Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta her şey sizin hakkınızmış gibi düşünüyor ve her şeyi ondan bekliyorsunuz. Onun da şefkate ihtiyacı olduğunu fark etmeniz için bekliyor. Bugün sizden şefkat görmek isteyebilir.

Yakın birarkadaşınız sizin ona haksızlık ettiğinizi düşünüyor. İşle ilgili sohbetlerinizde onun özelliklerinden övgüyle söz etmemeniz dikkatinden kaçmıyor. Bu konuda konuşmayıp sizin anlamınızı bekliyor.

Bütçenize beklemediğiniz bir paranın girmesi sizi çok mutlu etti. Uzun zamandır almayı düşlediğiniz bir büyük şeyi almak için yeniden planlar yapabilirsiniz. Acele ederseniz karlı bir alış veriş olabilir.

Başkalarını anlama konusunda uzmansınız ama bugünlerde empati yeteneğinize bir şeyler oldu. Onu yeniden kazanmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi iki yakın arkadaşınızın arasında bulabilirsiniz. İkisi de kendince haklı ve diğerinden şikayetçi. Sizden açıkça durumu çözmeniz istenmeyebilir ama yine siz kendinizi sıkışmış hissedeceksiniz. İkisini de kırmadan bu süreci atlatmak biraz zor gibi görünüyor. Bir aşamaya kadar müdahale edip, son noktayı koymayı onlara bırakmanız yerinde olur.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 11:01 Ay-Akrep burcu seyriyle, hayatınızı, hedeflerinizi ve inandığınız, bağlandığınız her şeyi gözden geçirebilirsiniz. Bu gözden geçirmede üzerinde durduğunuz en önemli nokta. Tatminkar bir hayat sürüp sürmediğinizdir. Eğer bu ilişkinizle alakalı ise, sevdiğiniz kişiye ne kadar bağlı olup olmadığınızı düşünürsünüz. Saat 11:22 Merkür-Chiron görünümü, ilişkiniz, aile vehayatınızla ilgili konularda tepkili konuşmanıza yol açabilir. Ancak benim tavsiyem çıkarlarınızı zedeleyebilecek, sonra da pişmanlık uyandıracak kararlardan mümkün mertebe uzak durmanızdır. -Yok canım ben niye pişman olacağım ki diyorsanız o zaman tercih tabii ki sizin. Ancak sonuçlarına da katlanmamız gerekebilir Saat 16:38 Merkür-Uranüs olumlu görünüm etkisi altında, mesleki ve parasal konularda hızlı düşünüp hızlı kararlar vermemizi sağlar. Ancak bu kararlarınızın doğru ve yerinde olup olmadığını bir daha inceleyiniz. Aksi takdirde, risk alırsınız, sonra da zorlanırsınız. Merkür-Yay burcunda astrolojik olarak zararlıdır. Hesabınız şaşabilir. O nedenle lütfen iyi düşünün. Yüzünüzü gülümseten, yüreğinizi ferahlandıran güzelliklerle karşılaşmanız dileğimle,

26 Kasım 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, yeni yerler ve insanlar tanımak isteyebilirsiniz. İçinizdeki keşif ve macera tutkusu ortaya çıkabilir, sizi seyahatlere götürebilir.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ne istediğini bilmeyen ya da istikrarsız davranan kişiler mevcut planlarınızı geciktiriyor veya bazı önemli işlerinizin önünde engel oluşturuyor olabilirler. Ancak siz ılımlı ve pozitif tavrınızı koruyun. Zira bu tutumunuzla karşınızdaki kişileri kendi tarafınıza çekebilir, hatta size engel olmalarının önüne geçebilirsiniz.Günün Atmosferi:Sırlar gün yüzüne çıkabilir. Yaratıcı yönümüz harekete geçebilir. Yolculuklar, geziler ya da görüşmeler bu hafta sonunun keyifli başlıkları olabilir. Sosyal yönü dopdolu bir hafta sonu olacağı için enerjimiz de yüksek olacaktır. Yeni olanaklarla karşılaşabiliriz. Öğle saatlerinde diyaloglarımıza dikkat etmeye çalışalım. Parasal konularda da kontrollü hareket etmeye özen gösterelim. Gerekirse harcamaları kısalım. Sırlar gün yüzüne çıkabilir. Dedikodulara mahal vermeyelim. Özellikle işle ilgili konularda ketum davranalım. Yeni ve kritik bilgilere erişebiliriz. Çalışmalarımız herkes tarafından beğenilebilir ve bir anda aranan kişi olabiliriz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı konular, duygularınızla hareket edebileceğiniz imkanlar var. Uzaklarla ilgili çok şey öğrenebilirsiniz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birçok fırsat var önünüzde. İnsanların etkisi altında kalmadan hayatınız için en doğru kararı ancak siz verebilirsiniz. Hemhem aşk hayatınız bu karar göre şekillenecek. Sağlığınız gayet iyi.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birliktehayatı, günlük rutin işler, sağlık, yanınızda çalışanlar ve yardımcılar ile evcil hayvanlarınız birincil olarak vurgulanırken, Mars'ın karesi bu alanlarla ilgili bir mücadele enerjisi doğurabilir ve fazladan bu alanlarda konsantre olmanız gerekebilir. Ancak devamında sizehayatınızda yeni bir dönem vaad eden bu yeniay ile birlikte, çalışmalarınızla ön plana çıkabilir veteklifleri alabilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz gereken bu süreçte, Satürn'ün Venüs ve Merkür ile olan uyumlu görünümü aşk hayatınızda uzun süreli yeni başlangıçlara, evlilik kararları ve evlilik zamanına, aşk, romantizm ve tutkunun ön plana çıkacağı enerjisi yüksek bir zamana, çocuk sahibi olmak isteyenler için çocuk haberleri almanıza ve üzerinde çalıştığınız projeler için desteklenmenize aracı olacak. Dolayısıyla hafta genelinde olası sorunlar üzerinde durmamanız ve ikili ilişkileriniz başta olmak üzerehayatınızda son derece keyifli bir döneme girdiğinizi fark etmeniz yararlı olacaktır

26 Kasım 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla bir aradayken harcamalarınıza dikkat etmek isteyeceksiniz. Etrafınızda olup bitenlere karşı farkındalığınızı yüksek tutun.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin, ruhsal ve zihinsel yeteneklerinizin doruğa çıkabileceği, merhamet, sağduyu, maneviyat ve tanrısal iletişim boyutunun genişleyebileceği bir etkide bulunuyorsunuz.Yurt dışı kültürler ve bilhassa deniz ve okyanus kenarında bulunan ülkelerle ilgili yolculuk planları yapabilirsiniz. Zihninizin sınırsızlığını keşfedebilir, hayallerinizin derinliğine dalabilirsiniz. Sezgilerinizin, önsezilerinizin, içgüdülerinizin hassaslaşacağı ve dolayısıyla bu yetilerinizi kullandığınız mecralara açılacağınız bir cumartesi günü deneyimleyebilirsiniz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

26 Kasım 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 05' 06" R
Ay
Terazi
13° 44' 41"
Merkür
Boğa
05° 07' 53"
Venüs
Boğa
24° 45' 27"
Mars
Koç
14° 30' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 50"
Satürn
Balık
18° 03' 23"
Uranüs
Boğa
23° 27' 49"
Neptün
Balık
29° 25' 16"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 13"
Lilith
Başak
25° 28' 40"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>