Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde kurgular ve saplantılar içinde sorunlar ürettiğinizin düşünülmesi, sizi olumsuz anlamda etkileyebiliyor. Yine de bu konuda, bugünlerde arkadaş uyarılarına kapalı görünüyorsunuz.

İsteklerinizi göz dolduran becerilerinizle kolay elde edebiliyorsunuz. İş hayatında işle sınırlı ilişkiler içinde olmayı tercih ediyorsunuz. Çapınızı doğru değerlendirmeniz, daha cesaretli olmanızı sağlıyor.

Kendinizi garantide görme ihtiyacınız, bazı çalışma arkadaşlarınızın gözüne bu koşullarda biraz abartılı bir beklenti gibi geliyor. Kazancınızı çoğaltma arayışlarınızilişkilerinizi tehlikeye sokabilir.

Duygusal dünyanızdaki karmaşıklık, sakıncalı ilgilere yöneltebiliyor sizi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzühayatınızda zorlandığınız konularda yaşanacak olumlu etkilerle var olan şartlarda önemli gelişmeler yaşayabileceğinize işaret etmekte. Olabildiğince girişimci ve aktif davranın. Maddi manevi olumlu etkiler hafta boyunca sizlerle. Ailenizle bağlarınızın güçleneceği sizi bir araya getirecek olumlu olaylar deneyimleyebilirsiniz. Eş ya da sevgilinizle romantizmi yeniden canlandırabilir, ilişkinizi farklı bir boyuta taşıyabilirsiniz. Aşkın zaferi hayatınızda farkına varamadıklarınızın farkına varmanızı sağlayacak.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 23 Temmuz-23 Ağustos arasında Güneş ve 23 Temmuz-7 Ağustos tarihlerinde Merkür, Aslan burcunda seyirlerine başlayacak.  Bu dönem genel açıdan, çalışma hayatımızla ilgili uğraşıların, aktivitelerin, kendimizi güçlü bir şekilde ifade edebilmek adına işimize gücümüze sarılmanın işaretçisidir. Böyle bir enerji altında hem sağlığımıza özen göstereceğiz hem kazanç elde etmek adına gayretli bir şekilde çalışacağız. Ancak bu süreçte tatmin olmamız kolay değildir.  Bizi takdir etmediklerinde,  aferin demediklerinde,  sırtımızı sıvazlamadıklarında, işler umduğumuz gibi yürümediğinde sıkılırız, gurur yaparız. İnsanlarla konuşacağız, ikna etmeye çalışacağız, bol bol söyleşide bulunacağız ve bildiklerimizi aktaracağız. Dinlenir olmak için, dinlemeyi de bilmemiz gereken zamandır. El yeteneklerimizi sanatsal veya farklı bir alanda değerlendirebiliriz. Eğitmenlik de bunlardan biridir. Ancak işlerinizi çok iyi organize etmeniz gerekiyor. Sağlığımıza dikkat etmemiz lazım. Venüsün iki ayrı burçtaki geri hareketi hemhem ilişkiler anlamında önemli. Kafamız karışabilir. Her durumu dikkatlice gözden geçirmekte yarar var.Saat 07:04 Ay-Mars görünümü değerlerimizi fazlasıyla hassas bir şekilde ele almamızı sağlıyor. Bir yandan haklarımızı gözetiyoruz ancak diğer yandan birilerine de uymamız gerekebilir. Pek kimseye güvenemiyoruz. Çünkü herkesin kendi çıkarları söz konusu olduğunda adil düşünmeyeceğini biliyoruz. Özellikle ilişkilerde bu güven meselesi, bizi hayli düşündürebilir. Saat 10:00 Ay-Uranüs görünümü,  arzu ve isteklerinizi elde etme-sosyal yaşamda ilgi görme,  idealleriniz ve parasal konularda ise güven içinde yaşama arzunuzu işaret ediyor. Saat 21:11-24 Temmuz saat 05:07  arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Saat 22:58 Güneş-Merkür kavuşumu, boşluk saatlerine denk geldiği için, titizlikle üzerinde durduğumuz konuları başkaları önemsemediğinde tepki gösterebiliriz. Egomuz güçlüdür. Değerli bulunmak isteriz. Konuştuklarımız dikkate alınsın diye bekleriz. Ancak biraz esnek olmamızda yarar var.Birbirimize karşı anlayışlı, sevgi dolu yaklaşmamız dileğimle,

