Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın ilk başlardaki coşkusunu yaşamaya bakmalısınız. İçinizde, yeni ilişkinizden çok şey beklemeyen garip bir karamsarlık var. Bugün onun tarafından sürekli aranacaksınız.

Bu günkü görüşmede nasıl bir yöntem izleyeceğinizi düşünüyorsunuz. Bu görüşmeilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir. İş ilişkilerinizden şikayetçi bir görüntü vermekten çekiniyorsunuz.

Para sıkıntınızı belli bir zaman en ekonomik biçimde yaşamayı becererek en aza indirdiniz. Bunun sizde bir alışkanlığa dönüşeceği umudunu taşımaya devam etmelisiniz. Yakında küçük bir para haberiniz var.

Üçlü bir ilişki içinde, bile bile sübjektif davranılıp tartışma yaratılıyor. Bununla ilgili eleştirilerinizi tartışmaya fazla yaklaşmadan yapmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünler içinde çok yakın ilişkiler kurmak isteyebileceğiniz sevimli bir çiftle tanışabilirsiniz. Bu tanışma, yeni tanışmalara karşı takındığınız tutucu tavırdan sizi kurtarabilir. Şu günler akraba çevrenizden alacağınız bazı duyumlara kolayca inanmamanız gerekiyor. Bazı haberlerin size abartılarak gelmesinin nedeni, bu ilişkilerin bir kısmında belirgin bir taraf oluşunuzda yatıyor.

16 Haziran 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 00:36 Güneş-Chiron görünümü, ailevi, ev veya maddi güvencemizle alakalı konuların önemini vurguluyor. İşlerimizi yoluna koymaya çalışırken,  gereksiz yere vakit kaybediyoruz. Yazışmalar, haberleşmeler veya konuşmalar bir hayli yoğun.  Doğal olarak hangisine yetişeceğimizi şaşırıyoruz. Aynı anda iki ayrı işi veya iki ayrı meseleyi takip etmek gerekiyor. Bir karar veriyoruz. Ancak farklı bir mani karşımıza çıkıyor. Şu aralar bunlar bizi fazlasıyla yorabilir. Saat 16:39 Ay-Neptün olumlu görünümü etkisi, çalışma hayatınız, günlük yaşam, çevre değişimleri, eğitim-iş-girişim anlamındaki konular üzerinde hayallerinizi gerçekleştirmek anlamında size destektir. Saat 23:21 Ay-Jüpiter görünümü, ilişki meselelerinde bir hayli dikkatlice gözden geçirmede bulunmamızı sağlıyor. Hiçbir şeyi hafife almayacağız. Duygularımız kadar mantığımız da ön planda olacak. Her arzunuzun hayırlısıyla gerçekleşmesi dileğimle,

16 Haziran 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleneksel yapınızı kararlı bir şekilde muhafaza ederek, işinizin gerektirdiği tüm enerjiyi ortaya koyacaksınız. Fakat Mars'ın geri hareketi yüzünden bazı problemler yaşamanız mümkün. Mesleki konularda istekleriniz gecikecektir. Birçok işi bir arada yapmayı arzulamanız rağmen çift fikirli yapınızdan dolayı bocalayabilirsiniz.

16 Haziran 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlarınızı kendinize saklayın. Başkalarını etkilemek için çaba sarf etmenizgeri tepebilir. Diğerleri için yapacağınız masraflar ya da evle ilgili harcamalar bütçe dahilinde kalmalı. Kendinizi kaptırmayın. İlerlemek önceliğiniz olsun.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün rutin hayatınızın dışına çıkıp, farklı şeyler yapabilirsiniz. Yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde keyifli şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Bazı konuları net görmekte zorlanabilirsiniz. Yabancılarla ilgili olaylar gündeminizi meşgul olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha hızlı büyüme sağlamak isteyebilirsiniz.

16 Haziran 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle yüzleşerek doğruları görmeye başlayacaksınız. İnsanlar sizinle artık rahat iletişim kuruyor. İyimser ve uyumlu havanız sosyal çevrenizi genişletecek.

16 Haziran 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve tanıdıklarınızla olası problemler yaşayabileceğiniz bugün, geleceğe yönelik plan ve projelerinize odaklanabilir, çalışmalarınızı tamamlayabilir ve keyifli etkinliklerde yer alarak stres seviyesini en aza indirip, eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjinizi sakin ve yumuşak ifade etmeniz gereken bir gündesiniz.

16 Haziran 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farklı ortamlar ve yerler ilginizi çekecek. İşlerinizi hallettikten sonra bazı gezilerde bulunabilirsiniz. Uzak yerlerde bulunan aile büyüklerinizin sorumlulukları sizi sıkıştırabilir.

16 Haziran 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki sorumluluklarınızı karşılamakta zorlanabileceğiniz gündesiniz. Sezgilerinizin, ruhsal ve zihinsel yeteneklerinizin doruğa çıkabileceği, merhamet, sağduyu, maneviyat ve tanrısal iletişim boyutunun genişleyebileceği bir etkide bulunuyorsunuz. Evinize ve ailenize odaklanabileceğiniz bir aylık sürece giriyorsunuz.

16 Haziran 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir anda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

16 Haziran 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 01' 30" R
Ay
Terazi
12° 59' 57"
Merkür
Boğa
05° 02' 38"
Venüs
Boğa
24° 40' 50"
Mars
Koç
14° 27' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 57"
Satürn
Balık
18° 03' 08"
Uranüs
Boğa
23° 27' 36"
Neptün
Balık
29° 25' 11"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 41' 02"
Lilith
Başak
25° 28' 15"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>