Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sizi ne kadar sevdiğini belirtecek bir davranışta bulunabilir. Siz de karşılığını vermekten kaçınmamalısınız. İlişkiniz çevrenizdekilerin takdirini topluyor. Birbirinizi şımarttığınızı düşünenler de var.

Bazıbirlikleriniz bir süre daha sürecek gibi görünüyor. Ekonomik olarak da önemli gelişmeler olabilir. Yakın bir dostunuzla yaşadığınız dayanışma altından kalkması zor gibi görünen sorunları kolayca aşmanıza neden olacak.

Gelecek günlerde önemli bir ferahlama yaşayabilirsiniz. Ama yine de bu kriz döneminde fazla rahat davranmayın. Yaşadığınız ekonomik sıkıntılar artık geride kaldı. Ödemekte zorlandığınız bir borcu bugünlerde ödeyebilirsiniz.

Bugünlerde bazı ilişkilerinize uzak durmanızda yarar var. İstediği her şeyi gerçekleştirmeye alışmış bir yakınınız sizi yönetmeye çalışıyor. Onu kırmadan istediklerine direnmeniz zor gibi gözüküyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, içe kapanma duygusal hesaplaşmalar sezgiselliğiniz ve gizliliğe verdiğiniz önemin yoğun olduğu bir gündesiniz. Yılın ilk gününden bu güne kadar olan süreci bir film şeridi gibi zihninizden geçirir ve yaşananlar üzerinde değerlendirmeler yaparak atladığınız detayları yakalarsınız. Kendinizi daha da geliştirebilmek adına yapmanız gerekenler için önemli ipuçlarıdır bunlar. Sezgilerinize güvenerek hareket edin, Sizi asla yanıltmayacaktır. Ruhsal enerjinizi arttırmak için meditasyon yapın, Ruhunuzu ne kadar arındırıp özgürleştirirsenizhayatınızda motivasyonunuz o denli kolay olacak ve daha başarılı çalışmalar içinde olmanızı sağlayacaktır.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Oğlak burcunda oluşacak Dolunayın güçlü yansımalarını, işaret ettiklerini, dikkate değer noktalarını,  görünümleriyle sizlere izah etmek isterim. Günün ilk etkin enerjisi, Güneş-Neptün arasındaki olumlu akıştır. Bu sizin, aşkı, hayatı, güzellikleri hissetme, güvende yaşama, sevdiklerinizle kucaklaşma, koruma ve kollama ve sizin olana kavuşma özleminizdir. Bu Dolunayın özünde de işte bu özlem yatmaktadır. Saat 05:20 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, ciddiyetle ve kendinizden emin bir şekilde hedefinize varma, bir grup, bir oluşum içinde kendinizi ifade edebilme, sosyal ilişkilerinizi güçlendirme, amaca yönelik şekilde engelleri güce dönüştürme mücadelenizi işaret ediyor. Kolay olmadığını ancak pes etmememiz gerektiğini de vurguluyor. Güven içinde yaşamak istiyorsan, gerçekten kendinle yeniden buluşmak istiyorsan, yapman gerekenler var diyerek bizi uyarıyor. Ancak gönlümüz, sakinlik, aşk, huzur, mutluluk arayışında. Bu mecburiyetler yoruyor bedenimizi, ruhumuzu. Mars-Kuzey düğüm görünümü, gerçekten özgür olmanın, öncelikle bizi bağlayan, zorlayanlardan kurtulmak gerektiğini söylüyor. Gelişimin yolu budur diyor. Merkür-Uranüs görünümü, ailemiz, evimiz, ihtiyaçlarımızı düşünmemizi, bunları karşılamak adına planlar yapmamızı sağlıyor. Huzur bulacağımız, sevgiyle yol alacağımız, güven içinde yaşayacağımız bir dünya dileğimle,

2 Temmuz 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafanıza koyduğunuz her şeyi anında yapma isteyişiniz yüzünden, kendi enerjinizin altında boğulduğunuzu hissedebilirsiniz. Özgür yaşamaktan hoşlanmanıza rağmen;başarı konusuna gelince, içsel disiplininiz mükemmellik bir tablo oluşturuyor. Bugün çevrenizdeki olaylara karşı kayıtsız kalamıyorsunuz.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konular istediğiniz şekilde sonuçlanmamış olsa da, siz soğukkanlılığınızı korumalısınız. Ortalık düzeldiği veya şaşkınlığınızı attığınız zaman eskisinden daha iyi durumda olduğunuzu fark edebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Dolunay etkisi ev, aile, ait olduğumuz topluluklar veya ülke anlamında bugün de ufak tefek stresler yaşanmasına neden olabilir. Duygusal anlamda iniş çıkışlı durumlara açığız. Ancak, Merkür'ün Jüpiter, Venüs ve Uranüs'le olumlu açıları bugünden itibaren önümüzdeki haftanın ilk günlerine kadar, iletişimsel, yazılı ve sözlü anlaşmalarla ilgili veya medya ya da bilişim ve teknolojiyle ilişkilendirilebilecek başlıklarda olumlu gelişmeleri, keşifleri ve buluşları gündeme taşıyabilir. Anlaşmalara imza atmak veya ifade yeteneğimizle ilişkilerimizi güzelleştirebilmek ve net anlaşılmak için olumlu günlerde olacağız. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzun yorumunu öncelikle okumalısınız.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişim yönünden yoğun bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Kardeşlerinizle zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. Gün içinde kulağınıza gelen dedikodulara önem vermemelisiniz. Uğraştığınız konularda revizyon yapmak isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizdeki özgürlük hissi ilişkilerinize zarar verebilir.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİNİZE moral vermelisiniz. Düzenli kullandığınız bir ilaç varsa iyileştim diyerek yarıda bırakmayın. Kendinizi şımartın, boşverin!

2 Temmuz 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz odak noktanız olurken, partneriniz ve yakın dostlarınızla ilgili geçici hayal kırıklığı yaşayabilir, anlaşmakta zorluk çekebilirsiniz. Akşam saatlerinde enerjinizin rahatladığını fark edeceksiniz.

2 Temmuz 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Temmuz ayındahayatınızdaki fırsatlar sizi çok mutlu edebilir. Güzel birfırsat ı karşınıza çıkabilir. Bir yandan da sağlığınızda kendinizi çok iyi hissedecek, biraz kilo almaya meyilli olacaksınız.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınıza yeni bir arkadaş, dost katabilir, size destek olacak kişilerle tanışmanıza neden olabilir. Bazı arkadaşlarınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir, onlara destek ve yardımda bulunmanız gerekebilir. Sosyal çevrenizi ve arkadaşlarınızı düzenleme içine girebilirsiniz. Sosyal ilişkilere dikkat, gereksiz gerginlikler, huzursuzluklar yüzünden tadınız kaçmasın.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

2 Temmuz 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 01' 00"
Ay
Kova
17° 54' 42"
Merkür
Koç
17° 36' 29"
Venüs
Boğa
03° 01' 10"
Mars
Koç
00° 59' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 24"
Satürn
Balık
16° 43' 07"
Uranüs
Boğa
22° 26' 28"
Neptün
Balık
28° 57' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 04"
Lilith
Başak
23° 31' 11"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>