Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin çalışma hayatındaki problemleri sizi çok düşündürüyor. Onun bu sorunların baskısıyla değişebileceğinden korkuyorsunuz. Ona daha yakınlaşmak problemlerini paylaşmak istiyorsunuz. Bu akşam bunun için çok uygun olabilir.

İşte yaşadığınız bir gerilimdışında da peşinizi bırakmıyor. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi. Bugünarkadaşlarınızdan biriyle bu konu üzerine konuşma fırsatınız olacak. Sorunun çözümüne büyüm yararı olabilir.

Hiç planlamadığınız harcamalarla yüz yüze gelebilir, endişelenebilirsiniz. Endişelerinizde haksız sayılmazsınız. Yüz yüze geldiğiniz harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, bazılarını erteleyebilirsiniz.

Bugün çok şey başarabileceğiniz bir gündesiniz. Sabırlı olmalısınız. Önünüzde elinizi ayağınıza dolaştırabilecek olaylar ve çevrenizde de bu niyette insanlar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıcakkanlı bir insansınız. Bu yanınız sizi kolay dost sahibi yapıyor. Bugün sevineceğiniz bir konuğunuz var. Onunla çoktandır görüşmüyordunuz. Geleceğinize dair bazı planlarınız var. Önümüzdeki günlerde hedeflerinize biraz daha yakınlaşacaksınız. Uzaktaki sevdiklerinize karşı özlem yüklüsünüz.

2 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 08:56 Ay-İkizler geçiş etkinliğinde Pazar gününe uyanıyoruz. Ailemiz ve sevdiklerimizle iletişimin göstergesi bu enerji, değişiklik yapma arzumuzu yükseltiyor. Saat 18:00 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, güçlü ışığımızla insanlara sağlıklı yaşamaları, morallerini yükseltmelerinde destek oluruz. Bilgimizi paylaşırız ve deneyimlerimizi başkalarına aktarırız. Keyifli, huzurlu, mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

2 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta olacak. Bugün planlı bir şekilde hareket etmek isteyeceksin. Günün güzel geçmesine neden olan şey ise heyecanını artırmanı sağlayan kişi olacak. Gün senin için şansı ifade ediyor. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinin davranışlarını eleştirmen, tartışmaları alevlendirebilir. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Balık burcuysan, etrafında göreceğin mutlu çiftler, tutkulu bir aşk yaşama isteğini alevlendirebilir. Gün içerisinde, kardeş ya da kuzeninden alacağın haber keyfine keyif katacak. Hayatında şu sıralar meydana gelen gelişmeler, alışkanlıklarını bozabilir. Değişimi sadece dışarıda değil kendi içinde de hissetmeye başlıyorsun.

2 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik anlamda partnerinizden gelen çözümler sizi mutlu edebilir. Mali durumunuzdaki bu iyileşmeden yararlanarak eski halinize geri dönmemeye özen göstermelisiniz.

2 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün özellikle öğle sonrasında evle, babanızla daha çok ilgilenebilirsiniz. Evde daha aktif ve meşgul olabileceğiniz bir gündesiniz.

2 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumsuz işlerinizi kitabına uydurma fırsatı yakaladınız. Hiç kimse sizin olumsuz işler yaptığınızın farkında olmayacak. Ama kendinizi yenilemeniz de gerek.

2 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken yakın çevrenizle keyifli görüşmeler yapabilir, etkinliklere katılabilir, düşüncelerinizi ve niyetlerinizi yazılı olarak hazırlayabilir ve hayallerinize daha fazla yer verebilirsiniz. Mutlu yıllar.

1 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizle ilişkiler, görüşmeler önem kazanıyor, anne veya babanızla görüşebilir, aile toplantılarına katılabilir, yuvanızda huzurlu ve keyifli zaman geçirebilirsiniz. Yemek yapmak, evinizle ilgilenmek, dekorasyon yapmak için güzel bir gün olabilir.

2 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati vaktinizi evde geçirmeye zemin hazırlar. Evde davet vermek için bugünü seçebilirsiniz.Bol sohbetli bir akşam yemeği sizi neşelendirir. Fonda çalan müzikte ortama canlılık katar. Hatta birbirini tanımayan arkadaşlarınız için bugün çöpçatanlık da yapabilirsiniz. Sizin uyumlu yapınız sayesinde onlar da tanışmaktan memnun olacaklardır.

2 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu yüzdenhayatınızda da zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmeleri de beraberinde getirecek. Seviyor ve seviliyorsanız aranızdaki tüm sorunlar hallolabilir.

2 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 03' 44" R
Ay
Terazi
01° 07' 49"
Merkür
Boğa
03° 39' 51"
Venüs
Boğa
23° 27' 03"
Mars
Koç
13° 41' 55"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 48"
Satürn
Balık
17° 59' 14"
Uranüs
Boğa
23° 24' 08"
Neptün
Balık
29° 23' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 38' 03"
Lilith
Başak
25° 21' 36"
True Node
Koç
14° 55' 57"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>