Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugüne kadarki deneyimleri acele davranmanın ona pek yaramadığını gösterdi. Bu yüzden hemen harekete geçmeyi düşünmüyor. Sizden hoşlanıyor ama beraberliğinizin adını koymadan önce uzun bir flört yaşayıp tadını çıkartmak istiyor.

İşyerinizdeki bazı aksaklıklar, yönetim sorunundan çok sağlık nedenlerine dayanıyor. İş arkadaşlarınız sizden sabırlı ve anlayışlı olmanızı bekliyorlar. Bir süre dahayükünüz fazla olabilir.

Başkalarının önerisiyle yaptığınız bir alışverişten zararlı çıktınız. Bu nedenle çevrenizdekilere öfkelisiniz. Zararınızı telafi etmeniz de zor gözüküyor. Bütçenizde verdiğiniz açık nedeniyle önemli bir planınızdan vazgeçebilirsiniz.

Bugün bir yakınınız sizi arayabilir. Belli etmese de size ihtiyacı var. Bu ihtiyacı fark edip yakınlık gösterirseniz çok mutlu olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne aktardığınız bazı sorunlar vardı. Bugün onlara ayıracak zaman bulamayabilirsiniz. Yakın bir dostunuzla birbirinizden süratle uzaklaşıyorsunuz. Bunu o da sizin kadar sorun ediyor, sizin kadar üzülüyor, ama artık dünyaya ayrı pencerelerden bakıyorsunuz. Bu yüzden de kısa sürede yakınlaşma ihtimaliniz yok. Ataklığınız bazı durumlarda sizi duruma düşürebilir, dikkatli olmalısınız.

26 Ekim 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 01:18 Ay-Mars görünümü, maddi-manevi anlamda huzur bulmaya ihtiyacımız var. Bu yüzden gergin olabiliriz. Bazı kişilere ve olaylara tepki gösterebiliriz. Yeni bir çevreye taşınmayı düşünebiliriz. Saat 03:15 Ay-Pluto görünümü, işlerimizi sağlam ve güvenilir tarzda ele alacağız ve halledeceğiz. Saat 11:46 Ay-Merkür karşıtlığı, çevremizdeki insanların bize, huzur-güven-sağlamlık ve yapıcı bir şekilde bize yaklaşmalarını bekleyeceğiz. Biz de huzur vermekten yanayız. Ancak bağlı olduğumuz, asla vazgeçemeyeceğimiz değerlerimiz var. Bunlara dışarıdan gelebilecek bir söz, davranış, sinsi bir yaklaşımı affetmeyiz. Saat 17:16 Güneş-Venüs kavuşumu, aşkın içinde hem ölüp hem yeniden dirilmenin işaretçisi gibi. Kangren olmuş bir ilişkiyi yeniden dönüştürme çabası. Ancak aynı acılara devam anlamında değil. Gitmesine izin vermek, belki de tümüyle onu kazanmak anlamına dahi gelebilir. Böylesine bir kavuşum, hem dünkü tutulmanın şifa gücünü arkamıza almamızı hem de birlikte yeniden doğmamızı sağlayabilir. İlişkilerde böylesine etkili olan bu kavuşum, bir insanı, bir hedefi, bir yolu benimsemek ve ona tutkun olmak halidir. Kimi Balık için, yeni bir karşılaşma, bazısı için yeniden merhaba, birçoğumuz için aşkı gönül dünyamızda ağırlama şeklinde de gelişmeleri işaret edebilir. Saat 17:49-22:41 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yakınlarınız veyahayatındaki insanlarla anlaşmak pek kolay gözükmüyor. Bu saatlerde güvendiğiniz insanlarla bir arada olmayı tercih edersiniz. Yeni tanıştığınız insanlar hakkında hemen bir fikir yürütmeyiniz. Çünkü yanlış değerlendirebilirsiniz. Öncelikle tanımaya çalışınız. Güvenmeden sırlarınızı kimseyle paylaşmayınız. Boşluk saatlerinde zihnin algılama gücü yüksektir. Unuttuğunuz bazı meseleleri hatırlatıcı durumlar yaşanabilir. Kaybettiğiniz bir şeyi bulmanız mümkündür. Saat 22:41 sonrası İkizler burcunda ilerleyen Ay, önümüzdeki iki gün boyunca aile içindeki iletişimi yükseltiyor ve ofis çalışmalarında hızlılık kazandırıyor. Haberleşmeler, konuşmalar, iletişimde bulunma, işleri yerli yerine koyma arzumuz bir hayli yüksek. Ne kadar çok bilgi sahibi olursak, bizi yanıltmalarına izin vermemiş oluruz. Aktif hale getirici Ay etkisi altında, telefon, mailleşme, sosyal ilişkiler,konuları, eğitim ve yolculukların, gündem maddenizde yer alacağını gösteriyor. Çalışmayanlar için bu saat sonrası ev içinde koşuşturma fazlalaşır. Çocuklarla iletişim, komşularla bir araya gelme, evin ihtiyaçları için alışverişe çıkmak gibi. Birileri bizi arar, biz de aynı şekilde tanıdıklarımızı ararız. Hepimiz için olumlu gelişmelere işaret bir gün geçirmemiz dileğimle,

