Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aklınızın havada olması ilişkinize de yansıyabilir. Onun anlatmak istediğini yeterince algılamayabilirsiniz. Sizi hiç ummadığınız birinden kıskanıyor, siz bunun farkında bile değilsiniz. Onu biraz daha anlamaya, dinlemeye çalışın.

Eliniz çabuk, beceriklisiniz, ama bu yine de size her şeyi son anda yapma hakkını vermiyor. Çünkü çalışma arkadaşlarınız her defasında tedirgin oluyorlar. İş garantiniz var, takdir görüyorsunuz ama bu özelliğiniz de kimsenin gözünden kaçmıyor.

Para durumunuzun düzeleceği konusunda umut taşıyorsunuz. Bugün bu umudunuzu arttıracak bir haber alacaksınız. Gerçekleşip gerçekleşmeyeceği belli değil. Siz yine de, söylenen her sözden umutlanmayın, biraz şüpheci yaklaşmanızda yarar var.

Dikkatsizlik yapmaktan kaçının. İyi niyetinizi yeniden, yeniden kanıtlamak, kendinizi anlatmak zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aklınız bir karış havada. Sizi bekleyen onca iş, onca halletmeniz gereken şey varken, siz avareliği tercih edeceksiniz. Sorumluluklarınız ertelemeniz başkalarına yük olmanıza neden olabilir. Bir arkadaşınızla bir başkası hakkında uzun bir konuşma yapacaksınız. Her ikisi de yakınınız olduğu için, dikkatli konuşmanızda yarar var. Halsizliğinizin nedeni tansiyon olabilir, en yakın eczaneye uğrayıp ölçtürün.

16 Ağustos 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 04:42 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşacak görünüm, farklı yollar arayışınızı ve maddi güvenceye kavuşma çabanızı işaret etmekte. Elinizdeki verileri iyi inceleyiniz. Çünkü bu görünüm kısa süreli bir etkidir. O an için doğru sanırsınız ancak daha sonra aceleye geldiğini görebilirsiniz. Saat 05:45-14:52 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Herhangi bir konuda net olarak konuşmak kolay değil. Sabırlı olacağız. Saat 14:52 itibariyle Ay-Kova burcunda seyrine başlayacak. Birileriyle dertleşme ihtiyacı duyabilirsiniz.  Ancak ne gariptir ki, gerçekten derdinizi anlayabilecek tarafsız düşünebilecek insan sayısı azdır.  Nice dostluklar kimi zaman gereksiz meseleler yüzünden sona ermiş bazı dostluklar  ise araya giren yıllar nedeniyle sona ermiş. İşte bu nedenle konuşmanın da bir anlamı olmadığını düşünürsünüz. Saat 18:16 Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, kadersel planda yer alan ve hayrınıza olan, sizi geliştiren, geçmişi geride bırakıp yeni bir sayfadan hayata bakmanızı sağlayan bir ilişkiyi armağan edicidir. Karşınıza çıkan kişi veya devam eden ilişkinizde şefkat ve sevgiyle birbirinize yaklaşmanın da göstergesidir. Saat 23:23 Güneş-Uranüs görünümü, astrolojik anlamdahayatınızla alakalı konularda ve mali anlamda ilerlemek adına size hırs kazandırıyor. Hayatı ele alış biçimi olumlu ve cesur olan Balıklar   bu enerjiden gayet olumlu yönde yararlanabilir, yenilik anlamında kararlar alabilirler. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

16 Ağustos 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal enerjinizde yükselmeler söz konusu. Bugün. Ay'ın bulunduğu konum, kazançlarınız konusunda ütopik düşünceler içinde olacağınızı gösteriyor. İş birliğime ihtiyacınız var. Sorgulayacağınız konularda ne denli haklı olduğunuzu düşünmeli ve gerekli çabalarınızı doğru bir şekilde yönlendirmelisiniz.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı şeyler istiyorsanız peşinden gidin. İnsanların sizi hak ettiğiniz şeylerden alıkoymasına izin vermemelisiniz. Biraz da normal koşullarda iyi hissettiğiniz şeylerden uzaklaşıp farklı şeyler denemeniz amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilir. Bir ilişki veyabirliği gelecek vaat ediyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için huzursuz geçmiş olabilir, ama sabah saatlerine doğru daha iyi hissediyoruz. Yine de 15.00' a kadar, bazı işlerde istediğimiz gibi ilerleyemeyebilir, aksilikler, belirsizlikler veya halsizlik nedeniyle ne yapacağımıza karar veremeyebiliriz. Seyahatler esnasında da olası aksiliklere karşı B planlarına sahip olmak faydalı olacaktır. Akşamın ilerleyen saatlerinden itibaren ise, hızlanıyoruz, aklımız ve bedenimiz daha hızlı çalışıyor. Birkaç gün için, yepyeni planlar, işler, fikirler veya bakış açıları yenilenmemizi sağlıyor. Bazı sıkıntılara rağmen olumlu anlamda şaşırtıcı olaylara açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

16 Ağustos 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz nedenlerden dolayı kendinizi stres altında hissedebilirsiniz. Gözden kaçırdığınız konular yüzünden sıkıntıya düşebilirsiniz. Ön görülü davranmanız gereken olaylar gelişebilir. Arkadaşlarınızla paylaşım içinde olmak keyfinizi yerine getirebilir. Farklı konulara ilginiz kayabilir. Kişisel konularda ani değişiklikler olabilir.

16 Ağustos 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı savunma yapacaksınız. Verici yönlerinizi olumlu yansıtabiliyorsunuz. Güven duygunuz gelişiyor.

16 Ağustos 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve tanıdıklarınızla olası problemler yaşayabileceğiniz bugün, geleceğe yönelik plan ve projelerinize odaklanabilir, çalışmalarınızı tamamlayabilir ve keyifli etkinliklerde yer alarak stres seviyesini en aza indirip, eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjinizi sakin ve yumuşak ifade etmeniz gereken bir gündesiniz.

16 Ağustos 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda alacağınız güzel haberler, keyfinizi yerine getirecek. Kariyerinizle ilgili koşturmalarınızın karşılığını görebilirsiniz. Sizi destekleyen insanlarla temasınız yüksek.

16 Ağustos 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş ortamlarınızda kendinizi bir parça soyutlanmış hissedebileceğiniz bir güne uyanacaksınız. Mesleki kazanımlarınızı yetersiz hissedebilirsiniz.En önemlisi kendinizi yoksun hissedebileceğiniz olumsuz bir ruh hali taşıyabilirsiniz. Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle böyle hissetmeniz doğaldır. Ancak öğlen saatlerinden itibaren kendi içinize dönüp özgürlüğünüzün tadını çıkartabileceğiniz saatler yaşayabilirsiniz. Sezgilerinizin ve bilinçaltı fenomenlerinizin canlanacağı bir günü faydanıza çevirip değerlendirebilirsiniz. Balık Burç burç yorumları günlük burç yorumları

16 Ağustos 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

16 Ağustos 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 57" R
Ay
Terazi
01° 22' 36"
Merkür
Boğa
03° 41' 33"
Venüs
Boğa
23° 28' 35"
Mars
Koç
13° 42' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 06"
Satürn
Balık
17° 59' 19"
Uranüs
Boğa
23° 24' 12"
Neptün
Balık
29° 23' 51"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 07"
Lilith
Başak
25° 21' 45"
True Node
Koç
14° 55' 59"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>