Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevginizin biraz azaldığından emin görünüyor. Bu nedenini siz bulmak zorundasınız. Onun sizinle ilgili endişeleri kişiliğinizle alakalı değil. Partneriniz sizin çok değerli biri olduğunuzu düşünüyor.

İş hayatınızda sıcak insan ilişkileri sizin için çok önemli. Ama bunu bulamıyorsunuz. İş hayatınızı, bir aile ortamı içinde düşünüyor, ama düş kırıklığıyla mutsuz oluyorsunuz. .

Gereksiz harcamaların sonradan ne sıkıntılar yarattığını görüyorsunuz. Para sıkıntınız sürüyor ve bir süre daha da devam edecek gibi görünüyor. Harcamaları kısma çabalarınızın sonuçlarını göreceksiniz.

Siz bugünden farkında olmadan bir üzüntünün ön hazırlığını yapıyorsunuz. Kimsenin fikrine önem vermeden riskli bir karar alıyorsunuz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızın arasında ciddi, tutarlı bir imajınız var. İmajınızın hakkını fazlasıyla veriyorsunuz. Önemli bir adım atmak üzeresiniz. Ama etrafınıza sizden beklendiği gibi kararlı bir görüntü veremiyorsunuz. Bu adımda, çok kararlı olmanızı engelleyen haklı nedenleriniz var. Bu engelleri, atacağınız karar kadar önemsiyorsunuz.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 11:32 Ay-Neptün karşıtlık etkisi altında yeni haftamız başlıyor. Her ne kadar sessiz gibi dursak da, aslında karşımızdaki kişilere göre hareket ediyoruz. Üstümüze mi geliyorlar, lafımızı esirgemeyiz. İyi davranıp, takdir mi ediyorlar, canımıza sararız. Ancak eleştirilerden hiç hoşnut olmayız. Ben zaten yeteri kadar kendime yükleniyorum. Hiç kimse üstüme gelmese diye içinizden geçirirsiniz. Saat 14:13 Güneş-Satürn görünümü, mevcut parasal durum veya toplumsal konumunuz anlamında verilen mücadelenin göstergesidir. Belki tam anlamıyla tatmin edici bir kazancınız yok. Bu sizi yoruyor, zorluyor. Hani değerinizin bilinmesini, fark edilmenizi bekliyorsunuz. Ancak rahat olunuz. Bu görünüm umut verici, her şeye rağmen ayaklarınızın üstünde durarak başarıya ulaşmanızda destekleyicidir. Saat 20:44 Ay-Pluto arasındaki olumlu görünüm, ilişkinin ortaklaşa paylaşım ve el ele vererek hayatı sürdürmek olduğunu hatırlatarak, sizi daha bilinçli düşünmeye, acele kararlar vermemeye, bundan sonrası adına dikkatli olmaya çağırıyor. Ayrıca hislerinizi güçlü bir biçimde dışa yansıtmanızda destek veriyor. Gönlünüze mutluluk, gözlerinize ışıltı, zihninize huzur verici bir hafta geçirmeniz dileğimle,

16 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, bir süredir beklediğin hukuki ya da devlet kaynaklı bir olayın istediğin gibi sonuçlandığına şahit olabilirsin.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bütün görüşlere açık ol ve hiçbir görüşe kaskatı bağlı kalma. Ön yargılarından sıyrıl.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Gün içindeki yanlış anlamalar sizi zor durumlara sokabilir. Çocuklarınızla ilgili mücadele vermek durumunda kalabilirsiniz. İlişkileriniz keyiflenebilir. Çalışma hayatınızda daha fazla güç kullanmanız gerekebilir. Alternatif planlar gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda artış olabilir.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı olaylar yüzünden canınız sıkılabilir. İsteklerinizin artması, gerilim yaratabilir ve sıkıntınızı arttırabilir. Ancak, duygularınızı yansıtmayacak ve mantıklı davranmayı başaracaksınız. İsteğiniz artıyor.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eşinizin, sevgilinizin ve ortağınızın konularıyla bugün daha fazla meşgul olabilirsiniz. Tek başına hareket etmek istemeyebilir, yanınızda en yakınınızın varlığını arayabilirsiniz. İş konularında ise ortaklıklar açısından verimli bir gün.

16 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda güzel bir anlaşma devrede olabilir. Sorumluluklar sıkıntı olmaktan çıkabilir. Parasal yönden birçok işinizi halledebilirsiniz.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sürpriz yeteneklerinizi keşfedeceğiniz bir hafta sonu sizi bekler. Yeni insanlarla tanışıp daha önce denemediğiniz bir hobiye adım atarsınız. Canlı, dinamik, neşeli insanların enerjisi size iyi gelecektir. Aniden aşırı para harcamamaya dikkat edin. Sonradan kredi kartınızı ödemekte zorlanırsınız. Hayatınızın akışında bugünden itibaren hızlanma meydana gelir. Daima merkezdeki enerjiyi güçlendirmeyi sakın unutmayın.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zekanızdan yararlanmanız akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak. Ani duygulara kapılmadan karar vermelisiniz.

16 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 14' 00" R
Ay
Boğa
05° 59' 02" R
Merkür
Koç
21° 12' 39"
Venüs
Boğa
09° 38' 54"
Mars
Koç
05° 07' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 36' 08"
Satürn
Balık
17° 10' 00"
Uranüs
Boğa
22° 45' 04"
Neptün
Balık
29° 06' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 53"
Lilith
Başak
24° 06' 59"
True Node
Koç
15° 23' 22"
Son Güncelleme : 07/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>