Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni ilişkinize başlamakta biraz çekingenlik ediyorsunuz. Arkadaşlarınız bu iyi biriyle beraber olacağınızı düşünüyor. Çekingenliğinizin anlaşılır sebepleri varsa da, cesaret gösterip başlamayla değer birine benziyor.

Bugün bir konuda ortak görüşte olmadığınız bir mesai arkadaşınızla küçük bir sürtüşme yaşayacaksınız. Akşama yakın saatlerde aldığınız haberler, bazı kökten kararlar almanıza neden olacak.

Bugünlerde sıkışıksınız, çünkü bir alacağınızı uzun zamandır alamıyorsunuz. Bugün bununla ilgili ilk girişiminizi yapacak ve alacaklı olduğunuz kişinin kötü bir niyeti olmadığını göreceksiniz.

Herkesin dikkatini çeken bir gerginlik içindesiniz. İlişkilerinizi biraz daha özenli yaşamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yine birçok işin altından kalkmanız gerekiyor. Hareketli bir gün geçireceksiniz. Meraklı davranıp irdelediğiniz bir konuda, duymak istediklerinizi değil, duymaktan çekindiklerinizi işiteceksiniz. Yeni tanıştığınız birinin ciddi bir sağlık sorunu olduğunu öğrenecek, buna çok üzüleceksiniz. Bazı dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor.

27 Eylül 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, bayramın son günü, saat 06:26 Satürn-Kuzeydüğüm görünümüyle başlıyor. Sizler şimdi,hayatınız veya toplumsal yaşamınızı gayet ciddi ve başkalarının etkisi altında kalmadan bizzat kendiniz yönlendireceksiniz. Siz gerçekten birilerine bağımlı veya onları idare ederek nasıl mutlu ve tatminkar bir yaşam sürebilirsiniz. Bazen farkında olmadan başkalarının bizi yönlendirmesine izin veririz. Sonra da şikayet ederiz. Bazen de hesabımızı bilmeyiz, gücümüzü aşan işlere kalkışırız kendimizi zorlarız. Hangi nedenle olursa olsun, şimdi bizim yapmamız gereken, kendi yolumuzu, yönümüzü belirlemektir. Yoksa, rüzgarın önünde savrulan yapraklara döneriz. Kendinize karşı sorumluluklarınız olduğunu unutmayınız. Diyelim ki siz, bugüne dek başkalarını umursamadan yaşamış, sadece kendi bildiklerinizi doğru olduğunu düşünmüş birisi iseniz biliniz ki, bundan sonra işinize gücünüze hayatınıza bir çeki düzen vermek zorundasınız. Siz hangisisiniz? Bunu bir düşününüz. Saat 22:29 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay etkisinde,  parasal konularda bir hayli atak davranırsınız. Bir işi veya bir durumu maddi kazanç anlamında ele alarak düşünürsünüz. Eğer bu anlamda doyurmuyorsa, olur yanıtı vermezsiniz. Saat 23:40 Ay-Satürn görünümü, parasal konularda harcama meylimizi yükseltirken, bizim durumumuz çerçevesinde hareket etmemiz yerinde olur. Gün güzellikler getirsin. Her şey gönlünüzce olsun. Nice Bayramlara huzur ve afiyet içinde ulaşalım dileğimle,

27 Eylül 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizin için neyin önemli neyin önemsiz olduğunu daha iyi anlayabileceğiniz günlerdesiniz. Maddi başlıklı konular zaman alabilir. Bu anlamda aşırı harcamalar veya kazançlar söz konusu olabilir. Ek gelir elde edebilir veya gelirlerinizi ilgilendiren değişikliklerle uğraşabilirsiniz. Yeni eğitimler de söz konusu.

27 Eylül 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dün akşamdan beri hafif hafif kendini gösteren gergin durumlar bugün de devam edebilir. Tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız. Sizi kötü göstermeye çalışan kişilere karşı kendinizi savunmak isteyebilirsiniz. Özel hayatınızı veyaşamınızı ilgilendirenveya ilişkilerin bir bölümü işlerlik kazanırken, bir bölümü sonlanabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri biraz gergindi veya sıkıntı verici olaylar yaşayanlarımız olmuş olabilir. Bugün için de, duygusallığımız ve hassasiyetimiz yüksek. Alınganlıklar, yanılgılar, yanlış kararlar, yanlış anlamalar veya hayalci yaklaşımlar söz konusu olabilir. Önümüze çıkan engeller veya zorlayıcı durumlar baskı altında hissetmemize neden olabilir. Acele hareketlere bağlı sakarlıklara karşı dikkatli olunması gereken bir gün. Aslında dün akşam için yazmış olduğum yazının etkisi bugün de devam ediyor, okumak isterseniz internet sayfamızda bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise, daha gerçekçi ve istikrarlı olabiliriz. Ruhsal anlamda kendimizi güçlü ya da desteklenir durumda hissedeceğimiz saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün boşlukta kalan Ay, kendi kişisel konularınızla ilgilenebileceğinizi ancak hemen sonuç alamayabileceğinizi anlatıyor.

27 Eylül 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayat size çok daha aydınlık görünebilir. Tüm sorunlara ve risklere olumlu bir pencereden bakabilirsiniz. Gereğinden fazla iyimser olmayın.

27 Eylül 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, ailenizle, patronlarınızla ve kurumlarla ilişkilerde tatminsizlik hissedebilir, dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Ne var ki akşam saatlerinde ilişkilerinizde romantizm, teslimiyet ve sevginin hakim olduğu, problemlerin aşılacağı kaliteli bir zaman sözkonusu olacak.

27 Eylül 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu bayram özellikle ortaklaşa yapılacak işlerinizde sorunlar ya da sonlanmalarla karşılaşabilirsiniz. Yine göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla sorunlara açık bir gün olabilir. Enerji engellerine dikkat.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle finansal konularla ilgili güzel ve keyifli haberler alabilirsiniz. Yalnız bu tutulma sizlerinyükünü biraz artırabilir, yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bu tutulma sadece parasal anlamda değil, sahip olduğunuz eşyalarınızla ilgili de olacaktır. Tutulmanın yöneticisi Mars o gün Başak Burcu’nda seyahat edecek ve Neptün ile sert kontakta olacak. İkili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konularda işlerin aksaması, hayal kırıklığı, çözümü zor sorunlar, kandırılma durumları oluşabilir. Bu dönem güven duygunuzda ciddi zedelenmeler oluşabilir, ilişkilerde minik konuları gereksiz yere uzatıp büyük gerginliklere dönüştürmeyin.

27 Eylül 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerinize ve bunların içlerindeki detaylara yoğunlaşacağınız bir gün geçirmeniz ihtimal dahilindedir. Eğer takıldığınız ayrıntılar olursa, bazı kişilere danışabilir veya onlardan farklı destekler isteyebilirsiniz.

27 Eylül 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 47' 57" R
Ay
Terazi
10° 12' 14"
Merkür
Boğa
04° 42' 59"
Venüs
Boğa
24° 23' 31"
Mars
Koç
14° 16' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 38"
Satürn
Balık
18° 02' 14"
Uranüs
Boğa
23° 26' 47"
Neptün
Balık
29° 24' 52"
Plüton
Kova
02° 02' 26"
Chiron
Koç
21° 40' 20"
Lilith
Başak
25° 26' 42"
True Node
Koç
14° 56' 40"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:02

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>