Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir ayrılık yaşıyorsunuz. Onu sevdiğinize inanmıyor ve şu aralar bunu kanıtlamak için bir hayli çaba gösteriyorsunuz. Ondan ayrılmak istemiyorsunuz, ne olursa olsun onu kaybetmek düşüncesi bile sizi korkutuyor.

İşleriniz yolunda gidiyor amaarkadaşlarınızdan biriyle aranızda istemeden bir kırgınlık geçebilir. Karşınızdaki haksız olsa bile fazla sinirlenip olayı büyütmeye çalışmayın. Biraz zamana ve yalnız kalmaya ihtiyacınız var.

Parasal açıdan oldukça şanslı bir gününüzdesiniz. Bir sorununuz ya da ihtiyacınız yok bir sevdiğinizi mutlu etmek için harcama da bulunabilirsiniz. Fakat yine de biraz daha hesaplı olmaya çalışmalısınız.

Bu aralar aile içinde bir huzursuzluk çıkabilir. Ailenizdekilerle tartışmaya girmekten ve onlara hakaret etmekten kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dönem dönem hissettiğiniz yalnızlık duygunuzu, fazla basit nedenlere dayandırıyorsunuz. Bu soruna daha kapsamlı bakmanızda yarar var. Bugünkü tez canlılığınız, çözümsüz görünen sorunlara yönelmeniz durumunda işe yarayabilir. Oldukça zaman kaybettiğinizi düşündüğünüz oluşumlarda hala şansınız olduğunu, bugün hareketlenmeniz halinde görebileceksiniz.

21 Nisan 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 01:52  Ay-Pluto görünümü, idare etmek zorunda kaldığımız ilişkiler veya meseleler gücümüzü azaltabilir. Aslında amacımız yolumuzda ilerlemek ve kendimizi kanıtlamaktır. Fakat başkalarına uymak canımızı sıkabilir. Sesimizi de çıkaramayız. Ya sabır çekeriz. Saat 04:54 Ay-Venüs karşıtlık etkisi, olumsuz şartların yarattığı gerilim devam ediyor olsa da, bugün bütün bunların üstesinden gelmeniz kolay olabilir.  Fakat bu kolaylık, görünmez bir elin her şeyi sihirli bir değnekle iyileştirmesinden ziyade, kendi içinizdeki moral dengesinin sağlanması anlamındadır. Saat 09:13-22 Nisan saat 03:17 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte, duygusal ilişkilerinizin yapılandırılması ve ortak ilişkide bulunduğunuz kişi veya kişilerle alakalı her türlü meselenin dikkatle gözden geçirilmesi şarttır. Maddi konular yine gündem maddenizin ilk sıralarında yer alabilir. Sevginin kıymetinin bilindiği bir gün olması dileğimle,

21 Nisan 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli olmayan konular üzerinde fazlaca kafa yoruyorsunuz. Önemli konularda ise ilgisiz davranışlar sergiliyorsunuz. Zaman yönetimi konusunda kendinizi gözden geçirmeniz iyi olabilir. Yazılı anlaşmalardan bir süre uzak durmaya çalışın.

21 Nisan 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizden beklentileri ya da talepleri olan kişiler sizi zorlayabilir. Eğer sizden bazı bilgilerin saklandığını veya arka planda başka hesaplar olduğunu düşünüyorsanız tedbirli olmanızda fayda var. Elinizi güçlü tutacak şekilde neler yapabileceğiniz veya neler sunabileceğiniz üzerine daha fazla düşünmeniz gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bazılarımız için gece saatleri huzursuz, endişeli veya uykusuz geçmiş olabilir. İnişli çıkışlı ruh hallerine belli belirsiz gerilimlere açık bir gündeyiz. Duygusal anlamda stres hali söz konusu olabilir. Aşırı sahiplenici, ani tepkiler veren, kıskanç, kaba, aşırı sevgisini kötüye kullanan ya da takıntılı kişilerle uğraşabileceğimiz günlerdeyiz veya böyle birisine dönüşmemek için gayret göstermemiz gerekebilir. Özellikle maddi başlıklı konularda ya da ikili ilişkilerde veyabirliklerinde sabit fikirli, inatçı, aşırı talepkar ya da ısrarcı kimseler gündemde olabilir. Günün ikinci yarısı bazı konularda ilerlemek zor olabilir, isteksizlik, belirsizlik, kararsızlık veya halsizlik türünde başlıklar ön planda.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Nisan 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizihayatınızdaki sorumluluklarınız oluşturabilir. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte uğraştığınız işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Çaba göstermeniz gereken konularda üstelerinizden destek alabilirsiniz. Göz önünde olmak size zarar verebilir. İkili ilişkilerinizde sonlanmalar olabilir. Tartışmalar sizi zorlayabilir.

21 Nisan 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz bir insan sizden yardım isteyebilir. Bu kişi ile geçmişte kalan yaşadıklarınızı göz önüne alarak hareket etmeniz en sağlıklısı olacaktır.

21 Nisan 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İyimser etkilerle başladığınız bugün, ruh haliniz gün içinde değişkenlik gösterebilir ve hem bedensel hem de ruhsal olarak dalgalanmalar yaşayabilir, geçici ve belirsiz sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Özellikle evlilik, devam eden ilişkiler ve aile ilişkilerinde yanılgılar, belirsizlikler, iletişim hatalarına açık bir günden geçiyorsunuz Ev alım satımı için kesinlikle uygun bir günde değilsiniz.

21 Nisan 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ödemeler dengenizi oturtmaya ve alacak-verecek hesaplarınızı uygun bir şekilde ayarlamaya çalışacaksınız. İşlerinizde doğru yolu zorluyorsunuz ama gözden geçirecekleriniz olabilir.

21 Nisan 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilhassa ortak kazanımlar, devlete ait maddi yükümlülükler ve hayatınızın krizli alanlarını selamete eriştirmek için önemli bilgi ve fırsatlara sahip olabileceğiniz bir gökyüzü konumuna sahipsiniz. Akşamüstüne kadar ruh haliniz stabil olsa bile elinize geçen değerli fırsatlardan faydalanmak adına ihtiyacınız olan biraz hareket enerjisi olabilir. Genel olarak ise; bugün Ay 08:14‘de boşluğa girecek. Boşluk zamanını elinizdeki işleri tamamlamakla geçiriniz. Ciddi kararları Ay boşluktan çıkınca almaya gayret ediniz. Bu süreçte alınan kararlar genellikle sürüncemede kalır. Eyleme geçmekte geç kalınır.

21 Nisan 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, günlük işleriniz ve bunların içindeki detaylardan pek de hoşnut olacakmışsınız gibi görünmüyor. Ancak; ne hissederseniz hissedin, bu işleri halletmeniz gerektiğini, sorumluluklarınızı birinci sıraya koymak durumunda olduğunuzu kendinize hatırlatın.

21 Nisan 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 44' 17" R
Ay
Başak
14° 53' 42"
Merkür
Boğa
01° 50' 01"
Venüs
Boğa
21° 45' 34"
Mars
Koç
12° 39' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 20"
Satürn
Balık
17° 53' 44"
Uranüs
Boğa
23° 19' 21"
Neptün
Balık
29° 21' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 55"
Lilith
Başak
25° 12' 28"
True Node
Koç
14° 53' 53"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>