Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

O sizden, siz ondan bir adım bekliyorsunuz. İkinizde de eksik olan tek şey cesaret. Bugün size küçük bir adım atmak düşebilir. Bu adımı atarsanız, sizin için unutamayacağınız bir gün olabilir.

Beklediğiniz bir haber bugün yarın size ulaşabilir. Ekonomik durumunuzu da kariyerinizi de çok olumlu etkileyecek bir haber bu. Eski bir arkadaşınız bu haberin çabuklaşması için elinden geleni yapıyor.

Çevrenizden aldığınız destek sizi epeyce rahatlatıyor ama bir an önce ayaklarınızın üzerinde durmayı istiyorsunuz. Çok kısa bir süre içinde bu isteğiniz gerçekleşebilir.

Sağlık konularını abartıyorsunuz. Bir yakınınızın önemsiz bir sorununu büyütebilirsiniz. Endişe edecek bir durum yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki hafta kararsızlık yaratan enerjiler devrede. Ne istediğinizi anlamakta zorlanabileceğiniz için, bu hafta kararlar almaktan sakınmalısınız. İleride suçluluk duyacağınız kararlar alabilirsiniz. Sizi yönlendirmeye çalışan kişilere inanmamanız gerekecek. Size emir veren kişiler ise, ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir.

15 Kasım 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 02:21 itibariyle Ay-Oğlak burcunda seyrine başlayacak. Pazar günümüz bu enerjinin etkisi altında geçecek. Doğaldır ki,  çevrenize yaklaşım tarzınız ciddiyet ve mesafe içerecektir. Ancak gücünüz yerinde olacaktır. Gayet aklınız başınızda düşünebilirsiniz. İşlerinizi gayet disiplinli bir şekilde yapabilirsiniz. Yanlış bir karar vermemek için dikkatli olursunuz. Etrafımızdaki kişilerin güvenilir ve olgun yaklaşımlarından hoşlanırsınız. Biraz üzerimizde baskı söz konusu olabilir. Aman, en güzeli olsun, aman bir eksik kalmasın diye titizlenebiliriz. Bu gayet doğal sayılmalıdır. Saat 04:50 Ay-Mars görünümü, hedefe ulaşma, zamanı dolu dolu yaşama, önemli bir projede yer alma, durumumuzu bir an önce iyileştirme yönündeki kararlarınızı bir kez daha ele alınız.  İlgi alanımıza giren, coşkuyla sarıldığımız her şeyin peşinden gidebiliriz. Saat 15:25 Ay-Neptün olumlu görünümü, şifalandırıcı, hayal dünyanızı renklendiricidir. Saat 16:32 Ay-Venüs arasındaki zorlu görünümün etkisi altında, yaşça büyük, aklı başında kişilerle dostluğunuza özel verirsiniz. Ancak sadece kendi çıkarını düşünen kişiler canınızı bir hayli sıkar. Hayat herkes için güvenli ve huzurlu bir yer olmalı diyerek etrafınızdaki insanlara serzenişte bulunabilirsiniz. Huzur içinde, bol bol dinleneceğiniz bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,  

15 Kasım 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs ve Jüpiter'in konumu, yatırım konusunda size gereken desteği veriyor. Bugün duygusal enerjiniz oldukça yüksek ve ilişkinize olumlu bir şekilde yansıtacaksınız. Partnerinizle ortak zevkleriniz gündeme gelecek. Birlikte keyif alabileceğiniz paylaşımlar söz konusu. . Yapacağınız çok şey var ve planlarınızı yaparken sistemli hareket etmelisiniz.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Popularitenizin artması aynı an da dört yerde olmanızı gerektirebilir. Hızlı, ama zevkli işlerle ve aktivitelerle zaman geçirdiğiniz günlerdesiniz. Sadece enerjinizi korumayı sağlamanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Sabaha karşı meydana gelen Ay'ın son açısı sabah saatlerinde, aşırı harcamalardan, abartılı tavırlardan, aşırı hareketlerden veya fazla kibirli çıkışlar yapmaktan kaçınmamız gerektiğini hatırlatıyor. Ardından gelen süreçte ise, kararsızlık, ne yapacağını bilememe durumu, ya da belirsizlik gibi durumlar söz konusu olabilir.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Kasım 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizde daha gerçekçi olmak durumundasınız. İyimserliğinizi kaybetmemeye bakmalısınız.

15 Kasım 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kısa süreli ziyaretçileriniz olacak. Hizmet etmeye sıkılabilirsiniz ancak onlar sizi sevdiği için ziyarete geliyor. Sonra yalnızlık canınızı sıkabilir.

15 Kasım 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

15 Kasım 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayattan alacağınız keyif sizi mutlu ederken, yaşadığınız deneyimler birer birer gözünüzün önünden geçebilir. Yeni bir işle uğraşmak istiyor veya yeni sorumluluklar üstlenmekten vazgeçmiyorsunuz ama önce eski işlerinizi tamamlamalısınız.

15 Kasım 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu hafta Merkür Yay Burcu'na geçiş yapıyor. İş ve mesleki konulardan yana şanslı ve keyifli bir süreç başlamış olacak sizler için. Bazılarınız terfiler alabilir, bazılarınızdeğiştirebilir, bazılarınız ise yeni müşterilerle çalışabilir mesleki anlamda bir eğitim veya seminerede girebilirsiniz 10 Aralık'a kadar. Bu hafta Venüs/Pluto sert etkileşimi hakim olacak, arkadaşlarınız, sosyal çevrenizle olan etkileşimlerinizde kriz durumları söz konusu olabilir, özellikle kadınlarla ilişkiler zorlayıcı olabilir bu hafta. Ilımlı olmaya, arkadaşlık ilişkilerinizde olası negatif durumlarda yangına körükle gitmemeye özen gösterin.

15 Kasım 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

15 Kasım 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 57" R
Ay
Terazi
02° 11' 53"
Merkür
Boğa
03° 47' 13"
Venüs
Boğa
23° 33' 42"
Mars
Koç
13° 46' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 05"
Satürn
Balık
17° 59' 35"
Uranüs
Boğa
23° 24' 27"
Neptün
Balık
29° 23' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 20"
Lilith
Başak
25° 22' 12"
True Node
Koç
14° 56' 04"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>