23 Temmuz 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilinçaltınızda değişim yaşıyorsunuz. Kişiliğinizin en derin noktaları ile yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Kendinize yabancı hissettiğiniz veya henüz isimlendiremediğiniz olaylar kesinlik kazanacak. İlişkilerinize son bir kez gözden geçirmeli ve olabilecek fırtınalara karşı hazırlıklı olmalısınız. Karşınızdaki kişiyi tanımaya çalışın.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Biraz geri planda kalıp neler olup bittiğini veya ortaya çıkan durumları gözlemlemenizde fayda var. Her ne kadar leri atılıp direksiyona geçmek isteseniz bile, şimdilik gözlemci olmak daha yararlı olacağa benziyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerine kadar bazılarımız ufak tefek huzursuzluklar veya münakaşalar yaşamış olsa da, gün genelinde, yeni enerjiler, günün renkli, hareketli ve eğlence arayışıyla geçeceğine işaret ediyor. Aslan burcuna geçen Merkür daha esprili, dikkat çekici ve neşeli diyaloglara olanak tanıyacağı için abartmamamız koşuluyla birbirimizi etkilememiz ve memnun etmemiz daha kolay olacaktır. Güneş ve Merkür kavuşumu enerjimizi eğlenceye, aşka veya yaratıcılık gerektirenve aktivitelere yönlendireceğimizin ve hatta bu alanlarda bazı olanak ve fırsatlara rastlayabileceğimizin işareti. Doğru değerlendirmek lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Niobe

23 Temmuz 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde kriz yaratan durumlar oluşabilir. Finansal konularda daha dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Ortaklı para konularıyla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kıskançlık güdülerinizi denetleme ihtiyacı içinde olacak, hatta kendinize disiplin bile getireceksiniz. Sevgiliniz bu durumdan çok memnun.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanız aile ilişkileri ve ruhsal dünyanız olurken, ilişkilerinizde size iyi hissettirecek yeni bir tavır benimseyebilir, yaşadığınız alanı ve evinizi düzenleyebilir, aile ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizi geliştirmek üzere görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünlerdeki enerjinizi her konuda iyimserliğinize sunacaksınız. İdeallerinizi gerçekleştirme anlamında, destek bulabileceğiniz bir dönem. Sancılı beklentilerinize son verecek gelişmeler söz konusu. Dostluk ilişkilerinizde, önyargılarla belli oranda aşınmış beraberliklere yapıcı niyetlerle yaklaşma niyetinizden istediğiniz sonuçları alamayacaksınız.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize özgü bilgi ve iletişim yeteneğiniz sayesinde hukuki sorunlarınızın üstesinden gelebilirsiniz. Yabancı kültürlere olan merakınız sayesinde bir sorumluluğun üstesinden gelmeye müsaitsiniz. Bugün kafanızı bir şeye takarak saatlerce onu araştırabilirsiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

23 Temmuz 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 39' 28" R
Ay
Aslan
06° 26' 56" R
Merkür
Koç
27° 53' 22"
Venüs
Boğa
17° 49' 46"
Mars
Koç
10° 12' 59"
Jüpiter
Boğa
27° 10' 07"
Satürn
Balık
17° 40' 21"
Uranüs
Boğa
23° 08' 13"
Neptün
Balık
29° 17' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 29"
Chiron
Koç
21° 24' 06"
Lilith
Başak
24° 51' 13"
True Node
Koç
14° 54' 09"
Son Güncelleme : 14/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>