Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Aralık 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu kıskanıyorsunuz denilebilir. Kendinize bunu itiraf etmenizde bir sakınca yok, sadece siz duymuş olacaksınız. Her zaman ilkellik diye tanımladığınız kıskaçlık duygusuyla doğru dürüst tanışmanız için iyi bir fırsat.

Yeni tekliflere, yeni atılımlara hazırlıklı olun. Daha çoğunu başarmamanız için bir neden yok. Çalıştınız ve başardınız. İşinize olan bağlılığınız, kişisel yetenekleriniz önünüzü açmaya devam edebilir.

İçinize sindiremeseniz de daha kapalı ve sıkı bir para politikası izlemeniz yararlı olacak. Hayata bakışınızı, ondan beklentilerinizi tam karşılayacak bir standardı, günde yirmi dört saat çalışarak da elde edemeyeceğinizi biliyorsunuz.

Bazı diyaloglarla, ne kadar yersiz kuruntular içinde olduğunuzu anlamak sizi mutlu edecek. Aşk yaşamınıza hak ettiği kadar sıcak ve saygın bakabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cesaret arttırıcı görüşmeleriniz var. Destek gerektiren atılım düşüncelerinizi ertelemeniz gerekmeyecek gibi. Yenilgiyi kolay kabullenen biri olmamanıza karşın, kendiliğinizden cesaret üretemiyorsunuz. Eskilerde yarım kalmış bir mutluluk, bugünlerde onu tamamlamanız için yeniden karşınıza çıkabilir. Kısa ama çok hareketli bir yolculuk görünüyor size.

24 Aralık 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, burcunuzda ilerleyen Ay etkisinde Pazar gününe adım atıyoruz. Hayal gücünü yükselten, ruhsal anlamda sakinleştirici bu enerji, sizin için rahatlatıcı bir günün işaretçisidir. Saat 12:09 Ay-Mars görünümü, hem yumuşacık, ılımlı duygularınızı dışa yansıtmanızda hem de ne istediğinizi bilerek işlerinizi bitirmenizde yardımcıdır. Grup içi aktiviteler, planlamalar, daha önceden belirlenmiş görüşmeler için uygun zamandır. Saat 16:42 Ay-Neptün kavuşum etkisiyle ruhumuz huzur buluyor. Hayata ve sevdiklerimize karşı güzel duygular besliyoruz. Maneviyatımız yükseliyor. Sorunlarımızı unutmak, dinlenmek, sevdiklerimizle kucaklaşmak, mutlu olmak gayet kolaylaşıyor. Güzel bir söz, bir davranış, ılımlı bir yaklaşımın kıymeti öylesine büyük ki. Hemen karşılığını verebiliriz. Saat 19:30 Ay-Merkür görünümü, iyi niyetliliğimizin, güzelliklere olan tutkunluğumuzun yükselişi anlamındadır. İç derinliklerimizde, doyuma ulaşmak için daha hırsla hareket ettiğimizi fark edebiliriz. Tanımak, dokunmak, keşfetmek isteyen ruhumuz her bulduğu güzelliğin tadını çıkarmaktan yanadır. Saat 23:19 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, moralimiz yükselir, kendimizi iyi hissederiz. Çevremizle bağımız güçlüdür. Gönlünüzce bir Pazar günü geçirmenizi diliyorum. Kalben sevgilerimle,

24 Aralık 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk için motivasyonun üst seviyede. Birlikteliğine duyduğun güvenin artmasını isteyebilir, beklenti içine girebilirsin.

24 Aralık 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zihnin ve düşüncelerin yeni bir fikre doğru uzandığında, bir daha asla eski boyutlarına dönmez. Kendini düşüncelerinle ayağa kaldırır, kendinle ilgili hayale tırmanırsın. İstediğin finansal başarıyı bugün elde edebilirsin.

24 Aralık 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken size yaratıcılık ve daha büyük bir hassasiyet getirmekte. Duygusal açıdan önem verdiğiniz kişilere yönelebilirsiniz.

24 Aralık 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken çekiciliğiniz ve ışığınızla göz kamaştırabilirsiniz. Cesur ve lider özelliklerinizi çok daha güçlü ve etkili şekilde ortaya koyabilir, ilişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz.

24 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaşamınızda yeni bir adım atmak yerine, hedeflediğiniz yaşam şartları ile ilgili konuları gözden geçirmek, neyi ne zaman yapabileceğinizi planlamak ve kariyerinizle ilgili yeni düşünceler edinmek için ideal bir gün. Önemli konuşmalarınızı bugün için ertelemeniz faydalı olacaktır. Akşam saatlerine geçici sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

24 Aralık 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyallik ve paylaşım sizi biraz yormuş gibi görünüyor. Endişelerinizi ve korkularınızı kafanızda büyütmeye meyillisiniz. Bunu aşmak için keyifli insanlara yönelin.

24 Aralık 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay burcunuzda seyahat ederken herkesin dikkatini üzerinize çekersiniz. Sinematografik güzelliğinizle göz kamaştırırsınız. İkili ilişkide yeni kararlar almak isteseniz de fikirlerinizi netleştirmek zor olacaktır. En iyisi merkezinizi koruyarak bugün hayatı akışa bırakın. Hayatın sizin istediğiniz yönde akmasını gözlemleyin.

24 Aralık 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

24 Aralık 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 09' 39" R
Ay
Terazi
27° 11' 03" R
Merkür
Boğa
06° 43' 27"
Venüs
Boğa
26° 07' 56"
Mars
Koç
15° 21' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 39"
Satürn
Balık
18° 07' 39"
Uranüs
Boğa
23° 31' 42"
Neptün
Balık
29° 26' 46"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 31"
Lilith
Başak
25° 36' 06"
True Node
Koç
14° 55' 56"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>