Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sizi ilk arayışında onunla konuşup konuşmamaya bir süre karar veremeyeceksiniz. Ondan bu kadar hoşlandığınız halde küçücük bir meseleyi büyütüyorsunuz

Bugün, önemli bir konuda bir araya gelip konuşmanız için diğer çalışma arkadaşlarınız tarafından biraz baskı göreceksiniz. İşyerinizde birisiyle anlaşılmaz biçimde uzattığınız bir çekişmeveriminizi de düşürüyor.

Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız. Para ilişkileriniz genellikle sizin zararınıza oluyor. Cömertliğinizle kolay dost ediniyorsunuz, ama kolay da üzülebiliyorsunuz.

Çok hassas bir sorunla ilgili olarak duygularınızla mantığınız çelişecek. Bugün problemlerinizin çözümünde duygusallığı bırakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakınınızdaki birisiyle ikinizi de çok üzen bir kırgınlığı ortadan kaldırmak için uğraşıyorsunuz. Bu konuda diğer arkadaşlarınızdan destek isteyeceksiniz. Bu akşam bu konuyla ilgili bir ziyaretiniz olacak. Dün size yakınlık gösteren birine gösterdiğiniz soğukluktan bugün biraz pişmanlık duyuyorsunuz. Bugün bunu düzeltmeye çalışacaksınız.

18 Ekim 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 18 Ekim-12 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Venüs, egomuzu öne alacağımız bir zaman dilimidir. Yeteneklerimizi gösterme fırsatı bulabiliriz. Kimsenin baskısı altında kalmaktan da hoşlanmazsınız. Eskiye değil yeni duruma bakmak lazım. Bazen işvereniniz veya kendi işinizse siz, bazı değişiklikler yaparsınız. Göreviniz veya durumunuz gereği,  bilgilenme, araştırma, yolculuklar gündeme gelebilir. Ev-iş arasındaki düzenlemelerin mutlaka iyi yapılması lazımdır. Bazıları özgür hareket edebilecekleri işleri tercih edebilirler.  Bu dönemde önyargılarımızı geride bırakacağız. Bu hareketliliğe ayak uyduracağız. Saat 17:31 itibariyle İkizler burcunda ilerleyen Ay, aile içindeki iletişimi yükseltiyor. Haberleşme, aktif olma, yolculuklar, çevremizle olan temasımız ön plana geliyor. Fikirlerimizi hızlı biçimde ifade edebiliriz. Saat 18:10 Ay-Venüs karşıtlığında, birileriyle konuşabilir, yazışabiliriz. İş hayatımızı, toplumsal  ilişkilerimizi  önemseriz. Hakkımızdan hayırlısı güzelliklerle buluşmamız dileğimle,

18 Ekim 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal ilişkilerinize rest çekseniz bile, aşktan kopmanız kolay olmayacak. Bu dönem; çok fazla efor sarf etmeden, cesaretinizi ve yeteneklerinizi zekanızla birleştirerek hedefe ulaşacaksınız. Sevdiklerinizi evinizde ağırlamak istemeniz, onları mutlu edecek. Bu karizmatik dostlarınızın size iyilik yapma şansını onlara vermelisiniz.

18 Ekim 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şahsi konularınızdan kimseye söz etmemelisiniz. Üst düzey kişilerle yaşadığınız polemikler itibarınıza zarar verebilir. Kendinize hata yapma lüksü tanımalısınız. İlişkiler ve pazarlıklar dikkat istiyor.Günün Atmosferi:Aşk gezegeni Venüs Yay burcunda… Yay burcuna geçen Venüs, Kasım ortalarına kadar, aşk hayatımızı canlandıran etkilerle bizi saracak. Önümüzdeki üç hafta boyunca eğlenip, coşabiliriz. Öte yandan bazı konularda öne çıkma ve yeni bilgiler elde etme isteğimiz de artıyor. Sosyal ilişkilerimiz hareketlenirken, farklı davetler ve organizasyonlarla yaşantımızdan daha fazla keyif alıyoruz. Partneri olanlarımız eşleriyle karşılıklı fikir alışverişinde bulunabilir ya da daha çok şey paylaşma imkanı bulabilir.

18 Ekim 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yazışma ve konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeniden harekete geçebilirsiniz. Gün içinde yakın çevrenizde değişiklikler olabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Ticari konularda mücadele içinde olabilirsiniz. İş yaşamınızda kadınlardan destek görebilirsiniz. Beklenmedik kısmetler gündeme gelebilir.

18 Ekim 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kardeşlik... İnsanlar sizin anaç olduğunuzu keşfetti. Sizden her alanda yardım bekleyebilirler. İyi niyetli yönünüzü sömürebilirler.

18 Ekim 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel hayatınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilir, olumlu haberler alabilirsiniz. Teklif ve davetleri değerlendirmenizin faydalı olacağı bugün, yakın çevrenize zaman ayırabilir,hayatınızdaki görüşmelerinize başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

18 Ekim 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizde ve iletişimsel konularda güzel bağlantılar söz konusu olabilir. Parasal konularda destekleneceksiniz. Gün içinde duygusal olarak iniş çıkışlarınız fazla olabilir.

18 Ekim 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündüz saatlerinde akışta kalmalı ve önemli bir meseleye başlangıç yapmamalısınız. Akşam saatlerine doğru aile bireylerinizle vakit geçirmek, onlarla keyifli sohbetler yapmaktan memnun kalacaksınız.Meraklı sorunlarınızın cevaplarını alabilirsiniz. Para durumunuzla ilgili zorlayıcı bir fırsat üzerine odaklanabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sizin özel hayatınıza müdahale etmeleri gereken bir durum ortaya çıkabilir. Mesleki olarak uzlaşmanın, yaratıcılığın ve sağduyunun hayatınıza dahil olacağı bir sürece giriş yapıyorsunuz.

18 Ekim 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

18 Ekim 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 12' 57" R
Ay
Balık
05° 26' 26"
Merkür
Koç
18° 16' 18"
Venüs
Boğa
04° 32' 32"
Mars
Koç
01° 56' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 45"
Satürn
Balık
16° 49' 28"
Uranüs
Boğa
22° 30' 43"
Neptün
Balık
28° 59' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 12"
Lilith
Başak
23° 39' 24"
True Node
Koç
15° 21' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>