26 Ekim 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay akşam saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. İddialısın ve bunu görüntünü de yansıtmaktan çekinmediğin bir gündesin. Estetikle alakalı bir operasyon gündeminde yer alabilir. Sevdiklerinle zaman geçirmenin kıymetini anlayacağın olaylar yaşayabilirsin. Finansal konularla ilgili genel anlamda bereketli bir gün. Ayrıca bugün sevgiline karşı yoğun duygular içerisinde olabilir, ona kendini özel hissettirmek adına cömert jestlerde bulunabilirsin. Gün içerisinde yakın dostlarınla bir araya gelebilirsin. İlgini çekecek alanlarda ilginç konuşmalara dâhil olabilirsin. Paylaşımcı tarafın ön planda olması ayrıca yakın çevrendeki insanlarla ilişkilerini de ilerletmene yardımcı olabilir.

26 Ekim 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski arkadaşlarınızla yeniden bir araya gelebilir ve yeni yaşama adapte olamama konusunda birbirinizin fikirlerini almak isteyebilirsiniz. Samimilik ve güven duygusunun kaybolmadığı inancını taşıyorsunuz.

26 Ekim 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sabah saatlerinde eğitimlere katılabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerden değişik haberler alabilirsiniz. Gün içinde yazışmaların yoğunluğundan sıkılıp farklı uğraşlar içine girebilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Ticari konular gündeme gelebilir. Zihinsel olarak yorulabilirsiniz.

26 Ekim 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissedeceksiniz. Kafanız karışık olsa bile olumlu ve yapıcı bir tavır içinde olacaksınız.

26 Ekim 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim açısından oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Ancak yanlış anlamalara ve bunların getirebileceği alınganlıklara dikkat etmelisiniz. Trafik, ulaşım konularında temkinli davranabilirsiniz.

26 Ekim 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hassas ve değişken Balıklar, bugün yakın çevrenizden gelen teklifler sizi harekete geçirebilir. Gözlemde kalıp olayların akışını anlarken size uygun konularda girişken olmak önemli. Günü verimli geçirmek için yeni tatlı tariflerini deneyebilirsiniz.

26 Ekim 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sizin rüyalarınızı ve zihninizde geri plana attığınız konuları su yüzüne çıkartır. Çalışma ortamınızda duygusal bir durum patlak verebilir. Bir kadının stresli tavırlarından bunalabilirsiniz. Topluluklar yararına gönüllülük usulü çalışmalara katılabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgili soyut kavramlar öne çıkar.

26 Ekim 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Ayrıca aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

26 Ekim 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 34' 39" R
Ay
Başak
12° 55' 31"
Merkür
Boğa
01° 37' 02"
Venüs
Boğa
21° 33' 16"
Mars
Koç
12° 31' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 52' 59"
Satürn
Balık
17° 53' 03"
Uranüs
Boğa
23° 18' 46"
Neptün
Balık
29° 21' 39"
Plüton
Kova
02° 03' 25"
Chiron
Koç
21° 33' 25"
Lilith
Başak
25° 11' 21"
True Node
Koç
14° 53' 39"
Son Güncelleme : 17/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>