Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son zamanlarda biraz ağır, aksak gidiyor. Onu hareketlendirmek için bir şeyler yapma niyeti taşımıyorsunuz. Bu niyeti partneriniz de taşımıyor. Monotonluğu kabullenmiş görünüyorsunuz.

İşyerinizde yokluğunuz çok hissediliyor. Bugünlerde çalışmanız sizi pek tatmin etmeyecek ölçüde ödüllendirilecek. Bundan hoşlanmayacak veilişkinizi ciddi bir şekilde sorgulayacaksınız.

Kişisel harcamalarınız dışında çok fazla harcamanız var. Bunların önemli birinden yakında kurtulacaksınız. Küçük yan gelirleriniz birkaç yamayı kapatıyor.

İyi arkadaşlarınızdan birinin yasak aşk macerasını uzaktan kızgınlıkla izliyorsunuz. Davranışınız arkadaşınıza olan yakınlığınıza pek uygun düşmüyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam partnerinizle unutamayacağınız bir davette olacaksınız. Kolay, kolay telafi edemeyeceğiniz hatalar yapıyorsunuz. Bu özellikle arkadaş ilişkilerinizde çok göze çarpıyor. Çünkü kendinizi kurma beceriniz olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açıyor. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayacaksınız.

23 Eylül 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 03:35 Ay-Venüs ve saat 18:53 Ay-Mars arasındaki görünüm, kendinize ait değerleri doğal olarak korumak istediğinizi, yaşanmışlıkları içinizde sindirmeye çalıştığınızı gösteriyor. Zamanla her şey yerine oturacağına dair inancınızı yükseltiyor. Saat 20:22 Ay-Neptün olumlu görünümü etkisi, çalışma hayatınız, günlük yaşam, çevre değişimleri, eğitim-iş-girişim anlamındaki konular üzerinde hayallerinizi gerçekleştirmek anlamında size destektir. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız dileğimle,

23 Eylül 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta başından beri seni etkisi altına alan duygularının ve kararsızlığının üzerine bir çizgi çekiyorsun.

23 Eylül 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgürlük temalı bazı konular ilişkinize yeni bir soluk getirebilir. Davranış şekillerinizde daha modern tavırlar üzerinden yaklaşım sergileme kararı alabilirsiniz.

23 Eylül 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha özgür ve hareketli hissedebileceğiniz olanaklar içindesiniz. Yenilikler ve yolculuklar açısından olumlu bir gündesiniz.

23 Eylül 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha fazla kazanma imkanı varken az kazanmayı tercih etmeyin. Bereketli bir dönemle karşı karşıyasınız. Ek gelir fırsatlarını iyi değerlendirin.

23 Eylül 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklar alanınızda muazzam olumlu etkiler aldığınız, yaşamınızdaki teklifleri değerlendirmeniz gereken, özel yaşamınızdaki görüşmelerinizi ve planlarınızı destekleyen, ilişkilerinizi romantizmle geliştirebileceğiniz bir zamandasınız.

23 Eylül 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış dünyaya ve gelecek planlarınıza yönelik hareket ve girişimleriniz bugün ön planda olacak. Gerek sevdiğinizden, gerekse ortaklarınızdan istediğiniz desteği alarak mutlu olacaksınız.

23 Eylül 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Rasyonel zekadan maksimum faydalanın. Keskin enerjili fikirler partnerden size akar. Üzerinizde baskı kurmak isteyen otorite figürleri olabilir. Onları kendinize kol mesafeniz kadar yaklaştırmayı becermelisiniz. Ne de olsa kendinize ait özel alana siz izin vermedikçe kimse dahil olamaz. Sanatsal faaliyetlerde ilham periniz üzerindedir.

23 Eylül 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Yeni kişilerle tanışın. Katı kurallarınızı yumuşatın.

23 Eylül 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 20' 28" R
Ay
Terazi
29° 27' 37" R
Merkür
Boğa
06° 59' 47"
Venüs
Boğa
26° 21' 46"
Mars
Koç
15° 29' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 48' 19"
Satürn
Balık
18° 08' 21"
Uranüs
Boğa
23° 32' 21"
Neptün
Balık
29° 27' 01"
Plüton
Kova
02° 01' 40"
Chiron
Koç
21° 45' 04"
Lilith
Başak
25° 37' 21"
True Node
Koç
14° 55' 34"
Son Güncelleme : 21/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>