Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde ileriyi düşünerek düzenlemeler ve planlamalar yapmak isteyebileceğiniz bir gün. Partnerinizin duygusal desteğini yanınızda hissetmek sizi mutlu edecektir.

Heyecan ve enerji dolusunuz ama dikkatinizi aşırıya kaçırırsanız sorun yaşayabilirsiniz. Kişilik çatışmalarından oldukça uzak durmalısınız. Bugün işbirliklerinde isteksiz bir tavır sergileyebilirsiniz. İş yaşantınızda yolunda gitmediğini düşündüğünüz konular yüzünden huzursuzluklar yaşamanız mümkün.

Bugün maddi konularda istediğiniz atılımları yapabilirsiniz. Önemli konularda gecikmeler yaşayabileceğiniz bugün, bazı planlarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Enerjik bir gündesiniz ama aynı zamanda kişilik çatışmaları yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Görüşlerine değer verdiğiniz arkadaşlarınızla, çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Bugün iletişimden kaynaklanan sorunların geride kalacağı söylenebilir. Yolculuklarınızda önemli koşullar elde edebilirsiniz. Fakat yine de acelecilik yüzünden fırsatları gözardı etmeyin.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Perşembe günümüz saat 07:07 Ay-Koç burcu geçişiyle başlayacak. Hem aşkta hem parasal konularda aktif olmak istersiniz. İçten içe sizi sinirlendiren durumlar olsa da, bu enerji aslında hakkınızı koruma, haklı olduğunuzu düşünme yönünde sizi güçlendiricidir. Genelde ilişkilerde lafınızı sözünüzü esirgemezsiniz. Saat 07:23 Ay-Jüpiter görünümünde, hem maddi ve manevi anlamda güçlü olmak istiyoruz hem de günlük işlerimizi yaparken takdir edilmekten yanayız. Ancak bir şeye sinirlendiğinizde sakın yemeğe sarılmayınız. Ağır yiyeceklerden kaçınınız. Saat 15:25 Ay-Merkür arasındaki zorlu görünüm, yaşamsal ihtiyaçlarınız konusunda fazlasıyla ateşli davranmanızı sağlar. Dünyayı kendi görmek istediğiniz biçimde yorumlayabilirsiniz. Gün boyu gönlünüz mutlu, huzurunuz yüksek, ağzınızın tadı yerinde olsun. Çiçek güzelliğinde bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Temmuz 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay bilinç altınızı etkiliyor. Gizliliğe karşı meyliniz var. Gizemli olan her şeyi merak ediyorsunuz. Partnerinizle olan ilişkinizi sürekli düşünme ihtiyacı içinde olabilir ve olayları fazlaca abartabilirsiniz. Kendinizi haklı çıkarma adına başlattığınız içgüdülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeniz hatalı olabilir. Dikkatli olmalısınız.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünden itibaren 13 ay boyunca,hayatınız istediğiniz kıvama gelebilir, kendinize uygun çalışma arkadaşları bulabilir veya çalışma ortamı yakalayabilirsiniz. Yeni birarayışınız varsa bu alanda olumlu gelişmeler yaşanabilir. İş hayatınızda sorumluluk almaktan kaçmayacağınız bir süreçte olacaksınız ve çeşitli kanallarla farklı fırsat ve şanslarla karşılaşabileceksiniz. Sağlığınızla ilgili konularda da desteklendiğiniz ve mevcut hastalıklarınız varsa iyiye doğru bir gidişin gözlemlenme olasılığının yüksek olduğu bir süreç olabilir.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Para konuları gündeminizin en üst sırasında yer alıyor. Kazancınızı arttırmak için kafanızda pek çok fikir olabilir. Hatta kazançlı olduğu söylenen her alanla ilgilenmeye hazırsınız. Ancak bu kadar ısrarcı ve heyecanlı davranmanıza gerek yok. Biraz sakinleşmeli ve daha araştırmacı olmak size daha sağlam kapıları açabilir.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ESKİ dostlarınızdan gelecek haberler yüzünüzü güldürecek. Ziyaret etmeniz gereken aile büyükleriniz varsa ihmal etmeyin.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

17 Temmuz 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 17' 48" R
Ay
Balık
06° 38' 07"
Merkür
Koç
18° 19' 12"
Venüs
Boğa
04° 38' 41"
Mars
Koç
02° 00' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 56"
Satürn
Balık
16° 49' 54"
Uranüs
Boğa
22° 31' 00"
Neptün
Balık
28° 59' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 29"
Lilith
Başak
23° 39' 57"
True Node
Koç
15° 21' 58"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>