Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aklınızın havada olması ilişkinize de yansıyabilir. Onun anlatmak istediğini yeterince algılamayabilirsiniz. Sizi hiç ummadığınız birinden kıskanıyor, siz bunun farkında bile değilsiniz. Onu biraz daha anlamaya, dinlemeye çalışın.

Eliniz çabuk, beceriklisiniz, ama bu yine de size her şeyi son anda yapma hakkını vermiyor. Çünkü çalışma arkadaşlarınız her defasında tedirgin oluyorlar. İş garantiniz var, takdir görüyorsunuz ama bu özelliğiniz de kimsenin gözünden kaçmıyor.

Para durumunuzun düzeleceği konusunda umut taşıyorsunuz. Bugün bu umudunuzu arttıracak bir haber alacaksınız. Gerçekleşip gerçekleşmeyeceği belli değil. Siz yine de, söylenen her sözden umutlanmayın, biraz şüpheci yaklaşmanızda yarar var.

Dikkatsizlik yapmaktan kaçının. İyi niyetinizi yeniden, yeniden kanıtlamak, kendinizi anlatmak zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal yaşamınızla yada kişisel bir ilişkinizle ilgili olarak kararsızlıklar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Kökenini geçmişten alan bazı sorunlarla yeniden ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Özellikle aileniz içinde yada evinizde sizi sıkacak bazı konular gündeme gelebilir. Ancak bugün gelişmeler karşısında oldukça kararlı olacaksınız ve iradeli olarak hareket edebileceksiniz. Duygusal olarak bazı kaygılar yaşayabilirsiniz ancak olayları zamana bırakmalısınız.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar yeni günümüz iç huzuru, güvence, hoşluk, güzellikler içinde başlıyor. Ay-Boğa burcunda ilerlerken duyguların ruhumuzda çiçek açmasını sağlıyor. Huzurun önemi gayet açık. Etrafımızda bulunan kişilerle her türlü irtibatımızda güven olgusunu ön planda tutacağız. Baktığımız her şeyde, dokunduğumuz her olguda sağlamlık arayacağız. Sahipleneceğiz ve korumaya çalışacağız. Saat 02:57 Ay-Venüs zorlu görünümü, bazı kişilerleveya özel anlamda çatışmanıza neden olabilir. Düşünceleri size uymayanlarla aranıza mesafe koyabilirsiniz. Saat 07:01 Ay-Jüpiter görünümü, çalışma hayatımız ve günlük yaşantımızda zenginleşmek, canlanmak, büyümek ve gelişmek arzumuzu işaret ediyor. Huzur, güven, maddi refah istiyoruz. Saat 15:10 Ay-Pluto görünümü,  huzur ve dinginlik sağlayıcıdır.  Duygu dünyanızla alakalı konularda ise, inişli çıkışlı olan hislerinizi belirli bir noktaya odaklayarak mantıklı kararlar vermeniz mümkündür. İletişim anlamında en iyi kontak kuracağınız alan, yakın çevre ilişkileridir. Huzur ve güvenliği istersiniz. Güçlü kişilerden destek görebilirsiniz. Saat 16:28 Ay-Mars karşıtlık etkisi, duygusal zorlanmanın işaretçisi olsa da, her iki gezegen güçlü oldukları burçlarda ilerledikleri için büyük bir sorun çıkarmaz. Siz yeter ki, amacınıza uygun şekilde kendinizi ifade etmeyi bilin. Sizinle karşı karşıya gelenler, kendinizden emin olduğunuzu bilsinler. Gönlümüzce keyifli bir cumartesi günü geçirmemiz dileğimle,  

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, dostlarınızla mantıklı ve doğru iletişimler içindesiniz. Yapacağınız çalışmalarda onların fikirleri sizin için olumlu bir motivasyon oluyor. Bazı arkadaşlarınızın sizden sakladıkları sorunları olabilir. Onlara yardım etmek için, gerekli araştırmaları yapmalısınız. Sizin desteğiniz onlara güç verecektir.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi hızlandırmak ve iletişimi arttırmak isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Her tatil kısa sürer ya, benimki de alışkanlığı bozmadı. Yokluğumda yazıların hoşunuza gittiğini umuyor, hepinizi öpüyor ve sözü uzatmadan asli görevime dönüyorum. Sevgili dostlar, bugünden itibaren önümüzdeki haftanın ortalarına kadar aslında durumun gerektirmediği veya bazı uzman kişilerin normal şartlar altında önermeyeceği adımlar atma eğilimimiz artabilir. Dolayısıyla, aslında gerektirmediği halde internet alışverişlerinde hiç tanımadığımız insanlara, sadece güvenilir bir ses tonları olduğu için kaparo yollamamız doğru olmayabilir. Hatırlatmakta fayda var.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün çok açıksözlü olmanız taraftarı değilim. Bazen susmak, yada yeteri kadar konuşmak sorunların büyümesini engeller.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

16 Ağustos 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>