Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda güzel günler sizi bekliyor. Sevgilinizle hiç olmadığınız kadar iyisiniz. Bugün onunla birlikte zaman geçirebilir ve daha da fazla yakınlaşabilirsiniz.

İş hayatınızda bir bekleme sürecindesiniz. Bu süreçte bazı insanlarla görüşmeler yapıyor ve planlarınızı yavaş yavaş uygulamaya başlıyorsunuz.

Para konularında eliniz çok açık. Bazen kontrolünüzü kaybediyor ve gereğinden fazla harcama yapıyorsunuz. Bugün de bu tip harcamalar yapabilir ve bütçenizi zorlayabilirsiniz.

Bugün yakın çevrenizdeki insanlara karşı sergilediğiniz davranışlara dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde bazı kimselerin kalbini kırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için neşeli , parlak bir gün olacak. Sıkıntı ettiğiniz sağlık probleminizle ilgili olarak doktora görünecek , ondan iyi haberler alacaksınız. Aileniz size her konuda destek. Sizi çok seviyorlar. Sizde onların sevgisine layık olmak için elinizden geleni yapıyorsunuz.

29 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 02:31 Güneş-Kuzey düğüm kavuşumu, becerilerimizi mutlaka değerlendirmenin işaretçisidir. İnziva yerine hayata katılmalı ve kendimizi göstermeliyiz. Tabii ki hayat kolay değil. Bir çok zorluklar yaşamış olabilirsiniz. Ancak şimdi endişeleri bir yana bırakıp, iyi bir analiz yapıp, kendimize inanarak yola çıkmalıyız. Sağlığımız önemli. Fakat sürekli hastalanacağım, kötüye gideceğim yerine korkularınızın ardındaki nedenleri gerçekçi şekilde ele almalısınız. Her şeyi planlayamayız. Ancak geleceği inşa edebiliriz. Bu hedef belirlemekle olur. Bu görünüm organizasyon, tasarım, sanat, güzellik, bakım, eğlenceli aktivitelerin psikolojik ve bedensel anlamda size iyi geleceğini gösteriyor. Saat 12:25-30 Temmuz saat 02:28 arasında Ay-Boşluk süresince, insanlara pek güvenmezsiniz. Çünkü duyduğunuz bazı haberler canınızı sıkmıştır. Parasal konularda ise dışarıdan destek bulmak ihtiyacınız yoğun olsa da, bunun karşılanması kolay olmaz. Boşluk süresince, yaratıcı anlamdaki çalışmalara ağırlık verilebilir. Mutlu Pazarlar dileğimle,

29 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugününü kendine ayırmak isterken arkadaşlarının tekliflerini geri çeviremeyeceksin. Bir araya geleceğin arkadaşlarınla tatlı atışmalar içinde olabilirsin. Hiç yaşamadığın benzersiz hisler seni toplumsal duyarlılığa itebilir. Geleceğini şekillendirmek adına bazı planlamalar yapabilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, kalbinin kapıları tekrar açılsın isteyebilirsin. İlişkinle ilgili son dönemde hiçbir sorun yaşamaman en büyük mutluluk kaynağın. Sevgilinin de senin için bazı planları olduğunu ilerleyen günlerde göreceksin. Akşam saatlerinde yaşam alanında bazı değişiklikler yapabilir, evin ufak tefek tadilatıyla uğraşabilirsin.

29 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü diğer günlerden farklı kılan sizin için yeni bir aydınlanma sürecinin işliyor olmasıdır. Zira hayata karşı duruş biçiminiz ve yeni görüşler edinmeye kendinizi hevesli hissedişiniz yeni bir yaşam biçimini başlatacağınız yönünde sinyallerini vermektedir.

29 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda kafanızda pek çok düşünce kararsız kalmanıza yol açabilir. Aynı zamanda gizli durumlar, konularla da ilgilenebilirsiniz.

29 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay Kova burcunda ilerlerken pek çok belirsizlik olayları akışına bırakmanıza ve sessiz kalmanıza neden olabilir. Evrensel temalar, insanlığı ilgilendiren konular gündeminizi meşgul edebilir. Mistik ve spiritüel konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz.

29 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece keyifli ve güzel bir gün geçireceksiniz. İstekleriniz giderek artıyor. Çalışmalarınıza hız verirseniz, istediğinizi elde edebilirsiniz. Yatırıma yönelik girişimlerde bulunabilir, fırsatları doğru değerlendirmeyi başarabilirsiniz. Son derece sağlıklı ve enerjik olacağınız bir gün.

29 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün canınız pek önemli işlerle uğraşmak istemezken, daha geri planda olacağınız işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konuşmalar canınızı sıkmasın. Bu aralar herşeye takılıyorsunuz.

29 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alt bilinciniz bugün faaliyette. Sezgileriniz ve düşünce gücünüzle hayatın zorluklarıyla baş edersiniz.Kolektif için enerji çalışmalarına katılmak, fal baktırmak veya bakmak gelecekle ilgili tahminlerde bulunmak üçüncü gözünüzü güçlendirir. Resim atölyelerine katılmak, sergi, müze gezmek iyi gelir.

29 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

29 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 23' 27" R
Ay
Yengeç
19° 53' 18" R
Merkür
Koç
26° 23' 59"
Venüs
Boğa
16° 12' 52"
Mars
Koç
09° 12' 49"
Jüpiter
Boğa
26° 51' 32"
Satürn
Balık
17° 34' 37"
Uranüs
Boğa
23° 03' 39"
Neptün
Balık
29° 15' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 52"
Chiron
Koç
21° 19' 59"
Lilith
Başak
24° 42' 29"
True Node
Koç
14° 58' 34"
Son Güncelleme : 12/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>