Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bakımdan heyecanlı, kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Zevklerde aşırıya kaçabilir ve sonra da bundan pişmanlık duyabilirsiniz. Aldığınız kararları günlük yaşamınıza uygulamak isteyebilir, yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde daha gerçekçi olmanız gerekiyor

Bugün girişimlerde bulunmak için güçlü itilimler duyabilir fakat bunları uygulamaya koymakta güçlük çekebilirsiniz. Planlama yeteneğinizin üst boyutta olabileceği bu devrede enerjinizi yardımlaşmayla ilgili konulara yönlendirebileceğiniz görülüyor .

Aklınızın gücünden çok iyi faydalanabileceğiniz bu devrede kişisel girişimlerinizin de hız kazanacağı gözleniyor. Cesur ve iletişimci yapınız size anlaşmalar ve kazanımlar konularında fırsatlar getirebilir.

Bugün gerginlikler getirmekte. Başlattığınız projeleri daha somut hale getirmek için uğraşabilir, bu arada ev ve güvenlik konuları ile de ilgilenebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal yaşamınız yeni birtakım davranışlarla şekle girebilir. Bununla ilgili belirtiler alıyorsunuz, ama biraz daha dikkat kesilmeniz gerekiyor. Uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar, bugün yine karşınıza çıkabilir. Yorgunluğunuzun yanı sıra, yaşadığınız sorunlar da motivasyonunuzu etkiliyor ve bütün bunların sonucunda yakınlarınızla problemler yaşayabiliyorsunuz.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 06:37 Ay-Pluto kavuşumu çevrenizde bulunan insanların sizin fikirlerinize, sunduklarınıza, duruşunuza saygı göstermelerini sağlıyor. Siz kendi doğanıza uygun şekilde toplumsal kimliğinizi birleştirme çabası içindesiniz. Yolunuzda yenilgiler, belirsizlikler olsa dahi kendinize inanmaktan asla vazgeçmeyiniz. Saat 11:26 itibariyle Venüs-Neptün görünümü, gayet olumlu ve huzur vericidir. Bazılarınız için arkadaşlık teklifi, kimileri için sevgilisiyle geçirilen güzel bir gün, birçoğunuz için mutluluk dolu bir akşam anlamı taşıyabilir. İnanç verir, size ışık olur, yol gösterir. Cumartesi gününün arzuladığınız şekilde geçmesi dileğimle,

2 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yeniteklifleri ve hiç düşünmediğin fırsatlar oluşabilir. Bu durum aynı zamanda kendi potansiyelini görmene de vesile olacak. Gün içerisinde dostlarınla haberleşebilir ve keyifli organizasyonlar yapabilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, hoşlandığın kişiye açılmanın yollarını arayabilirsin. Evliliğinde sorunlar yaşayan bir Balık burcuysan, sorunların üçüncü kişilerden kaynaklandığını fark edebilirsin. Bu durum hatalarından ders çıkarmanı sağlarken; alacağın kararlar evliliğini eski haline döndürebilir. Bugünü aynı zamanda kişisel bakımına da ayırabilirsin. Haftanın yorgunluğundan arınmak adına, maske ve detoks yapabilirsin.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamda artık nasıl bir yol belirleyeceğiniz ve bu konuda neler yapmanız gerektiğini daha iyi anlayabilir geçmişte özellikle bazı konularda yaptığınız hataları daha iyi tecrübe edinebilirsiniz. Özel ilişkilerden yana ise kendinizi değersiz hissedebilir karşınızdaki kişiden daha fazla ilgi ve sevgi bekleyebilirsiniz.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarla güzel zaman geçirmek ve sosyal konular içinde olmak güzel. Gelecek beklentilerinizi de gözden geçirebilirsiniz.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

kendiniz için çalışırsanız yıldızlar lehinize işleyecek. Eğer bir yere bağlı çalışıyorsanız, durumunuzu netleştirmenin bir yolunu bulacaksınız. Yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk konusunda ayaklarınızı yerden kesebilecek bir gün olabilir, hayallerinizin etkisinde kendinizi masal aleminde hissedebilirsiniz. Yeteneklerinizi, sanatsal zevklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

2 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız için fedakârlıklarda bulunabilir ve bunu büyük bir mutlulukla yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizle beraber alacağınız kararları hayata geçirmeden önce iyi düşünün.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim gezegeni Merkür ile yaşam dinamosu Mars arasında meydana gelen güçlü etkileşim kariyer ile ilgili yeni fırsatlar elde etmenize yardım edecek. Network ağı üzerinden geniş ve kalabalık çevrelerle ilişki kurabilirsiniz. Seminer vermek, workshoplara katılmak için donanımlı ve bilgi yüklüsünüz. Çevrenizdekilerle bilgiyi paylaşmak için sabırsızlandığınız bir dönem.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey herzaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz.

2 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 56' 26" R
Ay
Aslan
10° 04' 08" R
Merkür
Koç
28° 13' 58"
Venüs
Boğa
18° 11' 24"
Mars
Koç
10° 26' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 15"
Satürn
Balık
17° 41' 37"
Uranüs
Boğa
23° 09' 14"
Neptün
Balık
29° 17' 40"
Plüton
Kova
02° 04' 24"
Chiron
Koç
21° 25' 01"
Lilith
Başak
24° 53' 10"
True Node
Koç
14° 53' 32"
Son Güncelleme : 14/05/2024 09:02

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>