Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun bütün yaşamını belirlediniz. Görüşmesini istemediğiniz arkadaşlarını bir kenara itti. Siz ise ona ufacık bir taviz bile vermiyorsunuz. Çok yakında bu eşitsiz ilişki onu isyan ettirebilir.

İşyerinizde yakın bir dostunuzla çalışmanın zorluklarını yaşıyorsunuz. Onun hatalarını düzeltmekten kendi işlerinizi yapamıyorsunuz. Ama bu dayanışmanız onu çok duygulandırıyor.

Sizi strese sokan bir satın alma işiniz için bir arkadaşınız imdadınıza yetişecek. Sizin adınıza bu alışverişi o yapacak ve elinizde para kaldığını görüp çok sevineceksiniz.

Zaman ve mekan ikilisini bir arada kullanmak zorlanıyorsunuz. Doğru zamanı seçtiğinizde mekan yanlış oluyor, doğru mekanı seçtiğinizde de tersi. İkisini bir araya getirmeyi öğrenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki yapay, geçici sürtüşmeler nedeniyle endişelenmeniz yersiz. Sizin dışınızda oluşan bu sürtüşmeler, siz hiç karışmadan da hallolabilir gibi görünüyor. Bugünlerde bir davet olabilir, ama zaman ayıramadığınız için gidemeyebilirsiniz. Çok şey kaçırdığınızı bilmelisiniz. Geçmişinizle ilgili derin bir hesaplaşmanız var. Bunu bugünlerde bir dostunuzla paylaşmaya kararlısınız.

23 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 23 Kasım saat 08:39 İkizler burcunda oluşacak Dolunay, Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için koşullar, içinde bulunduğumuz şartlar bir miktar zorluk yaratıyor. Tam istediğimiz gibi ilerleyemiyor, bazen en yakınımızdaki insanlar bizi, biz de onları yanlış anlıyoruz. Kolay değil biliyorum ancak elden geldiğince sakin olmak, gerçekçi düşünmek, tarafsız bakmak durumundayız, kişi ve olaylara. Ailevi meseleler, geçmişimiz, içimizde saklı duygular, kayıplarımız, sahip olduğumuz değerler hepsi bizim için kıymetli. Şimdi daha da önemli. Onun için yıkıp perdeyi viran eylememek lazım. Anlamak, dinlemek, araştırmak, bilmek lazım. Biliyordum değil, öğreneceğim diyebilmek çok önemli. Kaldı ki Balıklar evrensel ruhlardır. Empatinin hayat bulduğu kişilerdir. O zaman ne kendimizi üzelim ne de üzmelerine izin verelim. Taşınmak, yenilikte bulunmak, satın almak, ailemize ait konularda karar vermeden önce iyi düşünmek, gözden geçirmek vaktidir. İş-ev, iç dünyamız-dışarıdaki hayat arasında çelişkiler, anlamsızlıklar bizi zorlayabilir. İşle ilgili gelişmeler, eve yansıyabilir, aynı şekilde evdekiler işe aksedebilir. Sadece bir tarafa yoğunlaşmak, diğerini es geçmek, dengeyi bozabilir. Başka bir şehre yerleşim, bir işe başlamak, bir yuva kurmak, ofis açmak gibi hayati konularındurumunuza göre gözden geçirilmesinde, hesabının yapılmasında yarar var. Bu işler, Ocak ayına kadar ancak aydınlanır, düzenlenir ve kararlar uygulanır. Hatta öyle şeylerin farkına varılır ki, belki de daha önce verilmiş bir karardan vazgeçilebilir. Bunlar olumsuz değil hayrımızadır. Gönülden sevgilerimle,

23 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde değişken bir burçta Dolunay gerçekleşecek. Çalışma ortamında bazı insanların güvenilirliklerini sorguladığın bir gün. Özellikle maddi konularda bazı insanların dürüst davrandığından pek de emin olmayabilirsin. Sahip olduğun kaynaklarını daha iyi değerlendirmek arzusu içeresindesin. Yeniteklifleri alman, işinde farklı teknikler kullanman yükselmene neden olabilir. Özellikle gruplara yönelik yapmış olduğun işlerde, organizasyonlarda bazı problemlerle uğraşabilirsin ancak tecrübelerin bu durumu da yenmeni sağlıyor. Sevgilin varsa, seni oldukça romantik bir gün bekliyor. Akşam saatlerinde yakın bir arkadaşınla buluşabilirsin. Oldukça keyifli bir akşam geçirmen motivasyonunu yükseltecek.

23 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki insanların belirsiz yaklaşımlarından sıkılmış olabilirsiniz ama bu belirsizliğe neden olan bazı korkularınızı da siz tetikliyor olabilirsiniz. Düşüncelerinize dikkat edin. İçe dönme zamanı bugün.

22 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konularda karşıt fikirlerle karşılaşabilirsiniz. Planlarınızda değişiklikler olabilir. Sabah saatlerinde hayaller içinde kalmak isteyebilirsiniz. Gün içinde geçmişle ilgili olaylar gündeme gelebilir. Bu konularda kendinizi rahatlatmaya çalışın. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Çatışmalara dikkat edin.

23 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Boşluk... Bu kart bugünlerde sizinle özleşti gibi. Sık sık problemlerle karşılaşarak çözmeye çalışıyorsunuz. Hak etmeyen kişilere çok fazla değer vermemeye çalışın.

23 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklar alanınızda muazzam olumlu etkiler aldığınız, yaşamınızdaki teklifleri değerlendirmeniz gereken, özel yaşamınızdaki görüşmelerinizi ve planlarınızı destekleyen, ilişkilerinizi romantizmle geliştirebileceğiniz bir zamandasınız.

23 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay aile, ev ve bilinçaltı konularında yenilenmeler getiriyor. İş konularında bilgi akışında tıkanıklı varsa bugün aşılabilir. Yeni başlangıçlar tetiklenebilir. Gözlemde kalıp olayların akışını anlamak önemli.

23 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda meydana gelen Dolunay, ev ortamınızdaki ilişkilere ışık tutacak. Bu dönemdehayatıyla özel hayat arasındaki dengeyi oturtmanız gerektiğinin farkına varırsınız. Geçmişten gelen konularla uğraşmak ve bunları tamamlamak isteyeceksiniz. Ama unutmayın ki, Merkür de Yay burcunda geri gidiyor.

23 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

23 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 03' 06" R
Ay
Terazi
13° 19' 49"
Merkür
Boğa
05° 04' 58"
Venüs
Boğa
24° 42' 53"
Mars
Koç
14° 28' 48"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 21"
Satürn
Balık
18° 03' 15"
Uranüs
Boğa
23° 27' 42"
Neptün
Balık
29° 25' 14"
Plüton
Kova
02° 02' 19"
Chiron
Koç
21° 41' 07"
Lilith
Başak
25° 28' 26"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>