkat etmek, bize söylenenlerin de ne kadar güvenilir olduğunu ölçüp tartmakta yarar var. Uzak bir yere yerleşim, tayin, terfi, parasal meseleler, ortaklıklar, hukukla alakalı konularda tedbirli davranmamız faydalı olur. Saat 07:17-13:26 Ay-Boşluk etkisindeyiz. Sezgiler yükselir. Etrafımızdaki insanlara şöyle bir bakarız. Ancak dikkatli bir şekilde iletişimde bulunmak lazımdır. İçinizdekileri dışarı yansıtırken temkinli olmakta yarar vardır. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali durumlar oluşabilir. Haksızlıklara tahammül gücünüz düşüktür. Saat 08:30 Güneş-Uranüs kavuşum etkisinde, yeniliklerin sesini duymazdan gelmemiz pek mümkün değil. Maddi ve manevi kazanımlarınız, bunları elde etme yöntemleriniz, menkul değerleriniz, yatırımlarınız konusunda hızlı değişimler kapınızı çalmak üzere. Değişik ve sıra dışı işlerden gelir kazanabilirsiniz. Paraya bakış açınızı değiştiren, farklılaştıran bu enerji, yetenekleriniz yoluyla elde edilen kazançların göstergesidir. Saat 13:26 Ay-Yay burcunda ilerleyecek. Dışa karşı, inandıklarımızı güçlü bir biçimde dile getirebiliriz. Birileri bize dayatmada bulunsa bile, biz maddi-manevi güvenliğimizi kimsenin tehdit etmesine izin vermeyiz. Kendimizden emin bir şekilde dururuz. Neden olursa olsun, hiç kimseye eğilmeyeceğimizi ılımlı bir şekilde izah ederiz. Saat 14:56 Ay-Kuzey düğüm görünümü, sizlerin artık geçmişten ziyade gözlerinizi geleceğe çevirmenizi sağlıyor. Dün dünde kaldı diyerek, yarınlarınızı çizmenizde yardımcı oluyor. Saat 16:14 Ay-Neptün görünümünde, hayatın gerçekleri her ne kadar üzerimizde etkin olsa da, hayallerimizde yarattığımız bir dünya var. Bunlara kavuşmak arzusu var. Ancak şartlara, zamana göre hareket etmek zorunda olduğumuzun farkındayız. Mutlu edici gelişmelere işaret bir gün dileğimle,

14 Nisan 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnce detaylarla çok uğraşacağın bugün, güzel haberler alabilirsin. Gelecekle ilgili zihnini bu kadar yorma derim.

14 Nisan 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi beklentilerinizin karşılanmayabilir finansal ilişkilerinizi daha sağlamlaştırmanız gerekebilir. Sevgide karşılıklı anlayışla önemli bir sorunun üstesinden gelebilirsiniz.

14 Nisan 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizi olgunlaştırmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda daha aktif olmak isteyebilirsiniz. Eğitim işlerinizde yavaşlamalar olabilir. Gün içindeki değişiklikler işlerinizi yavaşlatabilir. Günün ikinci yarısında daha fazla görünür olmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde sorumluluklarınız aratabilir. İlişkilerinize dikkat etmenizde fayda var.

14 Nisan 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne keyifli başlayacaksınız ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Özellikle saygı duyduğunuz kişilerin sizi desteklediğini anlayıp farklı çevrelerle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Yabancılar ile işbirliği yaparak hoş fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi yenilemek istediğiniz bir dönemdesiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için stratejinizi değiştirebilir ve projelerinizi gözden geçirebilirsiniz.

14 Nisan 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgilerinizin yüksek olduğu, meditasyon ve enerji çalışmaları yapabileceğiniz, sakin ve sessiz ortamlarda sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz enerjisi yumuşak olan bugünde sevdiklerinizle size özel olan sakin ve sessiz ortamlarda yapacağınız görüşmeler moralinizi yükseltecektir.

14 Nisan 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda beklenmedik ve farklı bir gün geçirebilirsiniz. Elinize bir para geçebilir veya elinizden bir para aniden çıkabilir. Ticarete dayalı işler yaparken iki kere düşünün.

14 Nisan 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay boşluğu nedeniyle zihniniz her zamanki işlekliğinde olmayabilir. Dolayısıyla düşünme gerektirmeyen işlerinizi öğlene kadar halletmelisiniz.Kariyer alanınızda kendi özgür düşüncenizden doğabilecek bir konu ilgi çekebilir. Sanatsal ve sezgisel içerikli işler veya turizm bağlantılı konular gündeme gelebilir. Bilinçaltı ve sezgisel alanınızda Güneş ve Uranüs kavuşumu nedeniyle oluşacak sıra dışı etki sizi alışageldiğiniz düşünce kalıplarından çıkmanız için fırsatlar sunacaktır. Bu beş günlük süreçte ani karar vermekten kaçınmalısınız.

14 Nisan 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

14 Nisan 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 58" R
Ay
Terazi
03° 25' 51"
Merkür
Boğa
03° 55' 45"
Venüs
Boğa
23° 41' 24"
Mars
Koç
13° 50' 48"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 33"
Satürn
Balık
17° 59' 60"
Uranüs
Boğa
23° 24' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
21° 38' 38"
Lilith
Başak
25° 22' 54"
True Node
Koç
14° 56' 11"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>