Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk hayatınızda duygusal öğelere yer vermek istemeyeceksiniz. Sevgilinizle bu yüzden küçük bir anlaşmazlık yaşamanız söz konusu olabilir. Bu duruma dikkat etmelisiniz.

İş hayatınızda bugün amiriniz sizden bazı görevleri yerine getirmenizi isteyecek ve canınız buna çok sıkılacak. Bazıarkadaşlarınızdan bu konuda yardım isteyebilirsiniz.

Harcamalarınıza dikkat ediyorsunuz ve gereksiz masraflardan kaçınıyorsunuz. Para biriktirme isteğiniz bugün ağır basacak ve ileriye dönük planlar yapacaksınız.

Açık konuşmaya ve kesin kararlar vermeye çalışın. Böylece ikili ilişkiler konusunda daha başarılı olursunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak düşünceli ve huzursuz olacaksınız. Duygusal konulardan uzak olacak ve mantığınıza önem vereceksiniz. Karar vermeniz gereken bazı konular olabilir. Zihinsel faaliyetleriniz oldukça kuvvetli olacağı bugün isabetli kararlar alabilirsiniz. Ailenizle aranızdaki bir sorunu bugün halletme olanağı bulacaksınız.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, haftanın ilk gününü, Ay-Oğlak burcu geçiş etkinliğinde karşılıyoruz. Çevrenize yaklaşım tarzınız ciddiyet ve mesafe içerecektir. Ancak gücünüz yerinde olacaktır. İşlerinizi gayet disiplinli bir şekilde yapabilirsiniz. Yanlış bir karar vermemek için dikkatli olursunuz. Etrafımızdaki kişilerin güvenilir ve olgun yaklaşımlarından hoşlanırsınız. Biraz üzerimizde baskı söz konusu olabilir. Aman, en güzeli olsun, aman bir eksik kalmasın diye titizlenebiliriz. Saat 20:36 Ay-Neptün olumlu görünümü, hayal dünyanızı renklendirici ve sezgilerinizi güçlendiricidir. Şifalandırıcıdır. Ayrıca bir yandan ciddi düşünmenizi diğer yandan hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek çaba sarf etmenizi sağlar. Yeni haftanın hepimiz için huzurlu geçmesi dileğimle,

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerinize her konuda destek vermekten yanasınız. Ailenizin kadınlarıyla ilgili duygusal olaylar gündeme gelecektir.Karşılıklı güven duygularının önemli aşamalara neden olmasıyla, bir çok paylaşımlarınız söz konusu olacak.Yaşamınızı kökten bir şekilde sorgulama ihtiyacı içinde olabilirsiniz.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şu sıralardışı sorumluluklarınıza yoğunlaşabilir ve her bir detayla meşgul olabilirsiniz. Ancak unutmayın ki; her an her şey değişebilir. Bu nedenle ani ya da radikal kararlar almamaya özen gösterin. Zira son anda gelişecek olaylar planlarınızı bozabilir.

15 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişimlerden etkilenebilirsiniz. Gün içinde paylaşım içinde bulunacağınız kişilerle zaman ayırabilirsiniz. Bazı zamanlar sıkışıklıklar meydana gelebilir. İyi organize olduğunuz takdirde bunların üstesinden gelebilirsiniz.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu enerjiler peşinizde. Bir sonuca bağlanmasını istediğiniz konular var. Tam istediğiniz gibi olmasa da lehinize sonuçlanacak konuşmalar yapacaksınız.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel hayatınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilir, olumlu haberler alabilirsiniz. Teklif ve davetleri değerlendirmenizin faydalı olacağı bugün, yakın çevrenize zaman ayırabilir,hayatınızdaki görüşmelerinize başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sosyal ortamlarınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde güçlü etkilerle hareket edeceksiniz. Şefkatli tutumlarınızı ön plana çıkarın ve özel ilişkinizdeki güzelliklere odaklanın.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş ortamında daha çok takdir görmek daha çok gözde olmak isteyebilirsiniz. Dahil olduğunuz dernek ve kulüplerde akılcı projeler üstlenebilir başarıyla yönetebilirsiniz.Ancak yaklaşan Ay/Plüton kavuşum etkisi nedeniyle birlikte çalıştığınız arkadaşlarınız ve kişilere karşı duygusal baskı kurmamaya, esnek olmaya özen göstermelisiniz. Mesleki kazanımlarınızı tahsil etmeniz için uygun fırsatlara sahip olabilirsiniz. Diğer taraftan her türlü sosyal kurum ve etkinlikte boy gösterme ve arkadaşlık ilişkilerini geliştirme üzerine doğru zamandasınız.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

18 Temmuz 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>