Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi gündelik sorunlardan uzakta doya, doya yaşamak istiyorsunuz. Onu kaybetmek, hayatınızın korkusu gibi görünüyor. Sevgilinizin de aynı duygu yoğunluğu içinde olduğunu bazen unutabiliyorsunuz.

İş ilişkilerinizdeki karışıklıklar, bir arkadaşınızın da omuz vermesiyle yakında bir düzelme trendine girecek. Yapıcı olmaya çalışıyor, ilişkilerin üzerine bu bakışla gitmeye özen gösteriyorsunuz.

Para krizlerini başka krizlere dönüştürmemelisiniz. Önünüzde hayli zaman var. Yeni işler, yeni paralar getirebilir. Sınırlı harcamalarla sorun yaşamayacağınız bir dengeyi oturtabilirsiniz.

Dışınızda sürdürülen bir problemin, sürekli başa döndüğü yanılgısı içindesiniz. Biraz ağır da olsa, sonuca doğru gidildiğini sizin probleminiz olmadığı için göremiyorsunuz. Müdahalenizin bir yararı olmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hassas birisiniz. Bu özelliğinizle insanları etkiliyor ve sıcak ilişkiler kurabiliyorsunuz. Bugünlerdeki enerjiniz çevrenize ışık saçıyor. Bir akraba ilişkinizdeki aşk ilişkisi size biraz duygusuz ve hesapçı geliyor. Biraz daha iyimser beklentiler gerginliğinizi azaltabilir. Yakında alacağınız güzel bir teklifi, konuyla ilgili yenilikleri sakıncalı bulduğunuzdan bekletmeye çalışacaksınız.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 00:31 Venüs-Pluto olumlu görünümü sayesinde rahatlıyoruz. Çünkü kendimizi hem ilişkilerimiz yönünde bir gözden geçiriyoruz hem de bilinçli bir şekilde ilerlememiz gerektiğini anlıyoruz. Benim amacım bu, şu yolda artık kendimi geliştirmek ve hedefimin üzerine giderek başarılı olacağım diyebiliyoruz. Gücümüzün farkına varabiliyoruz. Duyarlılık içinde değil, mantıklı şekilde yolumuzu çizebiliyoruz. Saat 08:41 itibariyle etkili Mars-Chiron kavuşumunda, insan kendini ortaya koymak, inandıklarının peşinden giderek hayatına yeni bir sayfa açmak, girişimlerde bulunarak cesaretini göstermek yönünde zorluk çeker. Bu zorlanma bazen öfkeye dönüşür, gereksiz tepkilerde bulunmak kolaylaşır. Kimileri, hala geçmişin etkisi altında hırs doludur. Birileri yüzünden kaybedilen zaman, yitirilen onca emek ve baskılar canına tak etmiştir. Bir yandan intikam almak ister insan, diğer yandan her şeye boş vermek. Dostlarım tüm burçlar olarak bugün inancımızı yüksek tutmamız gerekiyor. Çünkü emin olunuz ki hayata verilen her umutsuz yanıt kendi içinde olumsuzlukları tetikliyor. Buna izin vermeyelim lütfen. Saat 12:34 itibariyle oluşacak sondördün, bir yanıyla ortaklaşa ilişkiniz ve para alışverişiniz bulunan kişilerle anlaşmak zorunluluğu diğer yanıyla kendinizi güçlü gösterme arzusudur. İlişkinizi idare etmek, uyum göstermek kolay değildir. Stres altında bırakabilir sizi. Saat 18:41 Ay-Satürn görünümü, bizi zorlayan kişi ve durumlardan kaçma arzumuzu işaret ediyor. Saat 19:00 Ay-Jüpiter görünümü, hakkımız olanı almak ve sıkıntılarımızı geride bırakmak arzumuzu vurguluyor. Keyifli bir Cumartesi günü dileğimle,

29 Aralık 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Düşüncelerini kendine saklıyorsun! Bugün duygularını kontrol etmekte oldukça zorlanacaksın. Aşk hayatına dair kararlar alırken, kararsızlığı da aynı anda yaşayacaksın. Duygusal anlamda hassas olduğun bir gün. Kendini gergin hissedebilirsin. Ev hayatını paylaştığın insanların bazı konularda sorumsuz davranmasına bugün tepki gösterebilirsin. Kafandakileri dile getirdiğinde sana rest çeken ya da bunu bir üstünlük- ego savaşına dönüştürüp seninle karşı karşıya gelecek insanlarla karşılaşabilirsin. Bu yüzden olabildiğince düşüncelerini kendine saklamanı öneririm. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, arkadaşın aracılığı ile tanışacağın kişinin duruşu ve ses tonu seni çok etkileyecek. Onunla tekrar görüşebilmek için arkadaşını devreye sokabilirsin. Gün içerisinde yaşadığın stres bazı mide rahatsızlıklarını tetikleyebilir, dikkat!

29 Aralık 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklediğiniz maddi ve finansal oluşumlarda gecikmeler ve sorunlar oluşabilir. Geçmişte yapmış olduğunuz fazla harcamalar yüzünden bazı planlarınızı da iptal etmek durumunda kalabilirsiniz.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kararsız kalmamalı ve günü boş geçirmemelisiniz. Ortaklaşa bir konu yüzünden maddi konulara daha fazla önem vermek gerekebilir.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizde hazırlık yapmayı tercih edeceksiniz. Seyahat planları olan, uçak yolculukları olan Kova burçlarının her şeye hazırlıklı, en kötü ihtimali düşünerek hareket etmeleri gerekiyor. Uçağınızı kaçırmak istemiyorsanız erkenden alanda olmalısınız. Yine rötarlar ve gecikmeler söz konusu olabilir. Yeni bir sayfa açacaksınız ve bunun heyecanını hissediyorsunuz.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, ikili ilişkiler konusunda sabırlı olmalı karşınızdaki kişiye, eşinize veya sevgilinize karşı daha anlayışlı olmaya çalışmalısınız. Ortaklık, evlilik veya birlikteliklerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Eşinizin veya sevgilinizinveya sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

29 Aralık 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde kişisel harcamalarınız olabilir. Uzun süredir beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Öğleden sonra gelişen olaylara yoğunlaşmak için duygu ve düşüncelerde netlik önemli. Kafa karışıklığı ve yönsüzlük olabilir.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize olan güveniniz giderek yükselecek. Duyacağınız bazı haberler yüzünden huzursuzluk duyabilirsiniz. Ancak, moralinizi bozmayacaksınız. İçinde bulunduğunuz şartları gözden geçirmeye devam edebilirsiniz.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

29 Aralık 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 33' 26" R
Ay
Terazi
07° 13' 02"
Merkür
Boğa
04° 22' 05"
Venüs
Boğa
24° 04' 58"
Mars
Koç
14° 05' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 04"
Satürn
Balık
18° 01' 15"
Uranüs
Boğa
23° 25' 55"
Neptün
Balık
29° 24' 32"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 36"
Lilith
Başak
25° 25' 01"
True Node
Koç
14° 56' 30"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>