Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aklınızın havada olması ilişkinize de yansıyabilir. Onun anlatmak istediğini yeterince algılamayabilirsiniz. Sizi hiç ummadığınız birinden kıskanıyor, siz bunun farkında bile değilsiniz. Onu biraz daha anlamaya, dinlemeye çalışın.

Eliniz çabuk, beceriklisiniz, ama bu yine de size her şeyi son anda yapma hakkını vermiyor. Çünkü çalışma arkadaşlarınız her defasında tedirgin oluyorlar. İş garantiniz var, takdir görüyorsunuz ama bu özelliğiniz de kimsenin gözünden kaçmıyor.

Para durumunuzun düzeleceği konusunda umut taşıyorsunuz. Bugün bu umudunuzu arttıracak bir haber alacaksınız. Gerçekleşip gerçekleşmeyeceği belli değil. Siz yine de, söylenen her sözden umutlanmayın, biraz şüpheci yaklaşmanızda yarar var.

Dikkatsizlik yapmaktan kaçının. İyi niyetinizi yeniden, yeniden kanıtlamak, kendinizi anlatmak zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aklınız bir karış havada. Sizi bekleyen onca iş, onca halletmeniz gereken şey varken, siz avareliği tercih edeceksiniz. Sorumluluklarınız ertelemeniz başkalarına yük olmanıza neden olabilir. Bir arkadaşınızla bir başkası hakkında uzun bir konuşma yapacaksınız. Her ikisi de yakınınız olduğu için, dikkatli konuşmanızda yarar var. Halsizliğinizin nedeni tansiyon olabilir, en yakın eczaneye uğrayıp ölçtürün.

16 Ağustos 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Pazar gününe Ay-Başak burcu seyriyle başlıyoruz. Bugün aşk konusunda öyle fazla konuşmak, illaki kendinizi anlatmak, anlaşılmayı beklemek gibi bir düşünceniz yok. Size göre, iyi insan sevgiyi hak eder, haksızlık eden beni kaybeder görüşünü benimseyebilirsiniz. Ay-Başak burcu enerjisinin etkinliği altında bugün,  yaşadığınız ilişkinin kendi içindeki düzen veya düzensizliği, olan bitenlerin ne anlama geldiğini sorgulamak yerine, yaşanan beraberliği hayatınızda nereye koymanız gerektiğini tahlil edebilirsiniz. Saat 13:34 Ay-Pluto görünümü size kuvvet aşılıyor.  Kendiniz adına düşündüğünüz ne varsa onu gerçekleştirmeniz için size ışık oluyor. Saat 15:47 Ay-Merkür kavuşumu, başta ilişkimiz olmak üzere ailevi,veya farklı konularda titiz bir gözlemde bulunmanın işaretçisidir. Neler pürüz yaratıyor, neler bizi rahatsız ediyor veya içinden çıkamıyoruz bütün bunları gözden geçiririz. Partnerimiz veya başkalarının eleştirel tutumlarından hoşlanmayız. Eğer bir sorun varsa birlikte konuşulmalı diye düşünürüz. Sevgilimizinveya sağlık problemleriyle ilgileniriz. Bir yanımız bağlanmaya, özverili davranmaya açıktır. Ancak diğer yanımız, başkalarından gelecek tepkilere göre değişebilir. Kim nasıl yaklaşırsa ona göre bir tavır alırız. Mutlu Pazarlar. Keyfiniz, huzurunuz, ağzınızın tadı yerinde olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

16 Ağustos 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın karşıt burcunuzda ilerlemesiyle, yardım sever duygularınızın atağa kalkmasına neden oluyor. İçsel dengenizi mükemmel olması sayesinde çözümleyici tarafınız ortaya çıkarıyor. Bugün manevi duygularınızı ön plana çıkaracak davranışlar sergileyeceksiniz. Olaylara farklı bir bakış açısı getirerek, gizli takdir bakışların hedefi oluyorsunuz.

16 Ağustos 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olaylar tam olarak açığa çıkmadan harekete geçmemenizde fayda var. Diğerleri sizi harekete zorlasa bile, beklemenizde ve her şey netleşince topa girmeniz daha yararlı sonuçlar doğurabilir.Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde engellenmişlik hissi veya belli belirsiz bir stres hissedilse de, öğle sonrası saatlerden itibaren anlaşmalar, sözleşmeler, yazılı ve sözel haberleşme, önemli randevular açısından olumlu saatlerde olacağız. Sevdiğimiz ve güvendiğimiz kişilerle keyifli sohbetler edeceğimiz, sevgi paylaşımlarına açık, eskilerin gündeme gelebileceği veya eski arkadaşlarla bir araya gelinebilecek eğlenceli ve sevgi temasının ön plana çıkabileceği, birbirimize en içten duygularla sarılabileceğimiz bir hafta sonundayız. Aynı zamanda yeteneklerimizi ve kişisel özelliklerimizi açıkça gösterme şansı da bulabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizin ve sevdiklerinizin konuları ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Yeni önerilere de açıksınız.

16 Ağustos 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ENERJİNİZİ dengelemede zorluklar yaşıyorsunuz. Her olaydan farklı bir anlam çıkarma konusunda üstünüze yok.

16 Ağustos 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve tanıdıklarınızla olası problemler yaşayabileceğiniz bugün, geleceğe yönelik plan ve projelerinize odaklanabilir, çalışmalarınızı tamamlayabilir ve keyifli etkinliklerde yer alarak stres seviyesini en aza indirip, eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjinizi sakin ve yumuşak ifade etmeniz gereken bir gündesiniz.

16 Ağustos 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş arkadaşlarınızla,ilişkilerinizle bağlantılı kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Rutin işleri keyifle yapmanız mümkün. Sosyal ortamlardave özel hayatınız için etkili konuşmalar içinde olabilirsiniz.

16 Ağustos 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün uzun seyahatlerde iptaller ve sorunlar yaşanabilir dikkatli olun ve olmayan bir konuyu oldurma çabası içine girmeyin. İşinizle ilgili her konuda fikrinizi ortaya koyun ve ısrarcı davranın akşama doğru mükafatını alın. Özel yaşamınızda ise heyecanınızı kontrol altına almalısınız.<

16 Ağustos 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

16 Ağustos 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 49" R
Ay
Terazi
06° 03' 50"
Merkür
Boğa
04° 14' 02"
Venüs
Boğa
23° 57' 47"
Mars
Koç
14° 00' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 42"
Satürn
Balık
18° 00' 52"
Uranüs
Boğa
23° 25' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 18"
Lilith
Başak
25° 24' 23"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>