Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizde hissettiğiniz güvensizliklerle, bu kadar yoğun duyguları nasıl barındırabildiğinize şaşıyorsunuz. Ona hissettikleriniz mi yoksa güvensizlikleriniz mi bir yanılsama, bunu keşfetmeniz gerekiyor.

Güvenmeyip size bir oyunlar hazırladığını düşündüğünüz kişi yavaş, yavaş sonuca yaklaşıyor. Onun oyunlarını engelleyemeyeceksiniz. Siz biraz üzüleceksiniz, ama o işyerinizde güvenilmez kişi ilan edilmekten kurtulamayacak.

Bugünlerde yaşadığınız sıkışıklık kalıcı gözükmüyor. Çevrenizde iyi dostlarınız var. Bugünlerde bir satış işiniz olabilir. Bir iki gün içinde bunun haberini alacaksınız, bu sizi rahatlatacak.

Sevgilinizle ilgili duygularınızı bir an evvel çözmeniz gerekiyor. Bu kadar yoğun duygularla sevdiğiniz birinden yarın nefret edebilirsiniz. Buna yol açmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorucu, gergin bir haftayı biraz problemli kapadınız. Aşk hayatınız,ilişkileriniz, aile ilişkileriniz ; bunların hiçbirinden hafta boyunca yüzünüz gülmedi. İyi bir tatil geçireceğinizi de düşünmüyorsunuz. Aile bağlarınız insanı bunaltacak kadar güçlü. Bu ilişkileri daha sorunsuz yaşayabilmeniz için, karşılıklı olarak birbirinizden daha az beklentili olabilmeniz gerekiyor.

15 Eylül 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 05:23  itibariyle burcunuz üzerinde seyredecek Ay, hayal gücü verici, ruhsal çalışmaları teşvik edici, merhamet ve şefkati büyütücü, içsel bütünlüğümüzü sağlayıcıdır. Saat 11:27 Güneş-Chiron karşıtlığı, beraberlik, ortaklık, boşanma, sözleşme, kontratlar, hukuk davaları, işbirliği gibi kısaca bir başka kişiyle alakalı her türlü bağlantının mutlaka ele alınarak akıllıca değerlendirilmesi gerektiğini gösteriyor. Zaaflarınızın kurbanı olmayınız. Eğer aynı yolda ilerlenecekse,  herkesin kendi payına düşeni yapması gerekiyor. Saat 22:46 Ay-Neptün kavuşum etkisinde huzursuzluk, olumsuzluk, eleştiri gibi sıkıntı verici olgulardan uzak olacağız. Hayatı kucaklayacak ve her türlü zorluğuna rağmen, ne kadar anlamlı olduğunu düşüneceğiz. Çevremizdeki insanlara yardımcı olacağız ve düşüncelerimizi yazıya, söze dökebileceğiz. Bir bardak suyu ve bir lokma ekmeği huzurla yemenin, yudumlamanın kıymetini bilerek güne uyanıyoruz. Saat 23:26 Ay-Satürn görünümü, bizimle aynı görüşte olmayan kişilerin üzerimizdeki baskısı bizi yorabilir. Aynı dilden konuşmadığımızı fark edebiliriz. Ancak bu düzenin içinde yer aldığımız için mecburen katlanmaya çalışıyoruz. Gönlünüzce bir bayram günü  geçirmeniz dileğimle,

15 Eylül 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal yaşantınızda karşılaştığınız aksilikler konusunda moraliniz bozulmasın. Bugün olayların üstünüze geldiğini görecek ve sevdiğiniz kişilerin düşüncelerine sığınma hissi duyacaksınız. Sezgilerinizin fazla gelişmiş olduğunu siz de biliyorsunuz.. Çevrenizle aranızda gelişen rekabet duygusuna ihtiyacınız yok

15 Eylül 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anlaşmalarınızda hata payı bırakmamaya özen gösterin. Size yanlış, zamanı geçmiş ya da gizli niyetler içeren bilgiler veren kişilere ya da ileride kötü görünmenizi sağlayacak şekilde yönlendirenlere dikkat ederek hareket etmelisiniz. Duyduklarınızı paylaşmanız da imajınıza zarar verebilir. Sizden yapabileceğinizden fazla şey yüklenmenizi isteyen kişilere izin vermeyin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular ön plana çıkabilir. Yeni başlangıçlar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için hedefler koyabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmenizde fayda var. Hayatınızı etkileyecek konularda kararlar almak isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.

15 Eylül 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize olan güveninizin yükseldiğini hissederek güne iyi başlayacaksınız. Sürprizler sizi heyecanlandıracak. Yapabileceğinizden daha fazlasını yapabilmek için büyük bir gayret içinde olabilirsiniz. Ancak kendinizi fazla zorlamasınız iyi olacak. Acelecilik yüzünden ufak tefek kazalar olabilir. Gün içinde ilginç teklifler ile karşılaşabilir, değişik projeler yapabilirsiniz.

15 Eylül 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlık kavramı öne çıkar. Zeki, iyi konuşan arkadaşlarımıza eğilir ve sizi iyi yönlendirebilecek, fikirlerine saygı duyduğunuz yeni kişilerle de tanışabilirsiniz. Organizasyon ve sosyallik artar, ayrıca bir grup ya da derneğe üye iseniz fikirlerinizle dikkat çekip alkış alabilirsiniz.

15 Eylül 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal davranmak yerine olayları anlamaya çalışmak daha doğru olacak. Parasal harcamalarınıza özen gösterin. Gereksiz harcamalar yüzünden daha sonra zor durumda kalabilirsiniz. Hayatınızı sorgularken olumlu düşünmelisiniz.

15 Eylül 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Rüyalarınız daha anlamlı ve sembolik olabilir. Ruhani bir yapıya geçebilir ve mistik konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Sakarlık ve dalgınlık durumunuzda artış gözlenebilir.Sanatçıysanız eserleriniz ortaya çıkabilecek kıvama erişebilir. Yardımlaşma, merhamet, şefkat ve dayanışma ruhuna sahip işler ortaya koyabilirsiniz. Cinsel potansiyeliniz yükselebilir. Alkole karşı hassasiyetiniz artabilir. Dolayısıyla alkollü içeceklere karşı temkinli yaklaşmalısınız. Kurban bayramı noktalanırken kurban psikolojisinden sıyrılmanız gerekmektedir. Balık

15 Eylül 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

15 Eylül 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 48' 52" R
Ay
Başak
03° 32' 19"
Merkür
Boğa
00° 36' 16"
Venüs
Boğa
20° 34' 51"
Mars
Koç
11° 55' 20"
Jüpiter
Boğa
27° 41' 46"
Satürn
Balık
17° 49' 48"
Uranüs
Boğa
23° 16' 01"
Neptün
Balık
29° 20' 31"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
21° 30' 60"
Lilith
Başak
25° 06' 05"
True Node
Koç
14° 52' 43"
Son Güncelleme : 16/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>