Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun kişisel yaşamının gereği olan ayrılıklara alışmaya çalışmalısınız. Sevgilinizin bu anlayışa ihtiyacı var. Önümüzdeki günlerde kısa da olsa, yeni bir özlem daha yaşayabilirsiniz.

Bu günlerdeortamınızda topluca yaşadığınız bazı endişeler tadınızı kaçırıyor. Ama bu anlamda kötü bir sürprizleriniz yok. Günlük sorunları biraz daha umursamaya çalışın.

Önümüzdeki günlerde sıkıcı bir para tartışmanız olabilir. Küçük yatırımınız size uzun zamandır bir şey kazandırmıyor. Bu parayı daha hareketli bir alana kaydırmayı düşüneceksiniz.

Özel bir konudaki rahatsızlığınızın süreklilik göstermemesi sizi gevşetmemeli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde gözünüzü biraz korkutup sizi düşündürecek bir sorumlulukla karşılaşabilirsiniz. Hareketli kişiliğinizle mutluluğu kovalıyorsunuz. Önünüze çok yönlü tercihler çıkabilir. İnsan ilişkilerindeki becerileriniz, sizi ilginç sosyal oluşumlar içine sokabiliyor. Bu da, size her anlamda bir imkan zenginliği kazandırıyor. Bu imkanları kullanmada ise, biraz ağırsınız.

25 Mart 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 05:57 Ay-Neptün görünümü etkisi altında güne uyanacağız. Geçmişte yaşanılanları hassasiyetle bazen de gerginlikle ele almanıza neden olur.  Bu yüzden de doğru bir karar vermek pek kolay olmaz. Saat 14:17 Ay-Jüpiter görünümü, yeni bir şeyler yapmak, uygulamak, ilgi uyandırmak yönünde sizi heveslendirir. Ancak bunun için iyi bir araştırmada bulunmanız yararlıdır. Ev içinde bir hayli hareketlilik söz konusudur. Saat 19:29 Ay-Uranüs olumlu görünümü, bulunduğunuz her türlü ortamda fikirlerinizi açık ve net bir biçimde ortaya koyabilmenizi sağlar. Ancak maddi konularda dikkatli olmamız gerekiyor. Piyasanın durumuna bakmadan ani kararlar vermeyiniz. Saat 21:25 Güneş-Satürn görünümü kariyer hayatınızla ilgili konular başta olmak üzere, sizin önem verdiğiniz tüm değerlerinizi maddi veya manevi anlamda planlamanızda etkilidir. Olumlu bir enerjidir. Her ne kadar Satürn geri hareket döneminde olsa da, ben bunu yeniden gözden geçirme yönünde size hayatın sunduğu bir imkan olarak görüyorum. Çünkü gerçekten nasıl kazanç elde edebileceğinizi, nasıl birüzerinde ilerlemeniz gerektiğini, yeteneklerinizi, toplumsal ilişkilerinizi şimdi gayet akıllıca ele alabilecek içsel öngörüye sahipsiniz. İşte bu görünüm bu denli kıymetlidir. İnsan bazen yanlış yollara, yanlış işlere, riskli işlere kalkışabilir veya yanlış kararlar verdiği için zaman kaybedebilir. Düşünmemiştir, aklına gelmemiştir, iyi niyetlidir veya suistimal edilmiştir. Şimdi bunları şöyle geçmişe dönüp ele alarak, bundan sonrası adına aynı yanlışları tekrarlamayarak ilerlemeniz için, bu görünüm size güç vermektedir. Hani derler ya, bir tecrübe, bin nasihatten iyidir diye. Şimdi siz de,  kendinize bu tecrübelerin ışığında yeniden bakarakhayatında ve kazanç anlamında doğru tercihlerde bulunmak adına planlar yapabileceksiniz. Günün her birimizin hayatında olumlu gelişmeleri başlatıcı olması dileğimle,

25 Mart 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kendinizi enerjik fakat bir o kadar huzursuz hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak fikirler üretecek ve kendinizi olumlu motive edecek çalışmalar yapacaksınız. Güçlü sezgilerinizin size destek verdiği ve çevrenizin düşüncelerini önceden kavramanıza yardımcı olmaktadır. Bugün Venüs aşk konularında size özgürlük veriyor.

25 Mart 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ticari, aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda belli hedeflerinize ulaşma isteğiniz arttığı kadar, bu alanda şansınız da yükseliyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güneş ve Satürn arasındaki olumlu açı hayatınızın önemli alanlarında ilerlemeniz için istekliliğinizi arttırmakla kalmayıp, bu işler için gerekli planları yapmanızı sağlayacaktır. Önemsediğimiz konularda çalışmalarda bulunabileceğimiz, iletişimimizin(görüşme, buluşma, yazışma, toplantı v.b) artabileceği, uzun vadeli adımları destekleyen, ilerlememizin önünde kısmen daha az pürüzle karşılaşacağımız ve zihinsel anlamda hızlı olduğumuz birkaç günlük süreçteyiz. Otorite konumundaki kişilerce(yönetici, baba, öğretmen v.b) desteklenebilir veya bu tür kişilerle görüşme olanağı bulabiliriz. Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Mart 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

25 Mart 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evli Balıklar eşinizin ailesinden gelecek hastalık haberleri biraz canınızı sıkabilir ama endişelenmeyin. İşle ilgili planlarınız istediğiniz gibi gidiyor..

25 Mart 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplantılar, görüşmeler, kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz ve yaptığınız planlar, organizasyonlarla ilgili problemler, mücadeleler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda risk almamalı, büyük harcamalardan kaçınmalı ve arkadaş çevrenizle gelişebilecek olası mücadeleler konusunda sakin ve olayları gözlemleyen taraf olarak kalmayı tercih etmelisiniz.

25 Mart 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Büyük düşünmek isteyeceğiniz, büyük planlarınıza odaklanmayı arzu edeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Ancak; bunu yaparken hayalcilikten kaçınmalı ve iyi konsantre olmalısınız. Aksi takdirde, bazı hatalı kurgular oluşturabilirsiniz.

25 Mart 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 52' 09" R
Ay
Balık
15° 08' 21"
Merkür
Koç
18° 40' 34"
Venüs
Boğa
05° 22' 19"
Mars
Koç
02° 27' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 13"
Satürn
Balık
16° 52' 53"
Uranüs
Boğa
22° 33' 02"
Neptün
Balık
29° 00' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 27"
Lilith
Başak
23° 43' 53"
True Node
Koç
15° 22' 49"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>