Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda hiç arzu etmediğiniz gelişmeler olmakta. Bu gelişmeler sizi çok mutsuz ediyor ama elinizden de bir şey gelmiyor. Sabırlı olmaya çalışın.

İş konularında karar vermekte zorlanacağınız bir gündesiniz ve düşüncelerinizi toplamakta zorlanıyorsunuz. İş yerinizde gereksiz bazı gerginlikler olabilir ve küçük konular büyütülebilir.

Maddi konularda aldığınız doğru kararların meyvelerini toplayabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün harcamalarınızda artış olabilir.

Bugün kendinizi yoracağınız yada strese gireceğiniz faaliyetlerden uzak durmalısınız. Sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde duygularınız ve düşünceleriniz iniş çıkışlı bir periyot izleyebilir. Ailenizi ilgilendiren konularda yada evinizde bir gerginlik olabilir. Davranışlarınızda ihmalkarlıklar içine girebilirsiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı iç dünyanızla ilgili bazı sorunlarla ilgilendiğiniz için kaçırabilirsiniz. Gerektiğinden fazla detayla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve dikkatiniz dağılabilir.

15 Mayıs 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 05:56 Venüs-Kuzey düğüm görünümüyle Cuma günümüz başlıyor. Bu enerji, maddi konularda gönlümüzün istediği gibi hareket edemiyor olmak bizi yoruyor. Aşk hayatımız ve özellikle başkalarıyla olan bağlantılarımızda keyifsizliğe neden olan bu görünüm, genel olarak da bir hayli rahatsız ediyor. Ancak idare etmek zorundayız. Keşke her şey biraz daha kolay olsaydı diye içimizden geçireceğiz. Saat 09:03 Mars-Satürn karşıtlığı, aşk hayatınızla ilgili konularda bir yanıyla hassasiyeti vurgularken, diğer yanıyla ortaklaşa bir gelecek kurma beklentinizi işaret eder. Sevdiğiniz kişiye düşkün olursunuz. Onun da aynı şekilde size karşı adil davranmasını beklersiniz. İş hayatınızla ilgili konularda bir yandan rutin işlerden sıkıldığınızı diğer yandan düzensizliğini sizi yorduğunu gösteriyor. Ev-iş arasındaki koşturmaca, değişken koşullar, sürekli bağlantılarda bulunmak, görüşmek, işler bitsin diye uğraşmak yorucu olabilir. Saat 09:44 Ay-Pluto görünümü, arkadaşlık bağınızın güçlü olduğu kişilerle bir araya gelmenin onların sorunlarına yardımcı olmanın işaretçisi. Maddi konular bugün  yine etkili olmaya devam ediyor. Hazıra dağ dayanmaz misali, bizim de harcamalarımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Saat 15.04-16 Mayıs saat 10:03 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Parasal konularda dikkatli ve tedbirli olmakta yarar var. Bu zaman içinde yapılacak alışverişlerde  ürünün kalitesine mutlaka bakınız. Mümkünse yeni bir şey almadan önce bir daha düşününüz. Mübarek Miraç Kandilimizi kutluyor, iyilik, güzellik, huzur adına kucaklaşmamızda vesile olmasını Rabbimden  niyaz ediyorum. Gönülden sevgilerimle,  

15 Mayıs 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal çekişmeler olabilir. Sizin olaylara daha maddeci yaklaşmanız, onların kafasında farklı bir oluşum yaratabilir.Ay para evinizi etkilerken, isteklerinizden taviz vermek istemiyor,yaşantınızdaki kuralların kendi lehinize çevirmek istiyorsunuz. Atılımlarınızı yaparken gizliliği tercih edebilirsiniz.

15 Mayıs 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı sıkıntılı durumlar yaşanabilir. Aile üyeleri arasındaki gergin durumlardan siz de etkilenebilirsiniz. Ultimatomlar vermek yerine, barışçı yollarla konuşmanın daha faydalı olabileceği günler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Elimize bazı haberler veya bilgiler geçebilir. Gereğinden fazla net konuşma, bilgileri hiçbir sansür olmaksızın aktarma eğilimimiz, fikir ayrılıkları, inanç farklılıkları ya da ideolojilerle ilgili tartışmaların içerisine girme olasılığımız artabilir. Normalde bizi motive edecek, zekileştirecek İkizler burcundaki Mars'ın sadece bir haftalık süre için (etkileri 3 gün önce başladı)Yay burcundaki Satürn le yapacağı olumsuz görünüm nedeniyle engellere, zorluklara, gerilimlere, fikir, ideoloji veya inanç farklılıklarına dayalı tartışmalara neden olabilir. Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır. Ufak tefek kazalara sakarlıklara karşı tedbirli olmakta, riskli yerlerden, riskli kişilerden uzak durmakta, yanıcı, kesici aletlerle ilişkileri en aza indirmekte veya bizi kavga ortamlarına çeken kişilerden ısrarla uzak kalmakta yarar vardır. Dişlere ve kemiklere dikkat etmelidir. Bu etkiyi en başta İkizler, Yay, Başak, Balık burçlarının ilk günlerinde doğan dinleyicilerimiz ve yükselen burçları bu burçların ilk derecelerinde olanlar başta olmak üzere hepimiz farklı alanlarda ufak tefek hissedebiliriz. Aslında güzel günlerdeyiz, ama bu düşmanca tavırları tetikleyebilecek bu gezegen açılarını yazmasak da olmazdı. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün harcamalarınızla ilgili yeni planlamalara gidebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi keyiflendirecektir. İş hayatınızda elinizde olmayan nedenlerle sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. Akışta kalın.

15 Mayıs 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ayrılık düşünüyorsanız bunu eşinize uygun bir dille anlatmalısınız. Üçüncü bir kişi için böyle bir karar alacaksanız vazgeçmeniz daha hayırlı.

15 Mayıs 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızla ilgili çalışmalarınızı tamamlayabilir, üstlerinizle görüşmeler gerçekleştirebilir, seyahate gidebilirsiniz. Bilginiz ve tecrübenizle toplum içinde öne çıkacağınız bugün, akşam saatlerinde motivasyon düşüklüğü ve aile ilişkilerinde problemlere açık bir zamandan geçeceksiniz.

15 Mayıs 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile ve ev hayatınıza bu dönemde gereken özeni göstermelisiniz. Yine anne ve babanızın arasındaki bazı çekişmeler ve meseleler de size hayatı negatif algılatabilir. Aile vearasındaki zorlanmalar sizi yorabilir.

15 Mayıs 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal çekişmeler olabilir. Sizin olaylara daha maddeci yaklaşmanız, onların kafasında farklı bir oluşum yaratabilir.Ay para evinizi etkilerken, isteklerinizden taviz vermek istemiyor,yaşantınızdaki kuralların kendi lehinize çevirmek istiyorsunuz. Atılımlarınızı yaparken gizliliği tercih edebilirsiniz.

15 Mayıs 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan rahat bir döneme gireceksiniz. Önceden yapmış olduğunuz harcamalarınız yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda. Birbirinize daha çok zaman ayırın

15 Mayıs 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 10' 19" R
Ay
Terazi
14° 49' 21"
Merkür
Boğa
05° 15' 29"
Venüs
Boğa
24° 52' 06"
Mars
Koç
14° 34' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 07"
Satürn
Balık
18° 03' 44"
Uranüs
Boğa
23° 28' 08"
Neptün
Balık
29° 25' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 15"
Chiron
Koç
21° 41' 29"
Lilith
Başak
25° 29' 16"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>