Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bakımdan kendinizi güçlü hissedebileceğiniz bugün, sevdiğiniz kimseyle aradığınız uyumu sağlayabilirsiniz. Sevgilinizin sizle paylaşmak istediklerini özenle dinleyin.

Ortaklaşa çalışmalarınızdan elde ettiklerinizin muhasebesini yapabileceğiniz bir gündesiniz. Parasal konularla ilgilenmeniz gerekebilir. İleride karşılaşacağınız harcamaları gözönüne almanız ve bu yönde planlar yapmak zorunda kalışınız olası.

Çevrenizdeki insanların etkisi altında kalarak aşırı derece masraf edebilirsiniz. Maddi anlamda herhangi bir olumsuzluğun gündeme gelmemesi için gerçeklerle yüzyüze gelmelisiniz.

Bugün çatışmalara çok daha fazla yatkınsınız, öğle saatlerinde bu daha belirgin olabilir. Kişilerle çarpışabilir, aşırı bir inat sergileyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pratik zekanızın, son günlerde egemen olan duygusallığınızın önüne geçmesi gereken bir dönem. Sorumluluklarınızla barış halinde olabilmeniz, bunların bir kısmının tasfiyesine bağlı. Sizi yakından ilgilendirecek bir oluşumla ilgili bilgilendirileceksiniz. Bu oluşumun negatif yanlarını, oluşuma dahil olduktan bir süre sonra göreceksiniz.

20 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 04:47 Ay-Pluto görünümü, arkadaşlık bağınızın güçlü olduğu kişilerle bir araya gelmenin onların sorunlarına yardımcı olmanın işaretçisi. Maddi konular bugün yine etkili olmaya devam ediyor. Hazıra dağ dayanmaz misali, bizim de harcamalarımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Saat 14:11-22:12 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Fikirlerimizi ifade etmekte zorlandığımızda hassas tepkilerde bulunuruz. Ancak maddi konularda tabii ki tedbirli olmamızda yarar vardır. Saat 22 :12 itibariye Boğa burcunda seyrini sürdürecek Ay etkisinde, keyfimiz yerine gelir. Çevrenizde huzur veren dostlara, maddi ve manevi anlamda yarınlarınız garanti altına alacak gelişmelere özleminiz artar. Bu enerji sizi kuvvetlendirici, iç sakinliğinizi yükselticidir.

20 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabit fikirli olmamakla birlikte, gelebilecek teklif vebirliklerine de açıksın. İlişkinde ilk adımı atma kararı alacaksın.

20 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerden yana tamam mı devam mı? Sorusunun cevabını alabilir, aşk hayatınızda uzun süredir devam eden fakat netleşmemiş birçok sorunu çözebilir ve kafanızdaki bütün soru işaretlerinden kurtulabilirsiniz. Büyük bir sorun içerisinde kendini fırtınaya kaptırmış giden balıklar için son durak gözükebilir. Bu noktada üzülmek yerine sevinmek, tükenmek yerine yeniden doğmayı tercih etmelisiniz. Sosyal çevre ilişkilerinizde ise baskı ve özgürlük konulu zıtlaşmalar söz konusu olabilir.

20 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün 14:11 ile 22:11 saatleri arasında ay boşlukta. Bugün para kazanma konusunda kendinizi çok daha aktif ve atılgan hissedebilirsiniz. Gelir gider dengenizi korumalısınız. Duygusal reaksiyonlarınızda daha açık ve cesur olabileceğiniz bir gündesiniz. Kendi kaynaklarınızı sabırsızca kullanmak konusunda istekli olabilirsiniz.

20 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizi hafiflemiş ve yükselmiş, hissedebilirsiniz. Yapmak istediklerinizi kolayca yapabilir, engelleri zorlanmadan aşabilirsiniz. Sevdiğinizin sıcak ilgisi, sizi mutlu edecek. Olumlu beklentiler içine gireceksiniz. Son derece enerjik bir biçimde harekete geçebilirsiniz.

20 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel hayatınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilir, olumlu haberler alabilirsiniz. Teklif ve davetleri değerlendirmenizin faydalı olacağı bugün, yakın çevrenize zaman ayırabilir,hayatınızdaki görüşmelerinize başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

20 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenize verdiğiniz sözler bugün sizi biraz zorlayabilir. Bazı arkadaşlarınızla olan programlarınızı iptal etmeniz gerekebilir. Gece saatlerinde enerjiniz değişecek.

20 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken, ani para harcamalarına dikkat etmenizde fayda var.Bütçenizi düşünmeden yapacağınız harcamalar için sonrasında pişmanlık duymayın. Cesur kararlar alarak yeniprojelerine dahil olmaktan çekinmeyin. Duygusal açıdan gün içinde beslenmek ruhunuza iyi gelir.

20 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyatla ilgili gelişmeler, içinizi ferahlatacak nitelik taşıyabilirler. Ancak günlük işleriniz yoğunlaşabilir ve boş vakitleri değerlendirmek için yaptığınız programları iptal etmek zorunluluğu doğurabilir. Bunu kabullenin ve somurtup durmayın.

20 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 11' 55"
Ay
Kova
20° 32' 47"
Merkür
Koç
17° 42' 08"
Venüs
Boğa
03° 15' 01"
Mars
Koç
01° 07' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 02"
Satürn
Balık
16° 44' 05"
Uranüs
Boğa
22° 27' 06"
Neptün
Balık
28° 57' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 41"
Lilith
Başak
23° 32' 25"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>